iPhone plotseling niet meer geactiveerd

iPhone plotseling niet meer geactiveerd discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gistermiddag crashte mijn iPhone 3G. Op zich geen probleem: Even de home- en aan/uit-knop vasthouden zorgt er normaal voor dat mijn iPhone reboot . Mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2009, 18:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 24
Standaard iPhone plotseling niet meer geactiveerd

Gistermiddag crashte mijn iPhone 3G. Op zich geen probleem: Even de home- en aan/uit-knop vasthouden zorgt er normaal voor dat mijn iPhone reboot. Mijn iPhone reageerde nergens meer op, dus probeerde ik het zo op te lossen.
Het Apple logo kwam in beeld, maar in plaats van door te starten naar mijn springboard, kwam de volgende "connect to iTunes"-melding in beeld:


Dat leek toch verdacht veel op mijn scherm, toen ik mijn iPhone nog moest activeren?

Snel mijn computer aangezet, mijn iPhone aan iTunes gehangen en jawel hoor:


Wat ik vooral raar vind is dat ik nog steeds de mogelijkheid had om screenshots te maken. Toen ik mijn iPhone aansloot op een andere computer, zonder iTunes op te hebben gestart kon ik deze screenshots er ook nog vanaf halen.

Ook vond ik het vreemd dat ik -terwijl de iPhone nog niet geactiveerd was- wel al verbinding had met mijn Wi-Fi netwerk en met T-Mobile..?

Nadat hij geactiveerd was, stonden ook al mijn gegevens er nog op, inclusief de net gemaakte screenshots.

Iemand anders een soortgelijke ervaring gehad?
Leek me wel leuk om te delen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2009, 19:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je toevallig een jailbreak. In je profiel staat van niet, maar ik heb dit probleem ook een keer gehad toen ik een jailbreak had.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 11 January 2009, 19:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Heb je toevallig een jailbreak. In je profiel staat van niet, maar ik heb dit probleem ook een keer gehad toen ik een jailbreak had.
Nope, was op het moment een film aan het kijken op internet (3Click tv).
Ik weet trouwens dat sommige fouten in films je iPhone kunnen laten crashen, maar leek me sterk dat het daar iets mse te maken heeft.
  #4  
Oud 11 January 2009, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jroen_w Bekijk bericht
Nope, was op het moment een film aan het kijken op internet (3Click tv).
Ik weet trouwens dat sommige fouten in films je iPhone kunnen laten crashen, maar leek me sterk dat het daar iets mse te maken heeft.
dat je nogsteed verbonden bent met tmobile is logisch je kan je sim gewoon gebruiken als je iphone nog niet geactiveert is dan kan je sim ontgrendelen doen voor emercency call
  #5  
Oud 12 January 2009, 18:22
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

ik heb dit net gehad!
ik dus mn iPhone aan iTunes hangen, ik verwachtte dat ik zou moeten herstellen oid maar toen kwam er gelijk te staan: iPhone geactiveerd!

ik was bezig in SSH met een make command, toen de iPhone crashte tijdens het uitvoeren!
  #6  
Oud 2 February 2009, 01:03
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb dit ook, alleen lukt het mij helaas niet om mijn iPhone te activeren, wat ik wel vreemd vind want hij was namelijk al geactiveerd.
Als ik em aan iTunes koppel krijg ik het volgende:
1.Activate your iPhone with AT&T
2.Register and get an iTunes store acount (heb ik al)
3.Put your contacts, musics and more on your iPhone
wanneer ik op doorgaan klik moet ik mijn Apple ID invullen, vervolgens weer op doorgaan klikken en daarna zou ik de voorwaarden moeten accepteren, maar wanneer ik dit wil doen krijg ik een bericht: Het bezoek aan de iTunes store kan niet worden voltooid omdat het mogelijk te druk is.
Als ik mijn iPhone weer ontkoppel reageerd hij nergens op. Ik krijg dus ook steeds dat logo van iTunes en daar onder: Slide for emergency

Kan iemand mij AUBBBBB helpen?
  #7  
Oud 2 February 2009, 15:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik had dit laatst ook toen ik de iphone van iemand anders had gejailbreaked
ik had voor de grap een hello kitty thema er op gezet
en die was ook nog te zien
de slider van slide for emercency was roze

ik had een reset gedaan (home en sleep 10 sec indrukken) en toen deed hij het weer
  #8  
Oud 3 February 2009, 03:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2008
Locatie: Almelo
Berichten: 20
Send a message via twitter to robinmasselink
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nadia112 Bekijk bericht
Ik heb dit ook, alleen lukt het mij helaas niet om mijn iPhone te activeren, wat ik wel vreemd vind want hij was namelijk al geactiveerd.
Als ik em aan iTunes koppel krijg ik het volgende:
1.Activate your iPhone with AT&T
2.Register and get an iTunes store acount (heb ik al)
3.Put your contacts, musics and more on your iPhone
wanneer ik op doorgaan klik moet ik mijn Apple ID invullen, vervolgens weer op doorgaan klikken en daarna zou ik de voorwaarden moeten accepteren, maar wanneer ik dit wil doen krijg ik een bericht: Het bezoek aan de iTunes store kan niet worden voltooid omdat het mogelijk te druk is.
Als ik mijn iPhone weer ontkoppel reageerd hij nergens op. Ik krijg dus ook steeds dat logo van iTunes en daar onder: Slide for emergency

Kan iemand mij AUBBBBB helpen?
heb hetzelde probleem, kom er niet uit ben al 6 uur bezig om optelossen maar nix wil helpen. In Quickpwn22-1.exe krijg ik telkens firmware error string, welke firware ik ook maar wil gebruiken nix helpt....
wie helpt ons....?
  #9  
Oud 4 June 2009, 09:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 9
Standaard

Ik heb sinds gisteren hetzelfde probleem met een gejailbreakte 3G, 2.2
Na reboot (omdat ie raar deed) kwam ik in het itunes scherm met noodoproep.

Heeft iemand een simpele oplossing gevonden?
  #10  
Oud 4 June 2009, 10:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ja, nogmaals rebooten. Had gisteren net hetzelfde.

Opnieuw uit en terug aangezet en kreeg de melding "iphone is geactiveerd"
Probleem opgelost.
  #11  
Oud 4 June 2009, 10:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Berichten: 9
Standaard

Dat werkt bij mij helaas niet, heb al tientalle keren gereboot
  #12  
Oud 4 June 2009, 11:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet hem eens in DFU mode en restore. Daarna kun je een reservekopie terug zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1st gen iPhone plotseling gecrasht en nu boot hij niet meer! Reckless iPhone algemeen 3 22 April 2011 14:02
Ik krijg m'n Iphone 3GS niet meer geactiveerd? muppet85 Archief 2 1 November 2010 12:50
MMS werkt plotseling niet meer denman80 T-Mobile 0 20 June 2010 23:58
Plotseling doet GPS het niet meer lowfly Archief 1 2 August 2009 18:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:35.