Fout geupdate

Fout geupdate discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hebben jullie wel eens je iphone geupdate via cydia ? Ik heb het vorige week gedaan en kon niet meer bellen, maar gelukkig dat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2009, 18:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard Fout geupdate

Hebben jullie wel eens je iphone geupdate via cydia ?
Ik heb het vorige week gedaan en kon niet meer bellen, maar gelukkig dat ik garantie had.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 February 2009, 18:26
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Uh, wat bedoel je met geupdate, wat had je geupdate? Je iphone FW kan je niet updaten via Cydia
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 13 February 2009, 18:33
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard



Als je je iPhone van T-Mobile hebt en je niet een Firmware reset hebt gedaan ben je nu flink de pineut...
  #4  
Oud 13 February 2009, 19:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Ik had een update maar weet niet meer of het van cydia was, ik heb hem laten maken bij een van de tmobile shops, het is goed nu.
  #5  
Oud 13 February 2009, 19:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wat was nou precies het probleem....wat heb je laten maken, vind dit allemaal nogal vaag eigenlijk.
  #6  
Oud 13 February 2009, 19:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Ze hebben het op fabrieksinstellingen gezet en jailbreak erop gedaan. sorry dat k alles niet in een keer heb verteld.
Nu is het 2.2, ik had het geupdate via een programma op cydia.
  #7  
Oud 13 February 2009, 19:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

T-mobile heeft de jailbreak gedaan

Maar de FW had je niet geupdate? Wat had je geupdate dan vanuit Cydia?
  #8  
Oud 13 February 2009, 19:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

FW had ik geupdated en kon ik niet meer bellen, maar wel gebeld worden.
ik zou het echt niet meer weten, maar na install ging mn iphone reboote, ik wist dat er iets was gebeurt..

EDIT: het was een tel. shop waar ik ben iphone vandaan heb, hun hebben het gedaan
  #9  
Oud 13 February 2009, 19:49
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KadirK Bekijk bericht
FW had ik geupdated en kon ik niet meer bellen, maar wel gebeld worden.
ik zou het echt niet meer weten, maar na install ging mn iphone reboote, ik wist dat er iets was gebeurt..

EDIT: het was een tel. shop waar ik ben iphone vandaan heb, hun hebben het gedaan
Ik neem aan dat het geen iPhone is via Tmobile maar een iPhone uit een ander land. Je FW kan nooit via Cydia zijn ge-update want dat gebeurt alleen door iTunes en heb je zelf in de hand. En als je yellowsn0w hebt gebruikt of een andere simoplossing dan kan je inderdaad nog gebeld worden maar niet meer bellen omdat de iPhone niet geactiveerd is.
De volgende keer als je met een probleem komt eerst even goed nadenken voordat je hier iets neer schrijft. Op de manier waarop je het nu hebt gedaan is het voor forumleden bijna onmogelijk om je te helpen of te adviseren.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.

Laatst gewijzigd door Michael; 13 February 2009 om 20:00.
  #10  
Oud 13 February 2009, 19:56
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ik snap er nu echt niks meer van, is het nou opgelost of wat?
  #11  
Oud 13 February 2009, 20:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

ja het is al opgelost. Het is van T-Mobile dat weet ik zeker , want mn pa nam een abo van iphone met 500belmin.
  #12  
Oud 13 February 2009, 20:02
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Ik snap er nu echt niks meer van, is het nou opgelost of wat?
Ja naar mijn weten wel want hij is terug gegaan naar de verkoper.
Kwam hier vragen of anderen ook last van het "niet te begrijpen, zoals door hem beschreven probleem" hadden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KadirK Bekijk bericht
ja het is al opgelost. Het is van T-Mobile dat weet ik zeker , want mn pa nam een abo van iphone met 500belmin.
Nou als je dan hebt geupdate waarom dan niet de tmob sim erin gedaan die erbij hoort dan was hij weer geactiveerd en was je probleem opgelost.

Laatst gewijzigd door Michael; 13 February 2009 om 20:04.
  #13  
Oud 13 February 2009, 20:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja naar mijn weten wel want hij is terug gegaan naar de verkoper.
Kwam hier vragen of anderen ook last van het "niet te begrijpen, zoals door hem beschreven probleem" hadden.



Nou als je dan hebt geupdate waarom dan niet de tmob sim erin gedaan die erbij hoort dan was hij weer geactiveerd en was je probleem opgelost.
heb ik geprobeert, alles deed het behalve het knop Bellen. ik kon wel bellen als ik iemand had toegevoegd bij contacten, maar dat schiet niet op
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Bandbase geupdate? famous Jailbreak 3 7 November 2010 02:12
iPhone: geupdate en nu kapot? hoihoihoi Jailbreak 2 4 March 2009 16:57
per ongeluk geupdate! en nu? MrPC Archief 2 1 February 2009 22:33
1.1.2 Geupdate Tasty Archief 3 15 December 2007 09:56
geupdate geunlockte 1.02 die per ongeluk geupdate is naar 1.1.2 mrgoolie Unlock [archief] 2 20 November 2007 12:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:46.