doorverbinden naar buitenlands nummer ?!

doorverbinden naar buitenlands nummer ?! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik woon in Wenen (Oostenrijk) en ik werk voor een duitse Firma (pech kan je hebben ) nu was ik afgelopen week ziek, en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2009, 17:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Angry doorverbinden naar buitenlands nummer ?!

Hallo,
Ik woon in Wenen (Oostenrijk) en ik werk voor een duitse Firma (pech kan je hebben ) nu was ik afgelopen week ziek, en wilde mijn iPhone doorverbinden laten naar de centrale in duitsland (3G, 2.2.1)
Wat doe ik (mij menu is dus in het duits)

Einstellungen --> Telefon --> Rufweiterleitung dan type ik het duitse nummer in +4924056909xxx
En krijg de melding :

"Einstellungen für Rufweiterleitung konnten nicht gespeichert werden"...
Met een nummer BINNEN Oostenrijk (ik heb dus een oostenrijkse Abo) lukt het wel,.... iemand een idee ???

Alvast bedankt voor jullie tips,..
Frits
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2009, 18:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

niemand ?!?!?!?
  #3  
Oud 16 February 2009, 18:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je al gevraagd aan je telecom provider? Kan namelijk een beperking zijn op je SIM danwel netwerk waar je op zit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Doorschakelen naar mobiel nummer Michel15 Vodafone 0 26 May 2011 18:58
nummer overzetten naar microsim BrIIaAN T-Mobile 0 3 May 2011 04:15
Mogelijkheid tot doorverbinden op 3GS? aksiram iPhone algemeen 8 13 July 2010 23:09
Gebeld worden door buitenlands nummer ... xDeesx T-Mobile 11 1 March 2010 21:52
Probleem: sms wordt als mms ontvangen?? + sms naar buitenlands nummer lukt niet juud85 iPhone algemeen 3 8 July 2009 19:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:38.