Balkje en logo

Balkje en logo discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag beste iPhone 'ers Als ik mijn iPhone probeer te restoren in itunes (shift + restore (2.2.1 firmware )) komt op mijn iPhone het apple ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 February 2009, 16:57
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 8
Standaard Balkje en logo

Dag beste iPhone'ers

Als ik mijn iPhone probeer te restoren in itunes (shift + restore (2.2.1 firmware)) komt op mijn iPhone het apple logo te staan met daaronder een balkje dat vol moet lopen, eens dat vol is zou het normaal moeten klaar zijn.

Maar dit is het niet, het blijft hangen op dat volgeladen balkje.

Iemand ideeŽn ?


Dank bij voorbaat


Ben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 February 2009, 16:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Wat zegt iTunes?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 17 February 2009, 17:00
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Wat zegt iTunes?
"Wachten op iPhone..." (iPhone kan eender welke naam hebben, het is de naam die je aan je iPhone geeft)
  #4  
Oud 17 February 2009, 17:13
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Probeer je in DFU mode te restoren?
  #5  
Oud 17 February 2009, 17:17
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Probeer je in DFU mode te restoren?
Ja, moet ik dit dan anders doen ? Want ik krijg hem niet uit DFU...
  #6  
Oud 17 February 2009, 17:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Probeer het eens via een andere pc/mac.
  #7  
Oud 17 February 2009, 17:30
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Probeer het eens via een andere pc/mac.
Ik zal het eens snel doen.

Update: iTunes herkent mijn iPhone niet + quickpwn wil ook niet openen.

Laatst gewijzigd door King1987; 17 February 2009 om 21:58. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #8  
Oud 18 February 2009, 13:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Je iPhone afsluiten is hij uit sluit hem aan je pc met de homeknop ingedrukt.
iTunes zal na een tijdje een iPhone herkennen die hersteld moet worden, shift+herstel zoeken naar de costum en herstellen.

Mischien dat het dan werkt, is dit de eerste keer dat je iPhone wordt gepwnd?????
Zo ja dan iPhone in DFU zetten.

DFU zie: https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #9  
Oud 18 February 2009, 14:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 22
Standaard

Ik had een v1.1.3 (geen pwn, ooit eens met zibri geunlocked), die heb ik gisteren zo aan iTunes (laatste versie) gehangen. Updaten, en natuurlijk deed hij het niet meer. Quickpwn er overheen en hij werkt als een zonnetje. Nix DFU voordat je hem aanzet, gewoon instructies op je scherm volgen. Werkte voor mij als een zonnetje. Is hij ook weer eens netjes schoon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rood balkje in Itunes bij de iPad eighty--one iPad algemeen 7 24 August 2010 11:00
Tekst in boven balkje mdl iPhone algemeen 2 17 August 2010 09:50
Maar 1 balkje in beeld Harley4 iPhone algemeen 8 15 August 2010 10:31
3g in balkje arjandevries iPhone algemeen 2 22 April 2010 14:40
Balkje niet zichtbaar. Maxxiiem iPhone algemeen 4 8 November 2009 16:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:51.