Maar 1 balkje in beeld

Maar 1 balkje in beeld discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat is er aan de hand? Doet ie soms, na herstart weer ok, soms 2 keer herstarten....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 August 2010, 07:40
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard Maar 1 balkje in beeld

Wat is er aan de hand?



Doet ie soms, na herstart weer ok, soms 2 keer herstarten.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Naamloos.jpg‎ (12,8 KB, 69x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 August 2010, 10:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Locatie: Oosterhout
Berichten: 47
Standaard

Gewoon een slechte verbinding?
  #3  
Oud 14 August 2010, 13:33
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Nope, gebeurt spontaan. Provider/signaalbalk valt weg. Vervolgens blijft ie op 1 balk hangen zonder provider. Pas na herstart komt ie weer met volledig bereik.

Kan ff niks bedenken, vandaar de vraag.
  #4  
Oud 14 August 2010, 14:46
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Zou niet mogen, heb het net zelf getest, had Wi-Fi ook afgezet en dan mijn signaal naar 1 blokje gebracht en bij mij blijft m'n provider erop staan + het cirkeltje van gprs.
  #5  
Oud 14 August 2010, 17:18
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Niks met ontvangst te maken, zit bij KPN

Niemand?
  #6  
Oud 14 August 2010, 17:28
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Heb zelf inmiddels het idee dat het na de ultrasn0w update is begonnen.

Ultrasn0w-unlock krijgt update naar versie 1.1-1 (jailbreak/unlock) - iPhone - iPhoneclub.nl

Hoe mik ik de vorige versie er weer in?
  #7  
Oud 15 August 2010, 07:51
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Herstel van netwerkinstellingen al geprobeerd? Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Ook een harde reset wil wel eens helpen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 15 August 2010, 09:41
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harley4 Bekijk bericht
Nope, gebeurt spontaan. Provider/signaalbalk valt weg. Vervolgens blijft ie op 1 balk hangen zonder provider. Pas na herstart komt ie weer met volledig bereik.

Kan ff niks bedenken, vandaar de vraag.
Had dit laatst met mijn 3GS, nog nooit eerder gezien en kwam ook maar 1 keer voor, toestel even opnieuw gestart en het was weer over en het is sindsdien ook niet meer gebeurd.
  #9  
Oud 15 August 2010, 11:31
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Herstel netwerkinstellingen gelijk 1 balkje, harde reset weer OK.

FF kijken of het zo blijft, anders bel ik ff 070 voor de unlock. Wil nie staan dat ik nie kan bellen nie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Knipperend beeld tot helemaal GEEN beeld iphone 4 iphone4buddy iPhone algemeen 4 3 March 2011 10:21
Iphone 3GS/Apple Universal Dock/Composite AV Cable MAAR GEEN Beeld op tv alexanderbaard iPhone algemeen 0 3 January 2011 18:27
Video: Mijn beeld bij een video loopt vast, maar hoor wel geluid. Kwiq Muziek, foto & video 3 24 November 2009 23:41
Rode balk in beeld, tekst loopt uit beeld in email Albertine iPhone algemeen 5 8 February 2009 23:44
iPhone werkt na Pwnage, maar geen beeld egidius Unlock [archief] 8 26 June 2008 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:22.