Iphone naar update 2.2.1 werkt niet meer

Iphone naar update 2.2.1 werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb vandaag me iPhone 3g 16 gb geupdate naar firmware 2.2.1 en ik start me iphone opnieuw op en kan niets meer mee ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2009, 11:15
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2009
Berichten: 21
Standaard Iphone naar update 2.2.1 werkt niet meer

hallo ik heb vandaag me iPhone 3g 16 gb geupdate naar firmware 2.2.1 en ik start me iphone opnieuw op en kan niets meer mee doen blijft op het laden van itunes laden kan niets meer kan iemand me hiermee helpen?

Mvg Danny
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2009, 11:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

laden van itunes laden?
je bedoelt dat hij de hele tijd op het lockscreen blijft staan?
of krijg je een itunes logo

- krijg je het itunes logo dan moet je hem in dfu zetten (kijk in de wiki voor dfu) en dan herstellen

- blijft hij op het lockscreen dan kan een reboot het verhelpen (druk de thuis en de slaap knop in tot je het appeltje ziet)
  #3  
Oud 22 March 2009, 11:35
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2009
Berichten: 21
Standaard

nu geeft die aan bij itunes u telefoon kan beschadigt zijn en kan niet worden geactiveerd?
  #4  
Oud 22 March 2009, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

je moet hem in dfu zetten:
stop hem in je computer,
druk 10 seconde de thuis knop & de slaap knop
na die 10 seconde moet je alleen de slaap knop los laten en de thuis knop nog 10 seconde in drukken
LET OP: je moet erg precies zijn met waneer je de slaap knop los laat (dus egt na 1o seconde niet meer of minder)
dan kan je je iPhone waarschijnlijk herstellen
  #5  
Oud 22 March 2009, 11:51
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je de iPhone via tmobileicon, Belgie of Italie?
Of heb je de iPhone via via en was hij geunlocked met yellowsn0w of een extra simkaartje?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 23 March 2009, 17:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Heb je de iPhone via tmobileicon, Belgie of Italie?
Of heb je de iPhone via via en was hij geunlocked met yellowsn0w of een extra simkaartje?
yellowsn0w op 2.2.1 ??
  #7  
Oud 23 March 2009, 18:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
yellowsn0w op 2.2.1 ??
Ja, alleen moet je dan wel je baseband behouden en alleen het OS dus updaten anders gaat het inderdaad niet meer op.
  #8  
Oud 23 March 2009, 18:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Ja, alleen moet je dan wel je baseband behouden en alleen het OS dus updaten anders gaat het inderdaad niet meer op.
ja ik weet dat je gewoon alleen de os kan updaten
maar hij heeft niet vermeld dat hij het via een custom restore had gedaan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
internet (geen Wi-Fi) werkt niet meer naar update 4.0 ray36 T-Mobile 11 13 March 2011 18:26
ING app werkt niet meer na update naar 4.0 kamphajm iPhone Apps 5 5 July 2010 13:45
iPhone 1e gen.: telefoongedeelte werkt niet meer na update naar FW 3.0 StoffelXYZ Unlock 7 30 July 2009 16:03
gprs/ edge werkt niet meer na update 2.0 naar 2.1 timmeken2 iPhone algemeen 5 25 September 2008 17:46
iPhone 3G werkt niet meer na update mathim iPhone algemeen 11 8 August 2008 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:35.