Newbee vraagje ivm netwerk

Newbee vraagje ivm netwerk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vandaag mijn Iphone uit Belgie gehaald. Ohoh wat ben ik in mijn nopjes. Toch even een vraagje voor de zekerheid. Ik heb in de Phone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 April 2009, 20:09
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard Newbee vraagje ivm netwerk

Vandaag mijn Iphone uit Belgie gehaald. Ohoh wat ben ik in mijn nopjes. Toch even een vraagje voor de zekerheid.

Ik heb in de Phone mijn oude sim zitten waarbij ik alleen kan bellen. Hoe kan ik zorgen dat ik geen data verbruik ? Ik bedoel als ik niet surf gebruik ik dan ook geen data?

Ik moet nl met dit abbo nog vier maandjes afmaken voordat ik een Supersim kan nemen.

graag hoor ik jullie ervaring.

Groet Peer
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 April 2009, 20:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Zoekfunctie?

Zie o.a. https://forum.iculture.nl/f28/i...geen-Wi-Fi.html
  #3  
Oud 25 April 2009, 20:46
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Dank je, ik heb het gelezen, maar wordt er niet wijzer van. Hier in huis heb ik de phone ingesteld op het netwerk, maar verder wil ik eigenlijk dat hij smssed en belt.

Ik heb nog niet zover om met codes te werken. Kan ik ergens zien of proberen dat ik echt geen data buiten het netwerk gebruik?

Of is dat gewoon proberen?
  #4  
Oud 25 April 2009, 20:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wat ik zou doen: Jailbreak je iPhone, download of bossprefs of SBsettings, dan kan je 3G en Edge uitzetten. Dan heb je geen dataverbruik meer.

en wil jij je profiel even updaten? Dank.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gegevens mobiele netwerk en dataverbruik vraagje kthnxbainao iPhone algemeen 4 2 October 2010 10:15
Vraagje ivm mail (# recente berichten) OliverI iPhone algemeen 1 6 September 2010 18:48
Vraagje ivm. programeeren Monsterkils Archief 7 5 April 2009 23:50
help,help: vraagje ivm SSH knuster Archief 8 29 October 2008 09:23
Noob vraagje :) ivm 1.1.2 OTB naar 1.1.3 dendirk Archief 1 1 February 2008 17:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:33.