Kun je bellen met de iPhone 3G zonder gprs ?

Kun je bellen met de iPhone 3G zonder gprs ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kun je bellen met de iPhone 3G zonder een gprs /Edge of 3G abonnement voor je sim kaart? Ik heb namelijke een simpele sim kaart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 May 2009, 17:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Berichten: 3
Question Kun je bellen met de iPhone 3G zonder gprs ?

Kun je bellen met de iPhone 3G zonder een gprs/Edge of 3G abonnement voor je sim kaart?

Ik heb namelijke een simpele sim kaart van Vodafoneicon waar je enkel mee kunt bellen, en een iPhone 3G (simlockvrij). Maar helaas bellen werkt niet, ik krijg een melding "ongeldige simkaart".

voordat ik me helemaal suf ga piekeren voor iets wat helemaal niet mogelijk is

alvast bedankt voor de reactie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 May 2009, 17:54
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dmaster Bekijk bericht
Kun je bellen met de iPhone 3G zonder een gprs/Edge of 3G abonnement voor je sim kaart?

Ik heb namelijke een simpele sim kaart van Vodafoneicon waar je enkel mee kunt bellen, en een iPhone 3G (simlockvrij). Maar helaas bellen werkt niet, ik krijg een melding "ongeldige simkaart".

voordat ik me helemaal suf ga piekeren voor iets wat helemaal niet mogelijk is

alvast bedankt voor de reactie
Dan is je iPhone niet simlock vrij, of de Simkaart is stuk.
  #3  
Oud 1 May 2009, 18:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Berichten: 3
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Dan is je iPhone niet simlock vrij, of de Simkaart is stuk.
Ik kan er wel mee bellen met mijn oude gsm. Dus de Simkaart is niet stuk.
De iPhone 3G zou wel simlock vrij moeten zijn.. Kan ik dat op een of andere manier controleren ?

maar het moraal achter deze discussie zou dan wel moeten luiden :

Je kunt gewoon je iPhone 3G gebruiken enkel om te bellen in combinatie met een simpel simkaartje (niet t-mobileicon) waar verder geen gprs/edge/g3 ondersteuning op zit. Zeg ik dit dan nu correct ?
  #4  
Oud 1 May 2009, 18:40
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dmaster Bekijk bericht
maar het moraal achter deze discussie zou dan wel moeten luiden :

Je kunt gewoon je iPhone 3G gebruiken enkel om te bellen in combinatie met een simpel simkaartje (niet t-mobileicon) waar verder geen gprs/edge/g3 ondersteuning op zit. Zeg ik dit dan nu correct ?
Yep, dit is correct!

En je iPhone is waarschijnlijk niet simlock vrij!!!
__________________
OTB 4.0.2 -> 4.1
  #5  
Oud 1 May 2009, 20:34
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Waar heb je je iPhone gekocht?
  #6  
Oud 1 May 2009, 20:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Berichten: 3
Standaard

De iPhone komt weg bij t-mobileicon (zakelijk) maar de sim kaart krijg ik pas volgende maand.. gedurende deze maand wil ik de huidige Vodafone sim kaart van mijn huidige werkgever nog gebruiken.. dan heb ik iig een vette telefoon en ook een telefoon waarmee ik handsfree kan bellen via bluetooth in de auto. tot nu toe gebruikte ik zo'n nokia-tje waar je enkel mee kan bellen. volgende maand bij de nieuwe werkgever stop ik die van t-mobile er weer in, dan kan ik ook gebruik maken van g3 en gprs. dit zit helaas niet op de vodafone zakelijk sim kaarten die wij gebruiken.

maar het klopte hij was blijkbaar nog niet simlock vrij.. nu wel

moest nog de sim pincode uitzetten en harde reset geven na installatie van yellowsn0w

enig idee als dit nu ook werkt met een baseband van 02:30:03. Ik heb nu nog een baseband van 02:28:0 gebruikt wel met firmware 2.2.1. (die baseband is wel gedowngrade vanaf baseband versie 02:30:03)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoeveel agenda's kun je met je iPhone sychroniseren? marcq iTunes 6 18 April 2011 17:00
Kun je ook meten met een IPhone? noortapple iPhone Apps 2 1 January 2010 22:34
Wat kun je doen met een ongeactiveerde iPhone? casfs iPhone algemeen 12 2 April 2008 20:28
Kun je syncen naar Itunes met een hacked iPhone? tychop Unlock [archief] 5 12 December 2007 14:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:13.