Uit restore mode halen als niets werk

Uit restore mode halen als niets werk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Ik heb een probleem, mijn iPhone heeft zichzelf op een één of andere manier in restore mode gegooid, dat scherm met usb-kabel en cd'tje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 May 2009, 18:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard Uit restore mode halen als niets werk

Hallo!

Ik heb een probleem, mijn iPhone heeft zichzelf op een één of andere manier in restore mode gegooid, dat scherm met usb-kabel en cd'tje enzo. Nu heb ik dit vroeger wel vaker gehad, maar dat kon ik dan oplossen met iBrickr en dan werd die er zo weer uitgegooid.

Om een één of andere reden wil dat nu niet meer lukken, nu weet ik helaas niet meer of dit voor of na mijn update van FW naar 2.x.x (geen idee meer) was. Dit een bekend probleem en zeggen jullie waarschijnlijk dat ik de zoekmachine moet gebruiken, iets wat ik natuurlijk ook heb gedaan. (zie link)

(https://forum.iculture.nl/f28/i...e-restore.html)

Bij mij wordt de iphone niet gezien in iBrickr, Ziphone e.d. maar wel in itunes, deze zegt namelijk dat de telefoon in restore mode staat en ik hem moet restoren. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen zonder mijn gegevens te verliezen?

Groet Michiel

Laatst gewijzigd door msnijder; 21 May 2009 om 19:10.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 May 2009, 18:56
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Hou je home- en sleepbutton ong. 15 seconden ingedrukt totdat de iPhone vanzelf uitgaat. Met een beetje mazzel start ie daarna weer op als je de sleepknop indrukt.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 21 May 2009, 19:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Hou je home- en sleepbutton ong. 15 seconden ingedrukt totdat de iPhone vanzelf uitgaat. Met een beetje mazzel start ie daarna weer op als je de sleepknop indrukt.
Hallo Butcher,

Was ik even vergeten te melden, dat ik dat natuurlijk al geprobeerd heb
  #4  
Oud 22 May 2009, 20:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard

blijkbaar niet veel mensen die een oplossing weten? Dan maar nieuwe software erop zetten denk ik.
  #5  
Oud 22 May 2009, 21:27
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

...En je hebt natuurlijk geen reservekopie staan in iTunes...
  #6  
Oud 22 May 2009, 21:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
...En je hebt natuurlijk geen reservekopie staan in iTunes...
Kijk als dat zo was, was het natuurlijk geen probleem geweest Ik heb nu net FW2.1 van Michael erop gezet. Werkt weer leuk, alleen zit er nu boven in mijn scherm een streep! Weet niet waar die vandaan komt eigenlijk.

Wanneer ik een screenshot maak, en deze foto naar mijzelf e-mail. Zie ik de streep niet. Dit betekent dus dat deze in mijn scherm zit :| Maar hoe kan dit! Die zat er voor de update, dus toen die in restore mode stond nog niet.

Iemand een idee? De streep zit boven de klok en loopt tot 0.5cm van de batterij. Is echt heel dun, maar wel irritant :S

Greets
  #7  
Oud 23 May 2009, 11:33
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Al geprobeerd om en paar keer aan/uit te zetten?
  #8  
Oud 23 May 2009, 11:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Al geprobeerd om en paar keer aan/uit te zetten?
Denk dat ik hem nu wel ongeveer 10 keer aan en uit heb gezet, maar er gebeurd niets typen op de iPhone gaat nu ook heel langzaam! Lijkt wel alsf die continu moet nadenken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipone loopt vast na slide to unlock / uit sleep mode halen dennisholman Unlock 0 26 August 2010 10:48
telefoon UIT dfu mode halen erwinKrol Archief 3 19 December 2008 22:23
van recovery mode naar normal mode zonder upgrade/restore phoneI iPhone algemeen 2 10 August 2008 18:36
Iphone Is Gewoon Niet Uit Ze Restore Mode Te Krijgen Hoe Kan Dit???? martijntju iPhone algemeen 3 28 June 2008 18:37
Iphone Is Gewoon Niet Uit Ze Restore Mode Te Krijgen Hoe Kan Dit???? martijntju Archief 1 28 June 2008 18:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:55.