iPhone geblokkeerd

iPhone geblokkeerd discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn toegangscode is veranderd en nu is mijn iphone geblokkeerd. Ik wilde in I-tunes de telefoon herstellen,maar dan geeft hij aan de de gevraagde resource ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 May 2009, 12:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Berichten: 1
Standaard iPhone geblokkeerd

Mijn toegangscode is veranderd en nu is mijn iphone geblokkeerd. Ik wilde in I-tunes de telefoon herstellen,maar dan geeft hij aan de de gevraagde resource niet gevonden kan worden. Wie heeft tips voor mij, want nu kan ik niets met mijn i-phone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 May 2009, 12:43
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

 Verplaatst naar: Problemen
Tevens topic-titel aangepast.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evelyn Bekijk bericht
Mijn toegangscode is veranderd en nu is mijn iphone geblokkeerd. Ik wilde in I-tunes de telefoon herstellen,maar dan geeft hij aan de de gevraagde resource niet gevonden kan worden. Wie heeft tips voor mij, want nu kan ik niets met mijn i-phone.
Herstellen in DFU-mode
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 31 May 2009, 12:44
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Even de nieuwste itunes downloaden en dan proberen herstellen.
  #4  
Oud 31 May 2009, 13:00
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Activeren van de iPhone gaat misschien vandaag even moeilijk: linkje
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 31 May 2009, 13:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Activeren van de iPhone gaat misschien vandaag even moeilijk: linkje
Dus gaat iedereen vandaag jailbreaken

[voor de mensen die hem niet snappen--> quickpwn activeerd ook]
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 4 July 2009, 12:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: grootebroek
Berichten: 2
Standaard Code van mijn iPhone is verkeerd

Goedemorgen, ik weet niet of mijn vraag hier op zijn plaats is, zo nee waar dan wel. Ik heb bij goedkoopste.nl een iphone 3g 8gb gekocht deze week. Simlockvrij. Prachtig mijn kpn kaartje erin en gaan. Via itunes de nieuwste versie 3.0 geinstalleerd op iphone (zonder enige voorbereiding want volgens goedkoopste is dit toestel daarvoor geschikt). Nu zegt het scherm van Itunes: itunes kan geen verbindingtot stand brengen met uw Iphone omdat deze met een toegangscode is beveiligd. U moet opnieuw uw toegangscode op de Iphone invoeren voordat deze met itunes kan worden gebruikt. einde citaat. Ik voer de code in die ik heb om mijn telefoon (ook voor de iphone) op te starten maar die is fout. Wat te doen ?
  #7  
Oud 4 July 2009, 12:24
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

Standaardcode 0000 invoeren??
  #8  
Oud 4 July 2009, 13:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: grootebroek
Berichten: 2
Standaard

helaas werkt 0000 niet. Jammer was mooi geweest.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone is geblokkeerd Lee iPhone algemeen 82 27 January 2012 18:28
iphone geblokkeerd lilianne6 Chat en geruchten 4 27 July 2010 14:04
iPhone geblokkeerd...? hockeyboer iPhone algemeen 8 13 April 2010 02:02
iphone geblokkeerd vorderman2 iPhone algemeen 0 12 March 2010 14:03
Iphone geblokkeerd? pxltje iPhone algemeen 5 7 September 2008 21:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:39.