Functie [EDGE] onbreekt...

Functie [EDGE] onbreekt... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen. Misschien heeft iemand een oplossing voor mn probleem. Heb sinds gisteren een iPhone 3G 8Gb en probeer nu internet erop te krijgen. Met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-06-09, 18:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 3
Question Functie [EDGE] onbreekt...

Hallo iedereen.

Misschien heeft iemand een oplossing voor mn probleem. Heb sinds gisteren een iPhone 3G 8Gb en probeer nu internet erop te krijgen. Met Wi-Fi werkt schitterend, maar niet altijd heb ik een Wi-Fi in bereik, dus wil ook mobiel internet.

Als ik op de T-Mobile website kijk vind ik dat ik onderstaande moet uitvoeren:

Kies Settings in het hoofdmenu
Kies General
Kies Network
Kies EDGE

Vul nu de volgende gegevens in:
  • APN: internet
  • Username: tmobile
  • Password: tmobile
Maar echter: in dat netwerk menu heb ik geen optie voor EDGE staan... Wat doe ik fout??

Alvast enorm bedankt,
Danil
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-06-09, 18:46
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Het kan ook 'Celluar Data Network' heten. Bovendien, telecom providers kunnen er voor kiezen om deze optie niet aan te bieden.
  #3  
Oud 06-06-09, 18:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Het kan ook 'Celluar Data Network' heten. Bovendien, telecom providers kunnen er voor kiezen om deze optie niet aan te bieden.
Helaas heet het niet zo
De enige opties die ik heb zijn:
- Schakel 3G in
- Dataroaming
- VPN
- Wi-Fi

Maar zou het raar vinden als T-Mobile het uit zet, aangezien ik juist een abbo met internet heb

Groetjes,
Danil
  #4  
Oud 06-06-09, 18:50
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Probeer eens gewoon op internet te gaan met 3G of GPRS. Waarschijnlijk werkt het al gewoon.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 06-06-09, 19:08
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

Is altijd al zo geweest. Zonder Jailbreak kun je EDGE (GPRS) gewoon niet uitzetten.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #6  
Oud 06-06-09, 19:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 3
Standaard

Bedankt!!
Het werkt inderdaad gewoon, alleen dan moet ik dus Wi-Fi uitzetten.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wekker functie Franciskine Archief 1 04-11-10 11:41
Muziek: shuffle functie dodoens Muziek, foto & video 2 29-10-10 19:19
Video: TV out functie? Caspar Muziek, foto & video 0 19-06-09 11:10
Muziek: ipod functie daanhockeyc1 Muziek, foto & video 6 08-07-08 13:45
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 07-11-07 23:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:38.