OS 3.0 GM verschil met beta 5

OS 3.0 GM verschil met beta 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Gisteren had ik de OS 3.0 GM erop gezet. Maar ik zie geen verschil met de Beta 5. Is iemand wat opgevallen. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 June 2009, 12:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 60
Standaard OS 3.0 GM verschil met beta 5

Beste mensen,

Gisteren had ik de OS 3.0 GM erop gezet. Maar ik zie geen verschil met de Beta 5.
Is iemand wat opgevallen. Ik ben behoorlijk nieuwsgierig.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 June 2009, 12:38
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sancaman Bekijk bericht
Beste mensen,

Gisteren had ik de OS 3.0 GM erop gezet. Maar ik zie geen verschil met de Beta 5.
Is iemand wat opgevallen. Ik ben behoorlijk nieuwsgierig.
Je hoeft ook niet direct een verschil te zien. Onderhuids kan er wel (en is) het nodige veranderd/aangepast zijn
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 10 June 2009, 12:46
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 60
Standaard

Dat zal best wel natuurlijk. Ik had gisteren uitgepluist maar niks kunnen vinden. Push notifcation werkt ook nog niet. Nog 1 week wachten.
  #4  
Oud 10 June 2009, 13:39
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Merk wel duidelijk verschil; nu werken alle Store opties in de Instellingen, Instellingen zelf werkt veel soepeler en sneller, apparaat zelf is een tikkie sneller geworden, batterij is weer goed (met beta 5 echt super slecht) enzovoorts.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 10 June 2009, 13:58
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

batterij indicator is er wel afgehaald en na wat zoeken op het net blijkt dat apple dat % aanduiding wil houden voor de iphone 3G S, wat een zever zeg, kom. Net zoals video zou dit perfect met de update kunnen worden doorgevoerd maar proberen ze hun zielige hardware update een beetje aan te kleden door de iphone 3G basics als deze te onthouden.

Ik weet dat een jailbreak dit allemaal kan oplossen, maar tzijn dingen als deze waardoor ik voortdurend nieuwe blackberries, sony experia 2 en de palm pre in de gaten hou.
  #6  
Oud 10 June 2009, 14:48
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Ik heb mijn % tekentje naast mijn batterij wel behouden in de GM?
  #7  
Oud 10 June 2009, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

dat is wss omdat je 3.0 op een jailbroken iphone hebt gezet, restje van de jailbreak. Mijn was niet jailbroken.
en er is blijkbaar ook nog eens een verschil met 2G iphones, wat het helemaal belachelijk maakt.
  #8  
Oud 10 June 2009, 15:01
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikfrombelgium Bekijk bericht
dat is wss omdat je 3.0 op een jailbroken iphone hebt gezet, restje van de jailbreak. Mijn was niet jailbroken.
en er is blijkbaar ook nog eens een verschil met 2G iphones, wat het helemaal belachelijk maakt.
Die van mij was ook jailbroken maar % teken is wel weg. Is niet zo heel erg gelukkig
  #9  
Oud 10 June 2009, 21:20
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, België
Berichten: 152
Standaard

Ik zie ook niet echt een verschil met beta 5, alleen dat de instellingen veel soepeler werken. Ik vind ook dat Apple allemaal dingen achter houd voor de iPhone 3G om de update naar iPhone 3Gs beter te maken. :S
  #10  
Oud 11 June 2009, 08:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 46
Send a message via twitter to netniet
Standaard

Bij mijn 2G iphone (OS 3.0 GM via update geinstalleerd) is het % teken wel aanwezig.
  #11  
Oud 11 June 2009, 09:38
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, België
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joppe Bekijk bericht
Ik zie ook niet echt een verschil met beta 5, alleen dat de instellingen veel soepeler werken. Ik vind ook dat Apple allemaal dingen achter houd voor de iPhone 3G om de update naar iPhone 3Gs beter te maken. :S
Als apple dingen achterhoud (die eigenlijk ook werken op de 2g/3g) dan zullen deze wel via een jailbreak actief gemaakt worden
  #12  
Oud 11 June 2009, 13:17
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Even een vraag,

Ik heb vanochtend de GM van een torrent site gehaald, kan op de GM quickpwn beta 5 los gelaten worden??
  #13  
Oud 11 June 2009, 13:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Even een vraag,

Ik heb vanochtend de GM van een torrent site gehaald, kan op de GM quickpwn beta 5 los gelaten worden??
(We ondersteunen hier nog niet de 3.0 firmware omdat deze nog niet uit is.)

Maar het kan wel maar wordt zeer zeker niet aangeraden!!!! (heb ik gelezen).
  #14  
Oud 11 June 2009, 13:38
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ok Scorpiosoft, bedankt voor je snelle antwoord.

Maar zou wel kicken zijn als de jailbreak uit is voor dat de firmaware 3.0 "officieel" uit is.

Spooky
  #15  
Oud 11 June 2009, 13:51
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, België
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Even een vraag,

Ik heb vanochtend de GM van een torrent site gehaald, kan op de GM quickpwn beta 5 los gelaten worden??
Ik heb het geprobeerd....NIET DOEN

Je iPhone zal niet meer opstarten dan en je krijgt een mooi roos scherm met iTunes logo.

Ik heb gelukkig kunnen herstellen via DFU.
  #16  
Oud 14 June 2009, 23:09
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Ik heb het geprobeerd....NIET DOEN

Je iPhone zal niet meer opstarten dan en je krijgt een mooi roos scherm met iTunes logo.

Ik heb gelukkig kunnen herstellen via DFU.
Ik heb hem net wel van een torrent gehaald, werkt perfect. Alleen ff restarten en opnieuw activeren. Standaard T- Mobile sim.

Werkt wel prettig dat OS 3.0, stuk sneller. MMS werkt ook gewoon bij mij, alleen tetering en de rest nog niet geprobeerd.
  #17  
Oud 15 June 2009, 13:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 93
Standaard

voor de mensen die dit er al op hebben... bevat deze ook die compas app van de 3Gs? ik wil namelijk gewoon een iphone-screenshot voor een klein multi-media expirimentje... ik weet dat dat compas niet zal werken op een 2 of 3G maar als jullie de app kunne starten een PM-etje graag
  #18  
Oud 15 June 2009, 13:12
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Compass zit niet in 3.0 GM, wordt wachten op de 3Gs
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #19  
Oud 15 June 2009, 14:48
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Voor kompas heb je dan ook die magnetometer nodig die in de 3Gs zit.
  #20  
Oud 15 June 2009, 14:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Iemand anders problemen met Exchange?
Alles werkt bij mij, behalve mail ontvangen. Verzenden, agenda en contacts is geen probleem! Herstellen hielp niet, dus ik hoop dat dit één der laatste bugs is die nog gefixed wordt in 3.0 final?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het verschil tussen de dry protector set en die met liquid van Bodyguardz? iRobin iPhone accessoires en onderdelen 17 26 October 2012 18:15
iPhone en iPad syncen met iTunes: 1 dag verschil in agenda LostAndFound iTunes 1 16 May 2011 09:52
Ervaringen met iphone os 3.1 beta pieterwillems Ontwikkelen voor iOS 70 17 August 2009 15:34
hoe kan ik jailbreaken met winpwn 2.5 beta? adam1411 Jailbreak [archief] 5 5 September 2008 09:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:17.