Geen GRPRS en 3G Internet meer na 3.0 update

Geen GRPRS en 3G Internet meer na 3.0 update discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteravond update naar versie 3.0 gedaan. Alles leek goed te gaan, maar ik heb nu geen internet meer (!). Er verschijnt een melding: “U heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 June 2009, 09:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 4
Standaard Geen GRPRS en 3G Internet meer na 3.0 update

Gisteravond update naar versie 3.0 gedaan. Alles leek goed te gaan, maar ik heb nu geen internet meer (!).

Er verschijnt een melding: “U heeft geen abonnement voor mobiel dataverkeer” bij GPRS en 3G.

Kan wel gewoon bellen, telefoon is ook nooit ge-jailbreaked.
Iemand anders met soortgelijk probleem?

Gr, Paul.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 June 2009, 09:40
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Staan je instellingen voor GPRS en 3G wel juist?
  #3  
Oud 18 June 2009, 09:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb een Iphone abo T-150 bij T-mobile.
Welke instellingen moet ik maken dan?
  #4  
Oud 18 June 2009, 09:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

instellingen -> algemeen -> mobiel data netwerk.

Maar voor de juiste instellingen moet je maar even de zoekfunctie gebruiken.
  #5  
Oud 18 June 2009, 09:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Deze menu opties heb ik niet.
Kan alleen Algemeen -> Netwerk vinden en daar staat alles zoals bij FW 2.2, nl:
- 3g ingeschakeld
- dataroaming uit
- VPN niet geconfigureerd
  #6  
Oud 21 June 2009, 23:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Yep Zelfde probleem en komt vaker voor blijkt uit andere posts.

netwerkinstellingen herstellen en terug naar fabrieksinstellingen werkt allemaal niet.. ik heb ook i-150 wellicht een verband..!?
  #7  
Oud 22 June 2009, 06:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Hi, bel ff met de heldesk van t- mobile. Bij mij hielp ook niets. Zij resetten iets bij hen en binnen 30 min heb je weer internet.
  #8  
Oud 22 June 2009, 18:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 3
Standaard

Dat hebben ze al 3x gedaan zeiden ze, iedere keer als ik belde..maar niks.

Vandaag was zo'n beetje hun letterlijke antwoord: `sorry maar we weten het ook niet meer, zoek het maar uit.'

lekker is dat..
  #9  
Oud 23 June 2009, 11:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 36
Standaard

netwerkinstellingen zijn pleite. vul voor Vodafone (algemeen --> netwerk --> mobiele data):

APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
paswoord: vodafone

En alles werkt weer.
  #10  
Oud 30 June 2009, 09:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 15
Stuur een bericht via ICQ naar Haas_NL
Standaard Olga heeft gelijk

Yep,
heb ik ook gehad. Na de update naar 3.0 ben je je inloggegevens kwijt.
simpel te verhelpen je moet alleen even de gegevens van je provider hebben en die vind je op hun website.

gr
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
internet (geen Wi-Fi) werkt niet meer naar update 4.0 ray36 T-Mobile 11 13 March 2011 18:26
Update software - geen internet meer met G3 KIN174 Overige providers Nederland 56 7 December 2010 07:03
geen mobiel internet meer na update 4.0 dettie Mobistar 2 25 June 2010 22:51
Geen internet verbinding meer na update 3.0 Ronalje iPhone algemeen 7 23 June 2009 18:32
geen internet meer en kan geen sources meer updaten jeroenrd Overige providers Nederland 1 14 February 2008 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:41.