Update software - geen internet meer met G3

Update software - geen internet meer met G3 discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Afgelopen week de software van iPhone 3GS geupdated naar versie 4.1 Nu doet internet het niet meer via G3. Melding dat ik geen abonnement zou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 November 2010, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard Update software - geen internet meer met G3

Afgelopen week de software van iPhone 3GS geupdated naar versie 4.1
Nu doet internet het niet meer via G3.
Melding dat ik geen abonnement zou hebben. (Ik heb Vodafone)

Wie weet hier een oplossing voor?

Vriendelijke groet
Marij
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2010, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Gewoon internet instellingen weer invoeren of 3g aanzetten
  #3  
Oud 23 November 2010, 09:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

3G staat aan.
Na de installatie heb ik gegevens opnieuw ingegeven bij Mobiele Datanetwerk.
Verdere internet instellingen kan ik niet vinden.
Kun je aangeven waar ik dat moet zoeken?
vr.gr. Marij
  #4  
Oud 23 November 2010, 10:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

Hee, dit heb ik nu ook! Met Vodafone, na de update naar 4.2.

Help!
  #5  
Oud 23 November 2010, 12:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

Weet iemand iets?
  #6  
Oud 23 November 2010, 14:51
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Ik kan ook mijn apn instellingen niet meer terugvinden na de update.
Waardeloos nu kan ik alleen maar via Wi-Fi internetten. Wie weet raad???
  #7  
Oud 23 November 2010, 18:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 61
Standaard

yes, gevonden. De internetinstellingen zijn veranderd. Bij Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Mobiele datanetwerk

En dan

APN: live.vodafone.com
Username: vodafone
Password: vodafone
  #8  
Oud 23 November 2010, 18:36
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 19
Standaard

Bij mij niet want na mobile datanetwerk geen asn
  #9  
Oud 23 November 2010, 19:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Ik heb van de Vodafone winkel de instellingen doorgekregen.
Die had ikzelf al weer ingevuld, en ze bleken ook goed te zijn:
office.vodafone.nl (omdat het een zakelijk abonnement is) en 2x vodafone.
Maar dan nog kan ik niet via 3G op internet
Deze melding krijg ik:
"Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk: U hebt geen abonnemenet op een mobiele dataservice"

Wat nu?

vr.gr. Marij
  #10  
Oud 24 November 2010, 10:47
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Volgens Vodafone is het soms nodig om de iPhone even in vliegtuigmodus te zetten en weer er vanaf om de 'nieuwe' instellingen te activeren. Volgens mij helpt het dan ook (en is wellicht beter i.v.m. leegmaken cache etc.) om de iPhone helemaal uit te zetten en weer op te starten.
  #11  
Oud 24 November 2010, 15:08
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Ik heb van de Vodafone winkel de instellingen doorgekregen.
Die had ikzelf al weer ingevuld, en ze bleken ook goed te zijn:
office.vodafone.nl (omdat het een zakelijk abonnement is) en 2x vodafone.
Maar dan nog kan ik niet via 3G op internet
Deze melding krijg ik:
"Mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk: U hebt geen abonnemenet op een mobiele dataservice"

Wat nu?

vr.gr. Marij
Vodafone bellen misschien ???
  #12  
Oud 24 November 2010, 15:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Ik heb ook met de vodafone winkel een maildiscussie hierover.
Zij weten niet veel meer dan jullie

Als mijn man straks thuis komt, ga ik de adviezen van Huibregt nog uitproberen.
  #13  
Oud 24 November 2010, 23:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Morgen ga ik de helplijn van Vodafone (1200) bellen.
Volgens de winkel is er niets aan de hand met het abonnement.
Zij denken dat het aan de update van iPhone ligt.
  #14  
Oud 25 November 2010, 10:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to hjm1
Standaard

Ik kan na de update 4.2.1 op mijn 3g (HI-KPN) niet meer bij "instellingen, algemeen, netwerk, mobiele data" om de apn ect. in te vullen. Ik kan alleen nog mobiele data aan/uit zetten. Als ik er een verlopen sim in doe van Vodafone dan werkt het wel en kan dus APN wel invullen! Als ik die sim er weer uit haal en de KPN sim erin doe gaat het niet meer. Wie kan mij helpen want internet werkt niet meer en dat is balen!!!!
  #15  
Oud 25 November 2010, 11:06
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Dat schijnt met de nw ios 4.2.1 niet meer in te stellen te zijn, je hebt ook zeker de providerupdate welke je ontving geinstalleerd?
Bij mij zijn die instellingen ook niet meer te benaderen, maar IPhone werkt goed.
  #16  
Oud 25 November 2010, 11:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to hjm1
Standaard

Dat is juist het probleem, ik heb die provider update ook niet gezien/gekregen.....
  #17  
Oud 25 November 2010, 11:29
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hjm1 Bekijk bericht
Dat is juist het probleem, ik heb die provider update ook niet gezien/gekregen.....
Ik denk dat je hem toch op de een of andere manier binnen hebt gekregen.
Overigens jij hebt het probleem en ik ook , hebben andere (KPN/HI) gebruikers er ook last van?
  #18  
Oud 25 November 2010, 11:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to hjm1
Standaard

Is er dan een verschil dat je met Vodafone wel de APN instellingen kunt doen en met KPN/HI niet? Ik ben nu ook thetering kwijt!
Ik lees ook veel over een IPCC bestand van verschillende providers is die niet ergens te downloaden?
  #19  
Oud 25 November 2010, 11:51
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Dat zou best kunnen, het is toch een andere provider met andere voorwaarden.
  #20  
Oud 25 November 2010, 12:44
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Ulvenhout
Berichten: 94
Stuur een bericht via Skype™ naar herk0039
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hjm1 Bekijk bericht
Is er dan een verschil dat je met Vodafone wel de APN instellingen kunt doen en met KPN/HI niet? Ik ben nu ook thetering kwijt!
Ik lees ook veel over een IPCC bestand van verschillende providers is die niet ergens te downloaden?
Er is wel degelijk verschil in provider instellingen: gekeken/vergeleken met andere!

-Bij Vodafone gewoon instellen zoals in verleden, let op: kleine lettertjes!

-Bij mij (Telfort), is instellen niet benaderbaar maar, alleen maar Mobiele data inschakelen, maar dit was met de update al ingesteld -hoefde er niets aan te doen- en functioneert goed!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Geen verbinding met Iphone-software-update-server matias1989 iTunes 5 3 May 2011 22:18
internet (geen Wi-Fi) werkt niet meer naar update 4.0 ray36 T-Mobile 11 13 March 2011 19:26
geen mobiel internet meer na update 4.0 dettie Mobistar 2 25 June 2010 23:51
Geen GRPRS en 3G Internet meer na 3.0 update pdcrom iPhone algemeen 9 30 June 2009 10:46
Geen internet verbinding meer na update 3.0 Ronalje iPhone algemeen 7 23 June 2009 19:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:26.