Update software - geen internet meer met G3

Update software - geen internet meer met G3 discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ook ik heb het probleem na de update naar 4.2. Bij Mobiele data is alleen een 'schuifje' zichtbaar en geen pijltje naar een volgend scherm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 25 November 2010, 13:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Berichten: 1
Standaard

Ook ik heb het probleem na de update naar 4.2.
Bij Mobiele data is alleen een 'schuifje' zichtbaar en geen pijltje naar een volgend scherm.
KPN - Versatel

Laatst gewijzigd door janmarja; 25 November 2010 om 13:21.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 25 November 2010, 13:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Vreemde is dat ik wel kan mailen via 3G maar mijn teletekst en NU app werken niet en op safari krijg ik de melding "WAPACCESSDENIED"

Blijkt dat Opera mini wel werkt....

Laatst gewijzigd door hansrr; 25 November 2010 om 13:58.
  #23  
Oud 25 November 2010, 16:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 118
Standaard

Bij mij is het opgelost.
Hoewel ik zakelijk een mobiel abonnement had afgesloten, bleek het internet abonnement toch particulier te zijn !!??!!
Dus moest ik de instelling van office.vodafone.nl wijzigen in live.vodafone.com!!
Daarna moest ik de gsm uit- en opnieuw aanzetten. Toen werkte het weer.

vr.gr. Marij
  #24  
Oud 25 November 2010, 16:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KIN174 Bekijk bericht
Bij mij is het opgelost.
Hoewel ik zakelijk een mobiel abonnement had afgesloten, bleek het internet abonnement toch particulier te zijn !!??!!
Dus moest ik de instelling van office.vodafone.nl wijzigen in live.vodafone.com!!
Daarna moest ik de gsm uit- en opnieuw aanzetten. Toen werkte het weer.

vr.gr. Marij

Ik kan deze info niet invoeren, heb instellingen algemeen - netwerk - mobiele data aan of uit.(heb een iphone 4.)
  #25  
Oud 25 November 2010, 17:33
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansrr Bekijk bericht
Ik kan deze info niet invoeren, heb instellingen algemeen - netwerk - mobiele data aan of uit.(heb een iphone 4.)

Dan zul je eerst je gegevens moeten aanpassen daar staat in dat je een 3GS hebt
heb je al herstel netwerk gegevens gedaan? dat schijnt ook wel te helpen
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #26  
Oud 25 November 2010, 18:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Dan zul je eerst je gegevens moeten aanpassen daar staat in dat je een 3GS hebt
heb je al herstel netwerk gegevens gedaan? dat schijnt ook wel te helpen

Zal het aanpassen

Heb al alle instellingen hersteld maar blijf het probleem houden. Ben ik de enige met dit probleem? Heb een Iphone 4 zonder lock met KPN abb
  #27  
Oud 25 November 2010, 18:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar FunnyMan Stuur een bericht via Yahoo naar FunnyMan
Standaard

Ik heb het zelfde probleem met KPN pocket office abo
wel telefoon sms en mms maar geen 3G
Safari geeft WebAccessDenied

bij mn netwerkprovider wilden ze me niet verder helpen omdat ik een gejaibreakt toestel heb . . .

Flight modus ingesteld en netwerk herstel uitgevoerd maar nog altijd niets. . .
iemand anders al een oplossing gevonden ?

Laatst gewijzigd door FunnyMan; 25 November 2010 om 18:13.
  #28  
Oud 25 November 2010, 22:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Zelfde ervaring met iPhone 3GS met simyo pre-paid kaart. Na iOS 4.2.1 update nog geen probleem wel na aanpassing providerinstellingen vanmorgen. Kreeg hiervan een pop-up op m'n scherm en heb deze geaccepteerd. Daarna WapAccessDenied in Safari, LinkedIn crashed, geen Teletekst, geen Nu, wel Telegraaf, wel Twitterific. Lijkt dus protocol afhankelijk.
  #29  
Oud 25 November 2010, 23:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een KPN abonnement en krijg na mobiele data meteen het kopje dataroaming en kan dus niets meer instellen; dus sinds de upgrade geen 3G toegang meer! Wat een ....!
  #30  
Oud 26 November 2010, 10:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Is het mogelijk dat het een specifiek KPN (netwerk) issue is?

Heb inmiddels van alles geprobeerd maar probleem blijft!
  #31  
Oud 26 November 2010, 10:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to hjm1
Standaard

Ik kan nergens iets vinden en het lijkt mij een KPN probleem. Ik verneem ook dat na de update de batterij erg snel leeg loopt. Ik denk dat ik zo snel mogelijk probeer terug gaan naar de vorige versie!
  #32  
Oud 26 November 2010, 23:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Hier ook hetzelfde probleem na de update naar 4.2.1. Geen 3G meer. Telefoon hersteld naar fabrieksinstellingen. Gedurende 1 dag gewerkt. Daarna zelfde probleem. Vreemd is dat beveiligde sites (https) wel werken en normale sites niet. Mail werkt wel (Exchange en mobile me) Rabo telebankieren werkt ook. Nu. nl en telegraaf weer niet. Probleem woensdag bij KPN neergelegd. Nog geen uitsluitsel hierover gekregen. Als ik er een simkaart van Vodafone in stop werkt alles perfect. Lijkt me dus een KPN probleem.
  #33  
Oud 27 November 2010, 16:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maunema Bekijk bericht
Hier ook hetzelfde probleem na de update naar 4.2.1. Geen 3G meer. Telefoon hersteld naar fabrieksinstellingen. Gedurende 1 dag gewerkt. Daarna zelfde probleem. Vreemd is dat beveiligde sites (https) wel werken en normale sites niet. Mail werkt wel (Exchange en mobile me) Rabo telebankieren werkt ook. Nu. nl en telegraaf weer niet. Probleem woensdag bij KPN neergelegd. Nog geen uitsluitsel hierover gekregen. Als ik er een simkaart van Vodafone in stop werkt alles perfect. Lijkt me dus een KPN probleem.

Ik denk ook aan een KPN issue maar voorlopig geen oplossing!
  #34  
Oud 27 November 2010, 16:18
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Hier nergens last van, alles werkt naar behoren, (KPN/3G/4.2.1) zelfs tethering werkt als een zonnetje.
Het enige wat niet meer mogelijk is, is de provider instellingen handmatig invoeren.
Kreeg direct na de update (4.2.1.) ook een nieuw provider file binnen, en heb deze ook genstalleerd.
  #35  
Oud 27 November 2010, 16:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansrr Bekijk bericht
Ik denk ook aan een KPN issue maar voorlopig geen oplossing!
Je kunt het oplossen door op de volgende link te klikken:

Unlockit - APN Changer for your iPhone. De apn instellingen worden dan gewijzigd. Daarna werkt wel weer alles.
  #36  
Oud 27 November 2010, 17:10
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maunema Bekijk bericht
Je kunt het oplossen door op de volgende link te klikken:

Unlockit - APN Changer for your iPhone. De apn instellingen worden dan gewijzigd. Daarna werkt wel weer alles.
@maunema
Voor mijn probleempje was het niet de oplossing !
In iedergeval bedankt !

Laatst gewijzigd door puccini; 28 November 2010 om 19:47.
  #37  
Oud 28 November 2010, 20:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Heeft iemand nog een idee om het op te lossen?
  #38  
Oud 28 November 2010, 21:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to hjm1
Standaard

Ik ben terug gegaan naar 4.1 en wacht wel of er een oplossing komt. Tethering is voor mij belangrijk en nu met carrier 8.0 werkt dat gewoon weer.
  #39  
Oud 29 November 2010, 10:11
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hjm1 Bekijk bericht
Ik ben terug gegaan naar 4.1 en wacht wel of er een oplossing komt. Tethering is voor mij belangrijk en nu met carrier 8.0 werkt dat gewoon weer.
Als Tethering voor jou zo belangrijk is, dat kun je eerdaags je lol op met max. verbruik van 1GB met de KPN.
  #40  
Oud 29 November 2010, 17:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 6
Standaard

Heb dus ook het probleem, dat 'mobiel datanetwerk' niet meer te selecteren is.. Gewoon verdwenen uit het menu..!! Geen internet meer buiten de deur..

Dit is dus gebeurt na de update naar 4.2.1

Iemand al een oplossing voorhanden? Heb abb. bij KPN
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Geen verbinding met Iphone-software-update-server matias1989 iTunes 5 3 May 2011 21:18
internet (geen Wi-Fi) werkt niet meer naar update 4.0 ray36 T-Mobile 11 13 March 2011 18:26
geen mobiel internet meer na update 4.0 dettie Mobistar 2 25 June 2010 22:51
Geen GRPRS en 3G Internet meer na 3.0 update pdcrom iPhone algemeen 9 30 June 2009 09:46
Geen internet verbinding meer na update 3.0 Ronalje iPhone algemeen 7 23 June 2009 18:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:39.