Geen EDGE instellingen?

Geen EDGE instellingen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 2G, met FW 3.0 en heb sinds vandaag Vodafone . Ik heb daar gebruik gemaakt van de blox "zorgeloos internet". Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2009, 13:44
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard Geen EDGE instellingen?

Ik heb een iPhone 2G, met FW 3.0 en heb sinds vandaag Vodafoneicon.
Ik heb daar gebruik gemaakt van de blox "zorgeloos internet". Ik kan alleen nergens de instellingen voor EDGE instellen? er staat bij netwerk wel "mobiel datanetwerk" maar als ik het daar instel werkt het niet. Kan iemand mij hierbij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2009, 08:39
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.

Ik heb dit ingevult:

APN: live.Vodafoneicon.com
Username: Vodafone
Password: Vodafone

Instellingen gereset, ook niks.. Reboot gedaan, ook niks.

Ik heb Internet Blox van Vodafone dus hij zou het gewoon moeten doen....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.

Laatst gewijzigd door Chrisl; 22 June 2009 om 13:27.
  #3  
Oud 22 June 2009, 10:43
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Dit mag waarschijnlijk heel niet omdat ik eigenlijk de edit knop moet gebruiken, maar ik wil dit topic toch een bump geven... ;-)
  #4  
Oud 22 June 2009, 13:23
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard

Citaat:
Internet instellingen (voor specifieke applicaties zoals navigatie en fotoservice)

  • Kies Settings in het hoofdmenu
  • Kies General
  • Kies Network
  • Kies EDGE
  • Vul nu de volgende gegevens in:
    • APN: live.Vodafoneicon.com
    • Username: vodafone
    • Password: vodafone
  • Druk op de Home-toets
  • Kies Safari
  • Druk op de adres balk-toets
  • Voer het volgende adres (URL) in: http://mmm.bel.nl
  • Druk op Go
  • Druk op + en daarna op Save om de pagina toe te voegen als favoriet
Dit moest ik van Vodafone doen, maar als ik naar netwerk ga zie ik geen EDGE staan, maar wel mobiel datanetwerk. Als ik daar deze gegevens invul krijg ik de melding dat ik geen abonnement heb voor mobiel datanetwerk terwijl ik deze dus wl heb. Als ik dit zeg tegen vodafone zeggen ze dat het geen echt abonnement is (snap ik ook nog wel) maar ze geven dus wel de instellingen daar voor..
ik snap er niks meer van :S
  #5  
Oud 22 June 2009, 13:26
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

weet je zeker dat het mmm is?

Ik heb net mijn sim in de neukia N95 van mijn collega gehad, en hij kan gewoon interneppen op mijn simkaart.... Ligt dus aan 3.0 als je het mij vraagt....
  #6  
Oud 22 June 2009, 13:28
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard



Verder dan dit kom ik niet..
  #7  
Oud 22 June 2009, 13:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Nou, blijkbaar kunnen neukia's toch iets..... Nu ik het op een andere gsm heb getracht doet hij het ineens weer....
  #8  
Oud 22 June 2009, 16:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Bedankt voor de juiste instellingen. Het is nu gelukt om weer te internetten. Ik heb alleen die eerste dingen gedaan. Dus alleen die gegevens ingevuld, wwant die waren na 3.0 update ineens verdwenen (ja na de reserve kopie nog steeds).
Bedankt !
  #9  
Oud 23 June 2009, 13:11
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard

Kan iemand mij vertellen waarom ik bij instellingen geen EDGE zie staan??
  #10  
Oud 23 June 2009, 13:29
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Er staat ook geen edge maar Cellular Data Network.
  #11  
Oud 23 June 2009, 13:45
r03n_d's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 151
Send a message via twitter to r03n_d
Standaard

ja maar die heb ik al geprobeerd..
en dan krijg ik dus bovenstaande melding
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
EDGE instellingen verdwijnen Dylan iPhone algemeen 16 7 August 2008 08:07
Edge instellingen goed, toch geen vebinding. 2CallSucks Vodafone 0 2 August 2008 04:08
GPRS/EDGE instellingen crashed Dulcis Archief 0 28 April 2008 10:38
hoe instellingen edge vastleggen pronk01 iPhone algemeen 27 30 January 2008 18:15
GPRS instellingen verdwijnen (EDGE) gise Archief 3 12 November 2007 17:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:00.