Carrier bundle OS 3.0

Carrier bundle OS 3.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie oh wie weet waar de carrier bundle van Vodafone staat? Hij staat niet op de gebruikelijke plek. Er staan wel een heleboel andere carriers ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 June 2009, 17:14
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard Carrier bundle OS 3.0

Wie oh wie weet waar de carrier bundle van Vodafoneicon staat?

Hij staat niet op de gebruikelijke plek. Er staan wel een heleboel andere carriers maar Vodafone NL staat er dus niet tussen.

Ik heb ook gekeken in Unknown bundle maar deze is het blijkbaar ook niet...
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 June 2009, 00:09
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Niemand die dit weet???

Voorheen had ik het Vodafoneicon logo uit cydia gehaald en toen had ik ineens wel de goeie map er tussen staan. Maar eerst moet het Vodafone logo in Cydia voor 3.0 komen...
  #3  
Oud 24 June 2009, 00:28
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Je moet ff de source van hackers.nl toevoegen in Cydia.
Daar staat het carrier logo van Vodafoneicon bij.
Klik in Home - Cydia op More Package Sources en klik op Hackers Dot NL en Instal.
Hier staat ook NLKPN logo bij die ik zocht!
__________________
OTB 4.0.2 -> 4.1
  #4  
Oud 24 June 2009, 00:57
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ja idd, maar nergens staat of ze ook op 3.0 werken.

Ik had ook al iCarrier Custom gevonden van ifoneguide, maar daar staat ook niet bij of het werkt op 3.0...

Vandaar deze vraag.
  #5  
Oud 24 June 2009, 00:59
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Bij mij werkte het NLKPN perfect
  #6  
Oud 24 June 2009, 00:59
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Hmmmm, heb eigenlijk weinig zin in weer een restore, maar misschien moet ik het maar gewoon proberen...
  #7  
Oud 24 June 2009, 01:06
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 48
Standaard

Vodafoneicon van hackers.nl werkt perfect
  #8  
Oud 24 June 2009, 01:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb het geprobeerd, de png veranderd en doe nu een reboot voor het resultaat....

Vodafoneicon via hackers.nl geinstalleerd, en de carrier.bundles gekeken, daar stond idd ineens Vodafone_Netherlands.

Deze veranderd in mijn eigen logo.

Ook in de Unknown.bundle de png-tjes veranderd, en zie hier het resultaat:




Dank jullie wel voor het melden dat ze werken....

Laatst gewijzigd door Chrisl; 24 June 2009 om 01:19.
  #9  
Oud 24 June 2009, 04:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 21
Standaard

Heeft iemand ondertussen ook een idee hoe we aan een mooie Hi operator logo kunnen komen?
  #10  
Oud 24 June 2009, 10:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

kpnicon logo in post 1:

https://forum.iculture.nl/f59/i...-wijzigen.html

In post 2 ook een aantal:

https://forum.iculture.nl/f14/i...ier-logos.html
  #11  
Oud 25 June 2009, 11:38
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Ik had met FW 2.2.1 een mooie t-mobileicon carrier, maar die kan ik nu niet meer vinden, weet iemand waar ik die kan vinden, die met FW 3.0 werkt?
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #12  
Oud 25 June 2009, 11:43
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik denk dat ze vanzelf weer in Cydia gaan komen.

Of anders in 1 van de linken van mij hierboven, en die zet je dan in de juiste map.
  #13  
Oud 25 June 2009, 14:14
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Gent
Berichten: 20
Standaard

Vroeger via ifoneguide.nl repository had ik op m'n fw1.1.4 zelfs het Proximus logo op m'n iPhone (grootste Belgische operator)

Dan heb ik de update gedaan naar fw2.1, geen logo meer en foutmelding bij install van icarrier van ifoneguide.nl.

Gisterenavond naar fw3.0 gegaan, ik kan icarrier van ifoneguide.nl perfect installeren via Cydia... maar geen operator logo.

Iemand enig idee of ik het Proximus logo nog terug op krijg?
  #14  
Oud 25 June 2009, 16:13
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Heb je je oude logo nog?

Anders kun je in de juiste map, het plaatje vervangen en dan heb je hem weer...
  #15  
Oud 25 June 2009, 18:02
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Heeft iemand het logo van t-mobileicon? (met paarse T)

EDIT
sorry Chrisl ik had er eentje gevonden via wiki, maar bedankt.
En ik bedoelde de logo, van link 2 en die heb ik er nu (eindelijk) opgekregen


Laatst gewijzigd door Lucien1966; 25 June 2009 om 18:27.
  #16  
Oud 25 June 2009, 18:19
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Staat er in 1 van deze topics geen mooi t-mobileicon logo???


https://forum.iculture.nl/f59/iphone-help/f60/wiki-handleidingen/3176-providerlogo-wijzigen.html


https://forum.iculture.nl/f14/iphone-modding/f64/iphone-3g-tips-tweaks/16971-carrier-logos.html
  #17  
Oud 26 June 2009, 11:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Heeft er iemand enig idee om dit terug werkend te krijgen voor proximus (belgiŽ)? ik heb mn oude logo'tjes nog maar krijg het niet voor elkaar
  #18  
Oud 26 June 2009, 12:44
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
Heeft er iemand enig idee om dit terug werkend te krijgen voor proximus (belgiŽ)? ik heb mn oude logo'tjes nog maar krijg het niet voor elkaar
beide png's plaatsen in private/var/mobile/library/carrier Bundles/proximus_be.bundle
  #19  
Oud 26 June 2009, 13:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

had ik al geprobeerd, ik heb die map niet en als ik deze aanmaak werkt het niet (de permissies staan op 0755). ook al in de map unknown bundles geprobeerd maar niets schijnt te werken
  #20  
Oud 28 June 2009, 00:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Locatie: aartselaar, belgie
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
had ik al geprobeerd, ik heb die map niet en als ik deze aanmaak werkt het niet (de permissies staan op 0755). ook al in de map unknown bundles geprobeerd maar niets schijnt te werken
als je eerst met cydia "cb be proximus" installeert zal je die map wel hebben.Hier kan je dan jouw logo's inzetten en klaar is kees.Werkte vroeger zo onder firmware 2.2 en nu ook nog onder 3.0
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
loadViewFromNibNamed:bundle: gg1200 Ontwikkelen voor iOS 1 11 March 2010 16:00
Wat in te vullen bij Bundle Identifier Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 3 26 March 2009 21:22
iPhone: iPhone user bundle voor quickpwn pascalletje Jailbreak 1 21 August 2008 00:17
preferences bundle 114 roelofk Archief 3 2 March 2008 19:38
Mail.bundle Probleem 1.1.1. mwagena iPhone algemeen 3 2 November 2007 15:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:15.