Laag volume tijdens bellen

Laag volume tijdens bellen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) @Sleevemaster: ik heb mijn iPhone alleen nog gebruikt in Nederland en BelgiŽ en had in beide landen een prima bereik. Ik ben het met je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 October 2007, 23:48
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

@Sleevemaster: ik heb mijn iPhone alleen nog gebruikt in Nederland en BelgiŽ en had in beide landen een prima bereik. Ik ben het met je eens dat de oorspeaker voor bellen in "public places" niet al te luid is. Maar ja, hij is zo mooi hŤ... ;-)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 October 2007, 00:07
Maurice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 365
Standaard

Ah oke, het klopt ja, heb namelijk net zo'n telefoonstem van t-mobile gebeld om m'n beltegoed op te vragen en dat was inderdaad niet echt goed te horen, echter als je 'm dan op speaker zet hoor je t wel goed
__________________
Voor het laatste game nieuws, check
www.xgn.nl
  #23  
Oud 6 October 2007, 13:17
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freek Bekijk bericht
@Sleevemaster: ik heb mijn iPhone alleen nog gebruikt in Nederland en BelgiŽ en had in beide landen een prima bereik. Ik ben het met je eens dat de oorspeaker voor bellen in "public places" niet al te luid is. Maar ja, hij is zo mooi hŤ... ;-)
Ontzettend mooi en nu helemaal sinds ik er een crystal case omheen heb zitten, een hard plasic omhulsel die in ieder geval bescherming bied behalve dan het display! (foto van een ebay site!)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iphone_crystal_case.jpg‎ (94,4 KB, 80x gelezen)
  #24  
Oud 8 October 2007, 09:21
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosťgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.453
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post Mogelijke patch voor verbetering geluidsvolume

Een dove gebruiker van het Hackint0sh-forum was het lage volume van zijn iPhone zo zat dat hij een patch heeft geschreven om het geluidsvolume een "tikje" op te schroeven.

Lees verder over: Mogelijke patch voor verbetering geluidsvolume

Tag: software
  #25  
Oud 8 October 2007, 18:13
RJS RJS is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Xiamen, China
Berichten: 48
Standaard

Hoi,

Heb net mijn iphone unlocked en het leek erop dat ik het bovenstaande probleem had. Echter na een reboot is het volume heel goed.
Ik heb methode gebruikt van profit42.com en kan ik aanraden. Heel simpel.
  #26  
Oud 8 October 2007, 22:35
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Nieuw Vennep
Berichten: 18
Standaard volume iphone

hallo, nadat ik mijn iphone (zonder succes) gehackt had met anysim deed het geluid het niet meer over de speakers.. helemaal niks, geen beltoon/muziek wat dan ook, maar als ik de oordopjes inplug hoor ik alles wel gewoon over de oordopjes.. ik heb echt geen idee wat er aan de hand is en wil graag gewoon over de speaker muziek kunnen luisteren etc.
kan iemand mij helpen??
mvg, marco
  #27  
Oud 11 October 2007, 23:01
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 23
Send a message via twitter to Brownie
Thumbs up Volume aanpassen

Ik moet mijn iPhone nog krijgen maar kwam dit artikeltje tegen op het web voor diegene die het volume niet hard genoeg vinden ....

Low Volume On Your iPhone?: Steps To Fix
  #28  
Oud 26 October 2007, 17:14
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 18
Standaard

Ik heb ook nog steeds het probleem, en heb al firmware 1.1
  #29  
Oud 26 December 2007, 02:33
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

Ik ben ook niet echt tevreden over het volume.
1.1.2 met audioamp
  #30  
Oud 26 December 2007, 12:15
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 845
Standaard harder geluid

gewoon dit bestandje in root/System/Library/Frameworks/Celestial.frameworks zetten met ibrick of winscp
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar SystemSoundMaximumVolume.rar‎ (349 Bytes, 41x gelezen)
  #31  
Oud 2 January 2008, 11:42
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trimix Bekijk bericht
gewoon dit bestandje in root/System/Library/Frameworks/Celestial.frameworks zetten met ibrick of winscp
Is dit bestandje geschikt voor alle versies ? (ik heb zelf 1.1.1)
  #32  
Oud 2 January 2008, 13:33
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 845
Standaard

ja deze heb ik zelf gebruikt op een 1.1.1

maar werkt ook op 1.0.2. evt
  #33  
Oud 2 January 2008, 18:59
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Dankje voor het antwoord, ga ik straks proberen.
  #34  
Oud 2 January 2008, 19:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Ik heb het net toegevoegd, moet je nog iets instellen of werkt het meteen ?
  #35  
Oud 5 January 2008, 11:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24
Standaard

werkt die ook op 1.1.2 en zelfde vraag als darkmanx moet je nog wat instellen ofzo?
  #36  
Oud 5 January 2008, 13:31
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 845
Standaard

weet niet of het werkt op een 1.1.2 heb ik nog niet geprobeerd ....
hoeft niks in te stellen werkt meteen alleen ff op nieuw opstarten
  #37  
Oud 5 January 2008, 13:34
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 845
Standaard

ja werkt ook op een 1.1.2 perfect !!!
  #38  
Oud 5 January 2008, 17:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 54
Standaard

Is dat dan opmerkelijk luider? Gaat die dan niet kraken?
Ik heb nu 1.1.2 met audioamp, maar ik merk daar geen verschil mee.
Met dat bestandje zou het beter moeten goed, cfr luider ?
  #39  
Oud 5 January 2008, 21:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 24
Standaard

is er iemand die misschien via source kan zetten?
ik kan namelijk thuis wel op Wi-Fi en dan alles doen maar ik kan niet connecten met winscp vandaar...
alvast bedankt

of als er iemand is die mij het kan uitleggen of ergens een guide is kan ik het ook wel zelf doen!
  #40  
Oud 5 January 2008, 21:49
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 845
Standaard

ja beter geluid ook je ipod gedeelte waarom kun je geen winscp gebruiken ?? anders gebruik je toch ibrick ???of werkt dat weer niet met een 1.1.2
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sennheiser earphone bluetooth volume niet laag in te stellen ovanasselt iPhone accessoires en onderdelen 1 6 April 2011 22:09
Volume van iPad via headphone aansluiting: zo laag! zeeforel iPad algemeen 21 10 September 2010 23:41
Volume oorspeaker ineens zeer laag bij bellen! maarten1987 iPhone algemeen 3 24 October 2009 23:11
Volume tijdens bellen met iphone ERG laag?! Titan1980 Archief 7 8 March 2008 11:30
Laag volume na upgrade 1.1.2 de_schaap Unlock [archief] 10 14 January 2008 11:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:18.