carrier logo probleem

carrier logo probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) heren + dames, ik heb een probleempje, ik wil graag mijn carrier logo wijzigen op mijn Iphone 3G OS 3.0 nu staat er boven in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 July 2009, 00:19
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 10
Standaard carrier logo probleem

heren + dames,

ik heb een probleempje, ik wil graag mijn carrier logo wijzigen op mijn Iphone 3G OS 3.0
nu staat er boven in mijn beeld T-mo...
en zou dit graag willen wijzigen in mijn eigen .png bestand.

ik heb de .png bestanden al gewijzigd in de volgende directory:
/System/Library/Carrier Bundles/T-mobile_nl.bundle

maar kan bijv. de volgende map niet vinden, want deze bestaat niet op mijn iphone: (dit wordt al in andere topics genoemd)
/private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/
Ik heb zelf ook al deze map aangemaakt en hier de .png bestanden in gezet.
Maar nog steeds niks?!?

Heeft iemand enig idee waar ik mijn Carrier logo kan veranderen?
ik loop al uren te zoeken, maar begin nu echt radeloos te worden.

Al vast bedankt!

Erik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 July 2009, 16:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

https://forum.iculture.nl/f18/i...-os-3-0-a.html

de source staat op pg2, bundle voor T-mobile NL = CB NL TMOBILE

al bekeken? daarna zou je de logo's moeten kunnen wijzigen.

Laatst gewijzigd door venereaz; 9 July 2009 om 16:29.
  #3  
Oud 9 July 2009, 21:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
https://forum.iculture.nl/f18/i...-os-3-0-a.html

de source staat op pg2, bundle voor T-mobile NL = CB NL TMOBILE

al bekeken? daarna zou je de logo's moeten kunnen wijzigen.
Gelukt!!! dank je wel!
na het installeren had ik meteen een logo!

er werd mij alleen wel de vraag gesteld om mijn telefoonnummer in te vullen...kan dat kwaad/waarom is dat?

BVD
  #4  
Oud 9 July 2009, 21:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Telefoonnummer invullen? waardan? Dat had ik in ieder geval niet dus kan je er moeilijk mee helpen denk ik. Je kunt de logo's ook nog aanpassen naar je eigen wens door nieuwe .png's in de map te plaatsen. Blij te horen dat het gelukt is.

mvg

Venereaz
  #5  
Oud 9 July 2009, 22:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 10
Standaard

ik kreeg een pop-up, om te kunnen mmsen dien je je eigen telefoonnumer in te vullen...(instellingen->telefoon)
maar had even gekeken nadat ik het programma bij wijze van test weer had verwijdert. het menu gedeelte daar was niet hetzelfde...met CB NL Tmobile geinstalleerd kan ik mijn voicemail wachtwoord niet wijzigen (deze functie is daar dan niet te vinden...)
zonder CB NL TMOBILE geinstalleerd wel...

anyway dat lijkt me niet echt belangrijk, want ik kan bellen, krijg voice mails, e-mail werkt, internet werkt, sms werkt...
  #6  
Oud 9 July 2009, 22:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

ja voor mms moet je inderdaad je eigen nummer invullen op je iphone maar daar is meer over te vinden hier op het forum.
  #7  
Oud 16 July 2009, 23:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 10
Standaard

had nog even een paar dagen dit geinstalleerd gehad...ik kreeg alleen geen voicemail van iemand die zei dat hij die ingesproken had...
dus programma verwijdert...plop 5 minuten erna had ik een voicemail

Dit is dus geen werkende oplossing...iemand anders een idee om anders een logo te wijzigen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 12:34
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 09:57
Belgi: Telenet Carrier Logo Folksy Overige providers Belgi 1 29 July 2010 18:53
T Mobile Carrier Logo macgreek T-Mobile 79 14 August 2009 14:08
Carrier logo's Smiley iPhone algemeen 203 20 June 2009 22:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:05.