Carrier logo's

Carrier logo's discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Idem. Ben nu alweer de inhoud van de 2.0 firmware aan het doorspitten en 'oude' 1.0 tips en trucks aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 July 2008, 11:31
Smiley's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 26
Standaard Carrier logo's

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Idem. Ben nu alweer de inhoud van de 2.0 firmware aan het doorspitten en 'oude' 1.0 tips en trucks aan het toepassen (zover het werkt).

Heb in ieder geval mijn 'mooie' custum carrier logo's weer terug

Synchronisatie deed het ook perfect waardoor ik het meeste gewoon weer terug heb. Nu nog even wachten op installer 4.0

Kan je uitleggen hoe je deze mooie custom carrier logo's er weer op hebt gekregen?
Ik had ze op mijn 1.1.4 via de installer geinstalleerd maar vind ze in Cydia nergens...
__________________
Stof tot nadenken: "iedereen wil oud worden maar niemand wil oud zijn en er zeker niet oud uit zien..."
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2008, 11:41
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Smiley Bekijk bericht
Kan je uitleggen hoe je deze mooie custom carrier logo's er weer op hebt gekregen?
Ik had ze op mijn 1.1.4 via de installer geinstalleerd maar vind ze in Cydia nergens...
Maar natuurlijk wil ik dat uitleggen. Ik had voordat ik de 2.0 update uitvoerde iets meer gebackup (handmatig), waaronder de carrier logo's.

De bestanden uit het zip bestand kun je verplaatsen (via bv. WinSCP) naar de volgende positie:
"System/Library/Carrier Bundles/Unknown.Bundle/"

Maar wel eerst even een backup. Als het gelukt is de iPhone opnieuw opstarten.

http://www.micheldeboer.nl/iphone/carrier_logos.zip

Heb ondertussen ook mijn 'oude' Ringtoon en SMS toon weer terug geplaatst. Moest ze wel weer eerst zelf maken maar het is gelukt.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 21 July 2008 om 11:45.
  #3  
Oud 27 July 2008, 11:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 41
Standaard

Is dit al iemand gelukt met een provider die niet door apple is ondersteund? ik zit bij proximus.

Iemand een idee hoe je dit moet doen ?

edit : gewoon na instaleren van het cb be proximus van inotes.de, alle bestanden in de map System/Library/Carrier Bundles/proximus_belgium/ selecteren en het octaal bij eigenschappen op 755 zetten.

Laatst gewijzigd door hb27; 27 July 2008 om 12:13.
  #4  
Oud 29 July 2008, 17:58
blondie213's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 61
Standaard

Hey Michel,

Ik heb gedaan wat er stond en ik heb nu wel een t-mobile logo, maar nog steeds niet in kleur.
In de map system-library-carrier bundles staat een map t-mobile nl
met een default en een fso carrier bestand. Als ik beide open dan staan ze wel gewoon in kleur.

Hoe krijg ik dit goed op mijn iphone?

Thanks alvast!
  #5  
Oud 29 July 2008, 18:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Hi,

Hoe moet ik dit eigenlijk allemaal doen op men iPhone via Mac?
Ik heb reeds de carrier bundle van Proximus gedownload.
Maar dan heb ik totaal geen idee hoe ik dat in een mapje op de iPhone kan plaatsen.

Kan er iemand mij hier bij helpen?

Thx
  #6  
Oud 29 July 2008, 18:43
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blondie213 Bekijk bericht
Hey Michel,

Ik heb gedaan wat er stond en ik heb nu wel een t-mobile logo, maar nog steeds niet in kleur.
In de map system-library-carrier bundles staat een map t-mobile nl
met een default en een fso carrier bestand. Als ik beide open dan staan ze wel gewoon in kleur.

Hoe krijg ik dit goed op mijn iphone?

Thanks alvast!
Zit nu op mijn werk dus kan nu niet alles nagaan. Ik heb het bij mij getest met Vodafone en dat werkt perfect. Vodafone moest ik plaatsen in de Unknown.Bundle omdat daar niet een aparte Vodafone nl map voor was.
  #7  
Oud 29 July 2008, 20:12
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hb27 Bekijk bericht
Is dit al iemand gelukt met een provider die niet door apple is ondersteund? ik zit bij proximus.Iemand een idee hoe je dit moet doen ?edit : gewoon na instaleren van het cb be proximus van inotes.de, alle bestanden in de map System/Library/Carrier Bundles/proximus_belgium/ selecteren en het octaal bij eigenschappen op 755 zetten.
Ik heb ondervonden dat wanneer je deze installeert vanuit cydia dat je moet inloggen en de proximus_belgium moet hernoemen naar proximus_be. en dit werkt perfect.
  #8  
Oud 29 July 2008, 22:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Het is me gelukt om via Fugu in de iPhone te geraken. Nu heb ik de Proximus bundle van Belgium naar Be aangepast,maar dat veranderd niets.
Waar moet ik nu juist die 775 veranderen? Want bij rechtermuisknop op de Proximus Bundle krijg ik al 0775 te zien.
Is er iets dat ik over het hoofd heb gezien?

Grts
  #9  
Oud 29 July 2008, 22:55
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Die verandering naar Be zou moeten helpen , heeft het bij mij ook gedaan. Heb je een reboot gedaan ?
  #10  
Oud 29 July 2008, 23:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 18
Standaard

Na de reboot nog niets veranderd.
Misschien ligt het aan men abonnement of het feit dat ik nog een redelijk oud simkaartje heb.

Grts
  #11  
Oud 30 July 2008, 08:05
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: De Meern
Berichten: 8
Standaard

Je moet ook nog de symlink laten verwijzen naar proximus_be.bundle, deze staat nu waarschijnlijk nog gelinkt naar proximus_belgium.bundle. Dit doe je als volgt:
-Ga met SSH naar de map waarin de Carrier Bundles staan en voer de volgende commando's in:
Code:
rm 20601
ln -s Proximus_be.bundle 20601
Nu zou het moeten werken.

---

Voor het gemak maar meteen een lijstje erbij met providercodes voor NL en BE:

Vodafone_nl 20404
KPN_nl 20408
Telfort_nl 20412
TMobile_nl 20416
Orange_nl 20420

Proximus_be 20601
Mobistar_be 20610
BASE_be 20620
__________________
iPhone 2G 8GB US / iPhone OS 3.0
MacBook 2.2GHz / 4GB RAM / 320GB HD / Mac OS X 10.5.7

Laatst gewijzigd door Frrrrrank; 30 July 2008 om 08:08.
  #12  
Oud 30 July 2008, 11:23
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard Operator Logo

In versie 1.1.4 was er een app via installer te downloaden dat automatisch het logo weergaf van de operator, nu als ik in Cydia kijk, zie ik dat je dat nu ook kan doen per operator, ik heb PROXIMUS al 10 keer geinstalleerd en geremoved en nog komt dat logo er niet op, weet iemand toevallig wat ik verkeerd zou doen?
  #13  
Oud 30 July 2008, 11:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

// samengevoegd //
  #14  
Oud 30 July 2008, 11:50
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard

Dus er is niks zo simpel als ik in 1.1.4 had dat je dat gewoon moest installeren en alles automatisch ging? Wat moet ik nu allemaal downloaden om het erop te krijgen? Want heb geen flauw idee hoe ik in de mappen moet geraken en hoe ik alles moet veranderen enzovoort...
  #15  
Oud 30 July 2008, 12:01
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Zo zijn we bij 1.1.4 ook begonnen Binnenkort komt er vast iets in Cydia, even geduld dus. Met Winscp of iets anders kom je in de mapstructuur van je iPhone (wel OpenSSH installeren via Cydia), even zoeken in het forum graag.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Davidduzy Bekijk bericht
Dus er is niks zo simpel als ik in 1.1.4 had dat je dat gewoon moest installeren en alles automatisch ging? Wat moet ik nu allemaal downloaden om het erop te krijgen? Want heb geen flauw idee hoe ik in de mappen moet geraken en hoe ik alles moet veranderen enzovoort...
  #16  
Oud 30 July 2008, 12:18
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frrrrrank Bekijk bericht
Je moet ook nog de symlink laten verwijzen naar proximus_be.bundle, deze staat nu waarschijnlijk nog gelinkt naar proximus_belgium.bundle. Dit doe je als volgt:
-Ga met SSH naar de map waarin de Carrier Bundles staan en voer de volgende commando's in:
Code:
rm 20601 ln -s Proximus_be.bundle 20601
Nu zou het moeten werken.
Heb ik toch niet moeten doen. Zoals eerder gezegd gewoon renamen en dat werkte. Heb het gisteren opnieuw met een phone van ne maat gedaan en terug op dezelfde manier gedaan en het werkt terug.
  #17  
Oud 30 July 2008, 13:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hb27 Bekijk bericht
gewoon na instaleren van het cb be proximus van inotes.de, alle bestanden in de map System/Library/Carrier Bundles/proximus_belgium/ selecteren en het octaal bij eigenschappen op 755 zetten.
Hoe installeer je dit?
  #18  
Oud 30 July 2008, 13:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 3
Standaard

never mind, nog maar net 2.0 eropgezet, en ik moet nog wat wennen aan cydia,
't is al in orde!
  #19  
Oud 30 July 2008, 20:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frrrrrank Bekijk bericht
Je moet ook nog de symlink laten verwijzen naar proximus_be.bundle, deze staat nu waarschijnlijk nog gelinkt naar proximus_belgium.bundle. Dit doe je als volgt:
-Ga met SSH naar de map waarin de Carrier Bundles staan en voer de volgende commando's in:
Code:
rm 20601
ln -s Proximus_be.bundle 20601
Nu zou het moeten werken.

---

Voor het gemak maar meteen een lijstje erbij met providercodes voor NL en BE:

Vodafone_nl 20404
KPN_nl 20408
Telfort_nl 20412
TMobile_nl 20416
Orange_nl 20420

Proximus_be 20601
Mobistar_be 20610
BASE_be 20620

Hoe voer ik zo een commando in?
  #20  
Oud 31 July 2008, 09:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gent
Berichten: 112
Stuur een bericht via MSN naar Davidduzy
Standaard

Ik heb de naam van mijn map veranderd naar Proximus_be maar dat doet nog niks, heb mijn iphone al 3 maal heropgestart? Ook staat de poort ofzo op 755... Wat moet ik nu doen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 11:34
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
Carrier Logo weg Davidduzy Jailbreak apps en thema's 1 9 June 2010 11:18
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 10:59
BelgiŽ: Proximus carrier logo crunch Overige providers BelgiŽ 5 21 August 2008 20:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:27.