Carrier logo's

Carrier logo's discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door alexteie update is there Super goed nu! Zeker aan te raden voor mobistar! Staat op juiste plaats en logo is goede ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 14 September 2008, 22:07
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
update is there
Super goed nu! Zeker aan te raden voor mobistar! Staat op juiste plaats en logo is goede kwaliteit en grootte.
Super bedankt voor je tijd en inspanning!

SCREENSHOT
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 14 September 2008, 22:11
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
Super goed nu! Zeker aan te raden voor mobistar! Staat op juiste plaats en logo is goede kwaliteit en grootte.
Super bedankt voor je tijd en inspanning!

SCREENSHOT
Mooi gedaan
Ik heb btw net even de carier logo van t-mobile geinstaleerd
maar hij vervangt mijn standaart carier naam niet...
Ik zit bij t-mobile en heb gereboot.
  #63  
Oud 14 September 2008, 22:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

iMick:

heb je die van mij geinstalleerd?
Alex
__________________
check hackers.nl
  #64  
Oud 14 September 2008, 22:20
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

@alexteie

Nee, ik heb die van hackers.nl geinstaleer"T Mobile Logo" heet die.

edit:
ow wacht ik zie het nu staan bij authors ja die van alex
  #65  
Oud 14 September 2008, 22:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

ja van mij dus is nu geupdate upgrade maar. en reboot
  #66  
Oud 14 September 2008, 22:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

als die nu niet je std carrier naam veranderd dan moet je makeitmine even deinstallen
  #67  
Oud 14 September 2008, 22:34
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
ja van mij dus is nu geupdate upgrade maar. en reboot
haha ik had het dus net voordat jij had geupdate de logo geprobeert
te instaleren, maar na de update nogsteeds niks verandert en ook na
het deinstaleren bleef de t-mobile carrier standaart.
Toen nog een keer de T-mobile logo gedeinstaleerd en opnieuw geinstaleerd
en gereboot en opniew geinstaleerd en krijg nu een source error..
  #68  
Oud 14 September 2008, 22:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

welke source error tmobile is namelijk irri
  #69  
Oud 14 September 2008, 22:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

ga even kijken wat erprecies mis gaat.
  #70  
Oud 14 September 2008, 22:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

imick kan je hem weer even deinstallen en reinstallen en rebooten
  #71  
Oud 14 September 2008, 22:38
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Heb nog een keer refreshed voor de zekerheid.
En het gaat hier om T Mobile Logo 3.8
Eerst kreeg ik dacht ik iets met 6 maar het is nu een anderre gewoorden
side mismatch
  #72  
Oud 14 September 2008, 22:39
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
imick kan je hem weer even deinstallen en reinstallen en rebooten
Had ik al gedaan het instaleren is alleen nu het probleem
  #73  
Oud 14 September 2008, 22:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

imick het is nu versie 4.1 geworden
  #74  
Oud 14 September 2008, 22:42
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

hmm nu staat er:
Source Error
subprocess pre-installation script returned error exit 1
met 4.1
  #75  
Oud 14 September 2008, 22:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

dit is wel heel erg vaag

ga het je uitleggen mick
alle tmobile bundles van elk land staat er een directory en in die directories staan snelkoppelingen naar de duitse tmobile dir en die word aangepast en dus zou het bij jouw ook zichtbaar moeten zijn bij de meeste werkt de logo namelijk en snap dus even niet waarom die bij jouw het niet laat zien maar wil je nogmaals even deinstallen en makeitmine ook even deinstallen en dan de nieuwe versie even installen en rebooten
  #76  
Oud 14 September 2008, 22:55
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar passie27
Standaard

hoi

bij mij krijg ik het er ook niet op
trouwens geen enkele,wat kan ik hier aan doen?
  #77  
Oud 14 September 2008, 23:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

passie27 nederlandse tmobile? de tmobile logo van apt.hackers.nl al geprobeerd dus?
  #78  
Oud 14 September 2008, 23:01
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar passie27
Standaard

ja nl t-mobile,ik ga het even proberen
  #79  
Oud 14 September 2008, 23:03
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar passie27
Standaard

ik krijg daar ook de error bij
nog meer opties?
  #80  
Oud 14 September 2008, 23:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

welke error krijg je?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 11:34
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
Carrier Logo weg Davidduzy Jailbreak apps en thema's 1 9 June 2010 11:18
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 10:59
BelgiŽ: Proximus carrier logo crunch Overige providers BelgiŽ 5 21 August 2008 20:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.