Carrier logo's

Carrier logo's discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door alexteie dit is wel heel erg vaag ga het je uitleggen mick alle tmobile bundles van elk land staat er een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 14 September 2008, 23:06
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
dit is wel heel erg vaag

ga het je uitleggen mick
alle tmobile bundles van elk land staat er een directory en in die directories staan snelkoppelingen naar de duitse tmobile dir en die word aangepast en dus zou het bij jouw ook zichtbaar moeten zijn bij de meeste werkt de logo namelijk en snap dus even niet waarom die bij jouw het niet laat zien maar wil je nogmaals even deinstallen en makeitmine ook even deinstallen en dan de nieuwe versie even installen en rebooten
Ja zal 't doen en heb makeitmine er niet meer opstaan, had de instellingen ook verwijdert van makeitmine voordat ik 'm eraf dee zodat alles weer standart was.
En tjah bij de logo ik had dus gedaan wat je zei er af gegooid en opnieuw geinstaleerd maar kreeg die error dus (dat was bij 4.1)
Nu met 4.2 heb ik het geprobeert maar kreeg weer de error van:
"subprocess pre-installation script returned error exit status 1"
Na een keer te rebooten weer geen succes en kreeg dezelfde foutmelding.

Mischien dat dit aan cydia kan liggen...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 14 September 2008, 23:07
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar passie27
Standaard

dezelfde als bij die andere die er net was
trouwens dat is voor beide logo's
  #83  
Oud 14 September 2008, 23:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

nou ga nog even kijken pre installation fout en dat ligt 9 van de 10 keer aan de package

passie 27 beide logo's?
leg even uit snap je niet
__________________
check hackers.nl

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 September 2008 om 23:49. Reden: samenvoegen
  #84  
Oud 14 September 2008, 23:09
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

gelukkig voor ons dan, want dan ligt de fout niet bij ons.
Heb er niet veel verstand van dus zou voor mij weer veel zoek en lees
werk zijn voordat ik dan zou snappen wat de fout was (als het aan ons of aan
cydia lag).
  #85  
Oud 14 September 2008, 23:10
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar passie27
Standaard

die van jou en van hackers.nl
  #86  
Oud 14 September 2008, 23:11
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
nou ga nog even kijken pre installation fout en dat ligt 9 van de 10 keer aan de package


Ik blijf er met me neus boven op zou ook wel alle details doorgeven zoals ik
tot nu toe gaf. (versnelt het proces wel wat meer)
  #87  
Oud 14 September 2008, 23:12
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door passie27 Bekijk bericht
die van jou en van hackers.nl
als je op de logo clicked moet je even kijken welke versie nummer erbij staat
en van welke author.

edit: hee 5.1 is uit van de t mobile logo

edit2: bij 5.1 dezelfde error die ik voorheen kreeg met exit status 1
  #88  
Oud 14 September 2008, 23:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMick Bekijk bericht
gelukkig voor ons dan, want dan ligt de fout niet bij ons.
Heb er niet veel verstand van dus zou voor mij weer veel zoek en lees
werk zijn voordat ik dan zou snappen wat de fout was (als het aan ons of aan
cydia lag).
mick nou als ik versie 5.1 installeer via cydia krijg ik geen errors

imick w8 ik ga even wat anders proberen.

Laatst gewijzigd door alexteie; 14 September 2008 om 23:23.
  #89  
Oud 14 September 2008, 23:19
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
mick nou als ik versie 5.1 installeer via cydia krijg ik geen errors
Dat is niet zo mooi (voor mij dan)
Ik krijg wel de error met 5.1 en ook heb ik m'n iphone net nog gereboot
voordat ik probeerde te instaleren.
(de error waar ik over spreek is:
subprocess pre-installation script returned error exit status 1)
  #90  
Oud 14 September 2008, 23:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

retry please
  #91  
Oud 14 September 2008, 23:35
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

@ alex
even gereboot en 5.2 geinstalled en weer gereboot en nogsteeds was het
een standaart carrier en geen appart icoontje.
Maar nu heb ik iig nu de error meer
  #92  
Oud 14 September 2008, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

ok nu nog een keer deinstallen en reinstallen versie 5.3
  #93  
Oud 14 September 2008, 23:45
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
ok nu nog een keer deinstallen en reinstallen versie 5.3
Checked, maar werkt nog niet ook opnieuw gereboot.
  #94  
Oud 14 September 2008, 23:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

Ok dan even iets anders hier op apt.zuijlen.eu staat ook een tmobile logo kan je die eens proberen want die heb een collega van me gemaakt kijken wat die bij jouw doet.
  #95  
Oud 14 September 2008, 23:54
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alexteie Bekijk bericht
Ok dan even iets anders hier op apt.zuijlen.eu staat ook een tmobile logo kan je die eens proberen want die heb een collega van me gemaakt kijken wat die bij jouw doet.
ik heb eu.zuijlen.eu gevonden is dat 'm?
we hebben het hier over een repo toch
  #96  
Oud 14 September 2008, 23:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

ja apt.zuijlen.eu
  #97  
Oud 14 September 2008, 23:59
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Nope heeft ook niet gewerkt instaleren ging goed
maar de carrier was nogsteeds niet aangepast ook na een reboot niet.
  #98  
Oud 15 September 2008, 00:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 138
Standaard

het enige wat het dus nog kan zijn is dat je een oud ben kaartje heb of zo iets
en dat die een andere bundle pakt maar dat lijkt me sterk het is een 3G toch van tmobile zelf?
  #99  
Oud 15 September 2008, 00:08
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

ja nieuw kaartje en van tmobile zelf

edit:
heb die van jou nog geprbeert te instaleren maar zonder succes (het had geen effect).
en toen ik die van remco probeerde te instaleren kreeg ik weer dezelfde fout als die ik bij jou had.
Maar ik ga nu naar bed toe moet morgen weer vroeg op en fris zijn.

Iig erg bedankt voor je tijd en hulp alex en een fijna nacht nog.

Laatst gewijzigd door iMick; 15 September 2008 om 00:21.
  #100  
Oud 16 September 2008, 22:31
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb echt alles al getest maar voor KPN heb ik nog steeds geen oplossing gevonde kan iemand me helpen
bestanden vervangen ,springboard aangepast (loop ie vast)
HELP
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 11:34
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
Carrier Logo weg Davidduzy Jailbreak apps en thema's 1 9 June 2010 11:18
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 10:59
BelgiŽ: Proximus carrier logo crunch Overige providers BelgiŽ 5 21 August 2008 20:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.