Carrier logo's

Carrier logo's discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal ook ik heb geprobeerd om van ifoneguide te instaleren maar krijg steeds error 404 fab1man mischien een oplossing groeten jurgen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #161  
Oud 25 October 2008, 21:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: hoofddorp
Berichten: 1
Standaard i carrier logo's

hallo allemaal ook ik heb geprobeerd om van ifoneguide te instaleren maar krijg steeds error 404

fab1man mischien een oplossing

groeten jurgen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #162  
Oud 26 October 2008, 00:58
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrhumax Bekijk bericht
hallo allemaal ook ik heb geprobeerd om van ifoneguide te instaleren maar krijg steeds error 404

fab1man mischien een oplossing

groeten jurgen
Dit werkt niet en ook met winscp krijg ik het niet gedaan op 20408...
kennelijk maakt hij gebruik van een andere dir ofzo..

Maar ga er nog wel achter komen...

Blijven proberen...
__________________
Iphone 4 / Iphone 4S / Ipad 2 zwart / Ipad 2 wit / 4 Airports / binnenkort Apple TV 3 nog op het lijstje... erbij
  #163  
Oud 26 October 2008, 10:06
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard Unlock sim

Denk dat het gewoon helemaal niet gaat werken niet omdat de logos er niet staan... maar gewoon domweg omdat de provider niet herkent wordt vanwege de unlock sim.

Ik heb 3G en unlock sim en een 3G met T-Mobile ... met de 3G met T-mobile gaat het in een keer goed met de andere op de unlock sim blijft het ook naar handmatig ingave een probleem.

Dus ik hou het even voor gezien totdat er een software unlock is voor de 3G...
  #164  
Oud 26 October 2008, 18:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Locatie: Afferden
Berichten: 30
Standaard

Dus het kan enkel als er eerst een jailbreak is uitgevoerd??
  #165  
Oud 26 October 2008, 18:39
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gehannes Bekijk bericht
Dus het kan enkel als er eerst een jailbreak is uitgevoerd??
Ja, hoe wil je anders bij de bestanden van je iPhone komen?!

Ik zie trouwens dat je nog 2.02 gebruikt... Als je toch wilt updaten naar 2.1... Met 5 minuutjes extra (en QuickPwn voor 2.1, zie een heel topic op ons mooie forum) is die jailbreak ook zo uitgevoerd.
  #166  
Oud 26 October 2008, 18:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Locatie: Afferden
Berichten: 30
Standaard

dank je logisch eigenlijk, ik durf dit nog steeds niet goed aan, wil in elk geval wachten tot 2.2 uit is gekomen en er ook een goede werkende installer is uitgebracht voor 2.2.
  #167  
Oud 26 October 2008, 18:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gehannes Bekijk bericht
dank je logisch eigenlijk, ik durf dit nog steeds niet goed aan, wil in elk geval wachten tot 2.2 uit is gekomen en er ook een goede werkende installer is uitgebracht voor 2.2.
Zou toch eens proberen om met Cydia te gaan werke, daar kan je alles in vinden en is erg stabiel.

2.1 is ook al erg goed. 2.2 Kan je niet meteen jailbreaken, daar moet eerst de jailbreak programma's op aangepast worden door de software ontwikkelaars

Het is maar een tip
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #168  
Oud 26 October 2008, 23:42
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whosnext Bekijk bericht
Denk dat het gewoon helemaal niet gaat werken niet omdat de logos er niet staan... maar gewoon domweg omdat de provider niet herkent wordt vanwege de unlock sim.

Ik heb 3G en unlock sim en een 3G met T-Mobile ... met de 3G met T-mobile gaat het in een keer goed met de andere op de unlock sim blijft het ook naar handmatig ingave een probleem.

Dus ik hou het even voor gezien totdat er een software unlock is voor de 3G...
Dus als je met een unlock sim werkt is het onmogelijk om een carrier logo te gebruiken ?
  #169  
Oud 26 October 2008, 23:50
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Dat is mijn conclusie... !!! want op een 2.1 16GB iphone 1e generatie zonder simunlock werken die carrier logos van KPN (met dezelfde sim erin overigens) wel goed.

Dus daarmee onderbouw ik mijn conclusie... maar goed ik weet niet of er mensen zijn die met een unlock sim wel carrier logos hebben aangepast.
  #170  
Oud 26 October 2008, 23:55
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whosnext Bekijk bericht
Dat is mijn conclusie... !!! want op een 2.1 16GB iphone 1e generatie zonder simunlock werken die carrier logos van KPN (met dezelfde sim erin overigens) wel goed.

Dus daarmee onderbouw ik mijn conclusie... maar goed ik weet niet of er mensen zijn die met een unlock sim wel carrier logos hebben aangepast.
ik zit op dit moment inderdaad met dezelfde situatie.

hoor het wel graag van iemand als die het wel is gelukt om met een unlock sim toch carrier logo's te vervangen, ik stoor me namelijk mateloos aan dat NL KPN in m'n beeld
  #171  
Oud 27 October 2008, 01:48
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Nou het is niet zo dat ik voor een KPN logo mijn iphone de deur uit doe...

En ik vind het ook niet dermate belangrijk om er nu meer tijd in te steken.

KPN_Netherlands en 20408 werkt niet en ik zou niet weten onder welk mappie hij dan wel kijkt maar goed misschien dat iemand er een keer toevallig bij komt.

Misschien weet iemand de code voor Telfort want het blijft natuurlijk een telfort sim.
  #172  
Oud 28 October 2008, 01:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 127
Standaard

Hoe zet ik het proximus logo op mijn iphone?
  #173  
Oud 28 October 2008, 09:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Belgicanofl Bekijk bericht
Hoe zet ik het proximus logo op mijn iphone?
Hier staat een uitleg: https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post148959

Maar je kan ook gewoon uit de ifoneguide repo downloaden in Cydia. Die werkt ook (dacht dat proximus daar ook in zat, KPN zoizo )

Reboot wel een keer na het plaatsen van het logo
  #174  
Oud 28 October 2008, 17:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hier staat een uitleg: https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post148959

Maar je kan ook gewoon uit de ifoneguide repo downloaden in Cydia. Die werkt ook (dacht dat proximus daar ook in zat, KPN zoizo )

Reboot wel een keer na het plaatsen van het logo
Proximus zit niet by cydia enkel mobistar.
  #175  
Oud 28 October 2008, 22:13
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 340
Standaard

Het schijnt inderdaad te liggen aan het feit dat de 3G unlocksim de provider niet goed herkent. Hierdoor werken de logo's op deze xsimmetjes helaas niet.

De Belgische en daarna ook Duitse providerlogo's komen er zo snel mogelijk aan!
  #176  
Oud 30 October 2008, 16:18
Flump's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hier staat een uitleg: https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post148959

Maar je kan ook gewoon uit de ifoneguide repo downloaden in Cydia. Die werkt ook (dacht dat proximus daar ook in zat, KPN zoizo )

Reboot wel een keer na het plaatsen van het logo

Sorry voor offtopic, maar ik vond mijn antwoord niet in de wiki, heb sinds vandaag een 3g iphone en zou je me de source link kunnen vertellen om die ifoneguide repo toe te voegen in cydia?

bedankt.
  #177  
Oud 30 October 2008, 16:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Off-topic
Voor alles van ifoneguide: www.ifoneguide.nl
En daar vind je ook hoe je de repo in cydia krijg: http://www.ifoneguide.nl/?page_id=414

Succes

EDIT: Dit is het nieuwsbericht erover https://forum.iculture.nl/f1/al...aar-cydia.html


Laatst gewijzigd door King1987; 30 October 2008 om 16:50.
  #178  
Oud 30 October 2008, 18:15
Flump's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 42
Standaard

Bedankt, heb het gevonden en geinstalleerd ( iCarrierStandard ?) maar hoe pas ik het nu toe? Ik zie nergens een icoontje en in mijn settings ook niet. Wel beetje verwarrend zo'n iphone de eerste momenten
  #179  
Oud 30 October 2008, 19:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Reboot een paar keer, dat werkte bij mij,hij pakte bij mij namelijk ook niet in 1 keer.
En anders probeer je de iCarrier Custom, misschien staat daar wel de goeie in voor jouw provider!

Succes
  #180  
Oud 30 October 2008, 20:02
Flump's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 42
Standaard

Beide geprobeerd en elk 5x reboot, maar nog niks Ahja, dat is nu ook geen echt probleem

Ik heb een BE 3G Iphone met een prepaid mobistar kaartje erin zitten. Zal mss aan het sim kaartje liggen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 12:34
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 09:57
Carrier Logo weg Davidduzy Jailbreak apps en thema's 1 9 June 2010 12:18
carrier logo proximus venereaz Archief 2 28 June 2009 11:59
Belgi: Proximus carrier logo crunch Overige providers Belgi 5 21 August 2008 21:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.