sitecom 300n wireless router

sitecom 300n wireless router discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo ik heb mijn iphone nu een paar maandjes en wil nu ook niet meer anders maar wat erg lastig is ik heb (bijna) geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2009, 09:50
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Question sitecom 300n wireless router

hallo

ik heb mijn iphone nu een paar maandjes en wil nu ook niet meer anders
maar wat erg lastig is ik heb (bijna) geen bereik in de huiskamer,
dus een sitecom300n wireless router gekocht en dacht probleem opgelost! nou nee dus....
computer bedraad werkt prima! maar wat ik ook doe ik krijg m'n iphone niet verbonden met wpa2, wel met wep dat werkt prima (alhoewel de verbinging nogal schommelt dan volle bak,dan niets)
ik voer de gedeeld sleutel in die onder op de router staat maar hij blijft zeggen kan niet verbinden grrr.
heb er al veel over gelezen en er zijn zat problemen mee maar ik kan er nergens een oplossing voor vinden.

is er iemand die mij hiermee kan helpen? kweet het niet meer ben in staat om die ....router of die iphone tegen de muur op omhoog te gooien

mmm laat ik het maar bij die router houden als ik dan toch moet gooien...

alvast bedankt
rob
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2009, 09:56
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 27
Standaard

Voor WPA(2) heb je 2 aparte Encryptietypen: TKIP en AES. Van wat ik heb gemerkt werkt AES het beste. Je kunt dit waarschijnlijk wel instellen in je router configuratie scherm
  #3  
Oud 2 August 2009, 10:03
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

he sypher
dank voor het snelle reageren !!!
dat heb ik helaas ook al geprobeerd zowel tkip als aes iph reageert op allebei met kan geen verb maken, als ik de sleutel invoer.
rob

je moet toch die code die onderop staat bij de router invoeren als wachtwoord in iph he?
  #4  
Oud 2 August 2009, 10:08
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Werk hier ook met een sitecom 300n router. Net zoals Sypher meld heb ik hem ook op AES staan. En heb dan ook geen enkel probleem met de verbinding tussen iPhone en router.
  #5  
Oud 2 August 2009, 10:17
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

schaam schaam

heb al die tijd de I voor een 1 aangezien .......
geloof dat ik toch dat lees brilletje moet gaan halen.
het is nu opgelost.

nogmaals bedankt voor het snel reageren
rob

en ik schaam me nog steeds
  #6  
Oud 2 August 2009, 10:59
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

hoi
ik heb toch nog een vraag

hoe zit het met een wachtwoord? ik heb dat nummer onder mijn router nu ingevoerd en daar wekt tie mee maar als ik iemand toegang wil geven is dat ook met dit nummer of kan ik een eigen wachtwoord maken?
lijkt me niet zo veilig als iemand zo onder mijn router kan kijken en zo in mijn netwerk kan komen
rob
  #7  
Oud 2 August 2009, 11:03
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brummy Bekijk bericht
hoi
ik heb toch nog een vraag

hoe zit het met een wachtwoord? ik heb dat nummer onder mijn router nu ingevoerd en daar wekt tie mee maar als ik iemand toegang wil geven is dat ook met dit nummer of kan ik een eigen wachtwoord maken?
lijkt me niet zo veilig als iemand zo onder mijn router kan kijken en zo in mijn netwerk kan komen
rob

Wie kan er onder je router kijken buiten zij die in jou huis wonen ?
Maar wachtwoord kan je aanpassen .........!
  #8  
Oud 2 August 2009, 11:07
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

okee ben ik met je eens zou wel heel sterk zijn maar ja...er gebeuren wel gekkere dingen.

maar hoe pas je dit aan dan?durf eigenlijk niet zo goed om zomaar iets te veranderen ik ben helemaal niet thuis in dit soort dingen.
rob
  #9  
Oud 2 August 2009, 11:15
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brummy Bekijk bericht
okee ben ik met je eens zou wel heel sterk zijn maar ja...er gebeuren wel gekkere dingen.

maar hoe pas je dit aan dan?durf eigenlijk niet zo goed om zomaar iets te veranderen ik ben helemaal niet thuis in dit soort dingen.
rob
Je moet je router in met het ip nummer die op de achterkant van je router staat ( 192.186.?.? ) of iets anders kan ook via je browser.

Als je daar in bent ga je naar toolbox en daar kan je je password veranderen .
Wil je het zeker weten , ga dan ff naar de sitecom site om daar de gebruikershandleiding te downen...daar staat psie hoe het moet .
Mocht je het password niet meer weten ..gewoon je router resetten en kan je opnieuw beginnen.
  #10  
Oud 2 August 2009, 11:15
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brummy Bekijk bericht
okee ben ik met je eens zou wel heel sterk zijn maar ja...er gebeuren wel gekkere dingen.

maar hoe pas je dit aan dan?durf eigenlijk niet zo goed om zomaar iets te veranderen ik ben helemaal niet thuis in dit soort dingen.
rob
Dit is vast wel in de handleiding van de router te vinden.
  #11  
Oud 2 August 2009, 11:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 19
Standaard

je moet in je router inloggen.... ik gok in je adresbalk van internetbrowser 192.168.0.1 ingeven. Gebruikersnaam admin wachtwoord admin.
Kijk anders aan de onderkant van de router zelf... daar wil ook nog wel eens staan hoe je kunt inloggen.
Vervolgens gewoon de menu's door kijken of je ergens change password of verander wachtwoord zie staan en klik hierop. Verander je wachtwoord en pas het toe, vaak start de router dan opnieuw op dus zal je internet even uitvallen.

Wanneer je nog de handleiding heb, kijk hierin en het zal vast wel uitgelegd worden. Aan de hand van de handleiding zou je geen fouten kunnen maken.

Succes
  #12  
Oud 2 August 2009, 11:28
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

ok bedankt!
het is gelukt heb bij sleutel de gok gewaagd en het ging goed! top

rob
  #13  
Oud 2 August 2009, 11:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brummy Bekijk bericht
hoi
ik heb toch nog een vraag

hoe zit het met een wachtwoord? ik heb dat nummer onder mijn router nu ingevoerd en daar wekt tie mee maar als ik iemand toegang wil geven is dat ook met dit nummer of kan ik een eigen wachtwoord maken?
lijkt me niet zo veilig als iemand zo onder mijn router kan kijken en zo in mijn netwerk kan komen
rob
Ik heb de zelfde router en ik heb hem normaal ingesteld met wachtwoord enzp en doet het bij mij prima. zo wel op mijn mac iphone en ps3 draadloos.

probeer alles op atomatish te zetten.
  #14  
Oud 29 August 2009, 11:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 7
Standaard

Op welke Modus staat je router ingesteld. 300mbps/145/54?
Dit vind je bij je draadloze instellingen. Wat is je internetsnelheid?
Als je niets van de router instellingen af weet. Kies dan gewoon voor WPA-PSK (TKIP) en geen WPA2 i.c.m. AES.
Je krijgt verschillende meldingen. Als je een verkeerd ww invoert op je iphone. of verkeerde encryptie etc etc. Dus ik ga er bij deze vanuit dat je je ww goed invoert. Hoofdletters, kleine letters en cijfers.

Download eens Sysinfoplus voor je Iphone en kijk eens bij 'Network' vervolgens bij 'Network Routing Tables'. Als je dat hebt moet je maar eens je twee Default settings doorgeven. Als het goed is zie je daar je routers IP 192... en je interne Iphone IP. geen 192....adres. Vanaf daar kan ik je verder helpen. Je kunt natturlijk ook een ander programma dloaden voor je Iphone waar je deze gegevens tot de beschikking hebt. Alles is op te lossen je moet alleen weten wat het exacte probleem is. succes!
  #15  
Oud 29 August 2009, 11:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 7
Standaard sitecom 300n wireless router

Mijn reactie is voor brummy. een ieder is natuurlijk vrij om te reageren.
De post is alweer van een tijdje terug. Weet niet of het al is opgelost.
  #16  
Oud 30 August 2009, 12:48
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

ha melville
bedankt voor je reactie maar alles is opgelost en werkt prima!!

rob
  #17  
Oud 2 June 2010, 20:36
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Hallo,
Ik heb het zelfde probleem met de router en ik weet helaas niet hoe ik hem moet instellen.
Kan iemand misschien stap voor stap uitleggen wat ik moet doen???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi iphone4 vs sitecom wl-340 Klimbim Wi-Fi 1 15 August 2011 00:02
SPOED!! Ipad 1 ontvangt geen email na verbinden met een sitecom router jada5 iPad algemeen 6 10 May 2011 09:20
sitecom wireless 300N dual fritskos iPhone algemeen 4 11 June 2010 23:32
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
Sitecom Bluetooth CN-532 wireless stereo headset pontifex iPhone accessoires en onderdelen 1 31 October 2007 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:54.