emergency call scherm

emergency call scherm discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik had het zelfde probleem als jullie, maar ben er uit gekomen. Ik heb met iTunes vanuit DFU hersteld naar OS 3.0 ( Belangrijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 September 2009, 22:29
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 3
Standaard

Hey,

Ik had het zelfde probleem als jullie, maar ben er uit gekomen.

Ik heb met iTunes vanuit DFU hersteld naar OS 3.0 ( Belangrijk denk ik, dit doe je door shift+click en dan het bestand te selecteren) en vanuit daar heb ik redsnow gebruikt.

Ik hoop dat ik hier iemand mee help!

Groeten
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 22 September 2009, 23:47
sjenkox's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 May 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 8
Stuur een bericht via Skype™ naar sjenkox Send a message via twitter to sjenkox
Standaard

Hallo Tohn,

Je geeft aan dat het jou wel is gelukt. Mijn vraag is welke redsnow je hebt gebruikt. 0,7 of 0,8? En ik neem aan dat je firmware 3.0 het gebruikt?

Alvast bedankt,

SjenKox


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tohn Bekijk bericht
Hey,

Ik had het zelfde probleem als jullie, maar ben er uit gekomen.

Ik heb met iTunes vanuit DFU hersteld naar OS 3.0 ( Belangrijk denk ik, dit doe je door shift+click en dan het bestand te selecteren) en vanuit daar heb ik redsnow gebruikt.

Ik hoop dat ik hier iemand mee help!

Groeten
  #23  
Oud 22 September 2009, 23:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 3
Standaard

Hey,

Ik heb redsn0w 0,8 gebruikt en firmware 3.0 inderdaad.

Groeten
  #24  
Oud 23 September 2009, 08:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 60
Standaard

weet niet wat het is, maar bij mij werkt het allemaal niet, kan het liggen aan dat ik windows vista gebruik? vind het maar raar. denk niet dat ik een oplossing ga vinden. iemand in de omgeving van boxmeer die me er bij kan helpen? (hoeft niet voor niets)

mvg han
  #25  
Oud 23 September 2009, 10:25
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik gebruik ook vista, dus dat zou niet uit moeten maken.
Enige verschil is dat jij de 3GS hebt ik de 2G.

Maar vanuit DFU herstellen naar 3.0 via iTunes en dan redsn0w gebruiken werkt dus niet? Ik had trouwens in redsn0w de unlock niet aangevinkt, misschien dat dat nog verschil maakt.

Groeten
  #26  
Oud 23 September 2009, 18:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 60
Standaard

ja ook nog zoiets heb redsnow voor versie 3.1 das 0.8 dacht ik, en daar staat unlock niet eens bij, ik kom er echt helemaal niet meer uit.
  #27  
Oud 27 September 2009, 15:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2008
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar Niettie030
Standaard

Laat ik nou net het zelfde probleem hebben...
  #28  
Oud 27 September 2009, 20:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 60
Standaard

ja en het ergste is dat er niemand is die kan vertellen hoe het verholpen kan worden, mooi balen dus. weet niet wie het wel weet maar hier op dit forum zit hij waarschijnlijk niet.
  #29  
Oud 27 September 2009, 21:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2008
Berichten: 16
Stuur een bericht via MSN naar Niettie030
Standaard

Ik ga vrijdag na een apple guru, mocht het verholpen zijn, hou ik je zeker op de hoogte!
  #30  
Oud 27 September 2009, 21:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 60
Standaard

ja zou fijn zijn, heb nu 600 euro uitgegeven en in de kast liggen en 1 maand plezier van gehad. dus beetje balen
  #31  
Oud 7 November 2009, 13:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 150
Standaard

Hier hetzelfde word er gek van!
  #32  
Oud 7 November 2009, 14:07
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Aan allen die FW 3.1.2. hebben ge´nstalleerd: Hebben jullie al Blackra1n geprobeerd. Hier zit de unlock tool voor de 3.1.2. (met baseband 05.11.07) in en daarmee zou je dit Emergency Call scherm niet meer moeten krijgen. Blackra1n draaien, en vervolgens Sn0w installeren om te unlocken.

Succes!

Laatst gewijzigd door De Generaal; 7 November 2009 om 14:37.
  #33  
Oud 29 November 2009, 17:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Heb dus ook hetzelfde probleem, ik krijg alleen het emergency call scherm en als ik hem aansluit op itunes zegt hij dat er geen simkaart aanwezig is. Heb ook al vanalles geprobeerd maar niets lukt...
Iemand al een oplossing gevonden?

Groetjes
  #34  
Oud 29 November 2009, 18:30
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vandromme Bekijk bericht
Heb dus ook hetzelfde probleem, ik krijg alleen het emergency call scherm en als ik hem aansluit op itunes zegt hij dat er geen simkaart aanwezig is. Heb ook al vanalles geprobeerd maar niets lukt...
Iemand al een oplossing gevonden?

Groetjes
Wat probeer je? Normaal moet je jailbreaken met Blackra1n en dan zou je in je iPhone moeten kunnen komen.
  #35  
Oud 29 November 2009, 18:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 4
Standaard

mja heb blackra1n geprobeerd, lukt dus ook niet, normaal zegt hij dan waiting for device do reboot maar dan springt iphone direct terug op emergency call scherm :s
  #36  
Oud 29 November 2009, 18:36
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vandromme Bekijk bericht
mja heb blackra1n geprobeerd, lukt dus ook niet, normaal zegt hij dan waiting for device do reboot maar dan springt iphone direct terug op emergency call scherm :s
Probeer dan in DFU te herstellen met een customfirmware (met activatie) die je hier kan vinden.
  #37  
Oud 29 November 2009, 19:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 4
Standaard

moet ik dit dan rechtsreeks via itunes doen of met een ander programma? sry weet er niet echt veel van..

ja is origineel simlockvrij, heb die firmware geprobeerd via itunes en ze is niet compatibel.. :s

Laatst gewijzigd door WDS001; 29 November 2009 om 20:08. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #38  
Oud 29 November 2009, 19:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vandromme Bekijk bericht
moet ik dit dan rechtsreeks via itunes doen of met een ander programma? sry weet er niet echt veel van..
Heb je het wiki-artikel eigenlijk wel gelezen? Inderdaad met iTunes
  #39  
Oud 29 November 2009, 19:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 4
Standaard

hij zegt dat de firmware niet compatible is...
  #40  
Oud 18 December 2009, 00:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2009
Locatie: manhay
Berichten: 3
Standaard

heb het zelfde probleem mt een 2g ook uit amerika maar kan wel gebeldt worden
Reageren

Labels
call, emergency, restore


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Probleem jailbroken 3G geupgrade naar 4.0 en nu enkel nog emergency call scherm amoorie Jailbreak 0 17 August 2010 19:34
Italiaanse Iphone 3gs blijft in "emergency call" scherm Theunis iPhone algemeen 8 25 July 2010 13:48
Emergency call scherm rubenpeters Archief 1 13 May 2010 13:41
iPhone: is er een manier om uit het emergency call scherm te komen? rubenpeters Jailbreak 1 8 May 2010 12:54
Emergency call nicky01 iPhone algemeen 2 26 February 2010 16:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.