Slidebar werkt niet meer

Slidebar werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ola iedereen, Na een val op de grond is m'n Iphone in een simlock geschoten. Geen probleem, zou je zeggen echter de slidebar doet het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 October 2009, 20:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17
Standaard Slidebar werkt niet meer

Ola iedereen,

Na een val op de grond is m'n Iphone in een simlock geschoten. Geen probleem, zou je zeggen echter de slidebar doet het ook niet meer.

Heb eerst harde reset geprobeerd (home + sleep button tegelijk ingedrukt houden)..... hielp niet
Heb hem ook al ge-reboot (ook volledig met een unlock) wil helaas ook niet helpen. Iemand een idee, want zo heb ik er niet zoveel meer aan.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 October 2009, 20:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik denk dat door de val er iets in de hardware defect is.
Het klinkt als iet met het toch gedeelte. Als je geluk hebt is alleen de connector los geschoten en als je pech hebt is het touch gedeelte defect.

Om dit te bepalen zal de iPhone open moeten. Niet echt iets dat ik zou adviseren aan iemand die geen ervaring heeft met het openen van een 2G iPhone.
  #3  
Oud 10 October 2009, 00:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 1
Standaard slidebar

Beste mensen,
Sinds vanavond werkt mijn slidebar(onder) niet meer, heel vervelend! Home knop doet het wel en de slide bar(boven) om de iphone uit te zetten doet het ook. Kent iemand dit probleem of weet iemand hoe dit te verhelpen?
Alvast dank
  #4  
Oud 10 October 2009, 06:58
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Doet het scherm het onderin wel als je bijv. een sms'je typt? Dan is het ws. een softwarematig probleem. Als een harde reset niet helpt, dan zou een restore dat wel moeten doen. Zet daarna niet de backup terug, want dan komt ook deze oude fout weer mee. Denk wel om je belangrijke gegevens als contacten e.d.

Harde reset: home- en sleep-/wakebutton tegelijk indrukken totdat de iPhone vanzelf uitgaat.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 10 October 2009 om 20:04. Reden: typo
  #5  
Oud 10 October 2009, 17:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

En als bovenstaande toch niet werkt, is het een hardware probleem (waarschijnlijk touchscreen reparatie).
  #6  
Oud 10 October 2009, 20:40
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #7  
Oud 12 October 2009, 04:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17
Standaard

AAAAII gaat geld kosten vrees ik. Ga hem nog 1x restorren en dan goed opletten dat ik de back-up er niet opzet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
Slidebar reageerd niet bij inkomende gesprekken Binkey01 iPhone algemeen 14 22 April 2009 19:57
App werkt niet meer/kan niet opnieuw installeren bjakkers iPhone Apps 4 9 November 2008 19:00
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 12:46
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:51.