duogesprek / conference call

duogesprek / conference call discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft er iemand ervaring met dit optie. Hoe moet je dit instellen voor verschillende providers? Ik wil een keer tijdens ik bel iemand adden. (met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 January 2008, 12:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 139
Standaard duogesprek / conference call

Heeft er iemand ervaring met dit optie. Hoe moet je dit instellen voor verschillende providers? Ik wil een keer tijdens ik bel iemand adden. (met dat optie ADD CALL) En ik heb een keer gelezen dat je meer dan 5 personen tegelijkertijd kan bellen.

En bij mij doet dat call waiting niet > could not save call waiting setting

Thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 January 2008, 18:04
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 185
Standaard

Eergisteren een trio-gesprek (want dat is het, een duo-gesprek doe je altijd, anders kan je niet eens spreken van een gesprek), en niet gelukt.
Ik liet mijn zus me opbellen, ik liet mijn moeder me opbellen, en probeerde een conference call te maken, maar de ene werd gewoon in wacht gezet.
Ik draai 1.1.2...
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #3  
Oud 6 January 2008, 20:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

Hier ging het laatst super simpel. Had een klant aan de lijn
en toen belde ik mijn webdeveloper. Ging perfect, totaal geen
probleem ondervonden, konden met ze drieen door elkaar heen
praten. Wat dus ook voor menige onduidelijkheid zorgde, net als
met ze drieen msn'en oid.

Enige nadeel dat ik tegen kwam was dat ik de "host" was van het
gesprek, want de klant wilde nog even verder praten met de developer,
dus ik hing op en toen viel bij hun ook de verbinding weg.

t-mobileicon, 1.1.2 iPhone
__________________
IS THIS CHICKEN ? Your shirtshop online. Where you decide what we will print.
Kitchen Pilot Conceptual Design | Graphic Design | Web Solutions
pixelmarket.nl Personal Portfolio
  #4  
Oud 6 January 2008, 21:02
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (BelgiŽ)
Berichten: 333
Standaard

Is wel logisch als jij het gesprek op gang hebt gebracht en ik vermoedt dat zo'n conference call wel een flinke duit kost...?
  #5  
Oud 6 January 2008, 21:48
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: Maaseik(BE)
Berichten: 13
Standaard

Jayjay, controleer eens bij je provider. Die kan het ook soms blokkeren.
Kun je meerdere oproepen tegelijk ontvangen? Als je dit kunt, zou je ook conf call moeten kunnen uitvoeren.
  #6  
Oud 6 January 2008, 21:51
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik denk dat je niet zelf opgebeld moet worden, maar dat jij moet bellen, dus als jij je zus aan de lijn hebt. Druk je op Add call, en dan bel je nog een x.
Maar idd, kan ook best provider probs zijn.
  #7  
Oud 6 January 2008, 21:54
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: Maaseik(BE)
Berichten: 13
Standaard

Ja ok, dat is ook zo.
Het komt er eigenlijk op neer om simultaan meerdere gesprekken te hebben:
- Dit kan dus meerdere inkomende gesprekken zijn
- conf call
- ...

Volgens mij is het gelinked met de provider. In het begin kon ik slechts 1 inkomende oproep beantwoorden en toen kon ik dus ook geen conf calls opzetten. Na het te laten aanpassen bij provider kon ik beiden.

Jayjay, de beste test is gewoon even een andere GSM te nemen en het hiermee te proberen.
Weet je onmiddelijk of de iPhone het probleem veroorzaakt

Laatst gewijzigd door Wiwi; 6 January 2008 om 21:57.
  #8  
Oud 6 January 2008, 22:12
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 185
Standaard

Ik zal eens een bezoekje brengen aan mijn provider ^^
  #9  
Oud 7 January 2008, 10:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 28
Standaard

Paar keer gedaan, werkte perfect. Volgens mij ook toen ik door de andere twee gebeld ben.

t-mobileicon, 1.1.2
  #10  
Oud 7 January 2008, 21:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Vught
Berichten: 166
Standaard

1.1.1 iPhone 8GB geupgrade naar 1.1.2

Zojuist een concall gehad met twee andere. Werkt perfect via kpnicon.
  #11  
Oud 7 January 2008, 22:59
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ik heb Vodafoneicon, zal morgen eens testen..
Btw, als ik werd gebeld, maar had de iPhone ergens anders liggen, en naderhand blijkt er 'Blocked Call' te staan, waarom niet gewoon het nummer van die persoon?
Zo kan ik niet zien wie er gebelt heeft.
  #12  
Oud 7 January 2008, 23:09
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 18
Standaard

Blocked call verschijnt wanneer de persoon die belt zijn nummer niet 'meezend'. Op de meeste telefoons zit een optie om 'eigen nummer zenden' aan of uit te zetten, ook op de iPhone.

Bij een blocked call kan je iPhone het nummer dus niet 'uitlezen' en weet jij dus niet welk nummer gebeld heeft
  #13  
Oud 7 January 2008, 23:51
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

oh dan weet ik ook metteen wat het betekend
overigens zag ik net bij Sim Applications > Vodafoneicon en dan instellingen de optie duogesprek, gtewoob aanzetten? Zijn er extra kosten aan verbonden?

Gr Amp. Vanaf zijn ph00n
  #14  
Oud 9 January 2008, 01:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 139
Standaard

Kosten Vodafoneicon Duogesprek

Duogesprek is gratis. Inkomende gesprekken in Nederland zijn gratis. Begin je zelf een tweede gesprek, dan betaal je de gesprekskosten die horen bij je abonnement. Duogesprek is niet beschikbaar voor Prepaid klanten.


Duogesprek aan- of uitzettenJe wiltZo werkt hetDuogesprek aanzetten*43# BEL-toetsDuogesprek uitzetten#43# BEL-toetsControleren of duogesprek aan of uit staat*#43# BEL-toets
  #15  
Oud 10 January 2008, 16:50
macjoris's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: bosch van de Hertog
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sick Mic Bekijk bericht
Eergisteren een trio-gesprek (want dat is het, een duo-gesprek doe je altijd, anders kan je niet eens spreken van een gesprek), en niet gelukt.

Lekkere wijsneus, leuk bedacht maar je slaat net naast de plank.
Een gesprek is al met 2 mensen, anders heb je geen gesprek maar een monoloog. Dus een duo-gesprek zijn twee gesprekken, en of je die nou aan elkaar linkt of niet dat is een 2de.


Als je niet de mogelijkheid hebt, dan krijg je ook meteen de voice-mail als je gebeld word terwijl je al een gesprek op je telefoon hebt.

Bij t-mobileicon abonnementen heb je wel de mogelijkheid hiertoe, bij pre-pay geen idee.
  #16  
Oud 10 January 2008, 17:46
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Jayjay, ik kan zoals ik boven heb gezegt, gewoon SIM apps en daar Duo Gesprek aanzetten zal zelfde effect hebben lijkt mij.
iig, dit betekend dat het gewoon inbegrepen bij je abo kosten is? dus niet buiten je tegoed om?
  #17  
Oud 10 January 2008, 17:46
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macjoris Bekijk bericht
Een gesprek is al met 2 mensen.
Tijd om te wijsneuzen ,

Wat nou als je schitzofreem (Ja ik weet dat ik het fout schijf maar heb geen id hoe ik het wel moet scrijven) bent? Jha das wijsneuzen he

Greetz, Stiruam
  #18  
Oud 26 January 2008, 15:48
oll oll is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 87
Standaard

Zijn er mensen die weten hoe je een wisselgesprek aan kan zetten in de iPhone. Als ik namelijk bij telefoon gesprek in de wacht aanzet gaat die automatisch weer uit. Ik heb trouwens t-mobileicon.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blocked call Gette Archief 3 8 April 2008 14:14
Call Ended, Call failed Jellow iPhone algemeen 0 23 December 2007 18:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:25.