Geen 3G!

Geen 3G! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphoners, Heb sinds een paar dagen ook een iphone, alleen werkt bij mij de 3G niet. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2009, 17:45
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 3
Exclamation Geen 3G!

Beste Iphoners,

Heb sinds een paar dagen ook een iphone, alleen werkt bij mij de 3G niet. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Moet ik terug of kan ik dit zelf oplossen?

BVD!

Bart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2009, 17:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Staat 3G wel aan in Instellingen > Algemeen > Netwerk > Schakel 3G in?

En welke provider heb je? Misschien moet je gewoon even de juiste APN instellingen invullen in Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 20 October 2009, 17:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 3
Standaard

Yes, heb mijn 3G aanstaan. Gebruikte eerst Wi-Fi, maar die staat nu uit en heb nu 3G aan. Er staat nu een puntje ipv 3G links boven. Dit betekend 2G denk ik? Wat te doen voor 3G?

Thanks voor je snelle reactie iig!
  #4  
Oud 20 October 2009, 17:57
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je de SIM nog maar net in gebruik hebt kan het even duren in verband met activatie van je abonnement. Handig om even rekening mee te houden voordat je van alles gaat zitten veranderen in de instellingen.
  #5  
Oud 20 October 2009, 17:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

EN hopen dat je in een gebied zit waar 3G beschikbaar is ...
  #6  
Oud 20 October 2009, 18:00
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 3
Standaard

Oke, dank je wel. Dan wacht ik nog even. Ik heb vandaag nog gebeld met t-mobile. Daar vertelde ze me dat ik al wel geactiveerd ben, maar ze wisten niks over mijn 3G probleem. (zit in Den Haag, ze zeiden dat ik genoeg dekking zou moeten hebben..)
Reageren

Labels
iphone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen IMEI, geen ICCID, geen Wi-Fi.. baseband restoren? atQuest Unlock [archief] 83 23 January 2009 19:55
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware neubauerf iPhone accessoires en onderdelen 0 12 August 2008 15:56
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware eekamouse Unlock [archief] 25 3 February 2008 19:06
geen imei geen iccid geen Wi-Fi..baseband restoren? help! atQuest Archief 0 22 October 2007 01:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:09.