powerknop vast?

powerknop vast? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb van een vriend een 1g die ik weer aan de praat wil krijgen voor hem. Volgens mij is de powerknop (bovenop) niet goed ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 January 2010, 10:01
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard powerknop...raar probleem....??

ik heb van een vriend een 1g die ik weer aan de praat wil krijgen voor hem. Volgens mij is de powerknop (bovenop) niet goed meer.
Als ik m van de lader afhaal dan kan ik er ik er alles mee doen, maar als ie naar de automatische slot-stand gaat dan dan gaat ie kort uit (10 sec), daarna verschijnt het apple-logo (5 sec), en dit gebeurd keer op keer.Hij start dant niet meer volledig op en komt in een ' loop'.
Als ik m aan de computer of lader hang dan duurt het 30 seconden en dan start ie wel normaal op en kom ik vanzelf op het springboard en kan ik alles doen?????

Wat is er aan de hand????

Laatst gewijzigd door jcpearl; 6 January 2010 om 22:15.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 January 2010, 22:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

niemand die me wil helpen???

Wat trouwens raar is: als ik het automatische slot op ' nooit' zet en ik haal mijn iPhone uit de computer of lader, dan blijft ie wel gewoon aan, maar ja das ook niet handig natuurlijk....

Laatst gewijzigd door jcpearl; 6 January 2010 om 22:14.
  #3  
Oud 6 January 2010, 22:14
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

In dfu proberen te krijgen (zie dit topic: https://forum.iculture.nl/f28/i...ower-knop.html ) en dan herstellen. Wellicht dat het helpt.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 6 January 2010, 22:38
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Ik heb m via itunes hersteld , eerst originele fw, later custom, maar dit heeft niet geholpen, waarom zou t via dfu wel moeten helpen dan? En hoe krijg ik m in dfu zonder werkende powerknop?
  #5  
Oud 7 January 2010, 19:30
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Niemand die me wil verder helpen?
  #6  
Oud 7 January 2010, 20:03
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

je moet hem in DFU moet zetten als de powerknop of homebutton kapot is moet je ziphone gebruiken ZET HEM HIER ALLEEN MEER MEE IN DFU DE REST AAN ITUNES OVERLATEN!! Link ziphone: http://www.filedropper.com/ziphoneosx-30
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #7  
Oud 7 January 2010, 20:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ok ik snap dat ik m in DFU moet zetten, maar waarom dan?
is DFU anders dan herstellen via de recovery methode? dat heb ik namelijk al 3x gedaan en heeft niets veranderd.
wie kan me dat vertellen????

n.b.: ziphone is voor mac? ik heb windows...

Laatst gewijzigd door jcpearl; 7 January 2010 om 21:31.
  #8  
Oud 8 January 2010, 07:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
ok ik snap dat ik m in DFU moet zetten, maar waarom dan?
is DFU anders dan herstellen via de recovery methode? dat heb ik namelijk al 3x gedaan en heeft niets veranderd.
wie kan me dat vertellen????

n.b.: ziphone is voor mac? ik heb windows...
Misschien moet je je eerst eens beter verdiepen in de materie.
Had je onze bijv. Wiki al eens bekeken om het verschil tussen DFU en recovery te ontdekken?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 8 January 2010, 08:59
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ja ik heb me al helemaal suf gelezen

dfu is volgens mij een diepere modus dan de recovery.
maar ik kan nergens antwoord vinden op:
waarom zou DFU kunnen helpen om dit probleem op te lossen?
en hoe krijg ik mijn iPhone in DFU?
  #10  
Oud 8 January 2010, 20:26
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Voila, uit de wiki:

Citaat:
De Recovery mode is de meest poplulaire methode om een iPhone doormiddel van iTunes
te kunnen restoren. Echter bestaat er ook een "DFU" mode die krachtiger is dan de normale recovery mode.
Het verschil tussen beide is dat bij DFU geen gebruik wordt gemaakt van reeds in de iPhone aanwezige
pre-loader, maar van de pre-loader welke zich in het restore package bevindt.
  #11  
Oud 8 January 2010, 20:29
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Ok thanx, maar hoe kom ik in dfu?ik heb ziphone geprobeerd, maar due geeft aan geen iPhone te detecteren????
  #12  
Oud 8 January 2010, 21:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: Hombeek
Berichten: 4
Stuur een bericht via Skype™ naar jmeyvis
Standaard

heb in m'n 1G (die overigens enkele weken geleden stuk gevallen is)... een nieuwe powerbutton gestopt... niet veel werk en helemaal niet duur! wel voorzichtig zijn met het openen van het toestel!
op het internet zijn er een heleboel van die leveranciers! wel oppassen er zou een verschil zijn met de powerbutton voor de 8GB en 16GB als het een 8GB is heb je zeker gn probleem
  #13  
Oud 8 January 2010, 22:18
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Ja dat is n optie, maar ik wil eerst proberen in dfu to komen, de vraag is hoe?
  #14  
Oud 9 January 2010, 19:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Ik heb nu ziphone en iliberty geprobeerd, maar geen ducces. Wat kan ik nog meer doen?
  #15  
Oud 9 January 2010, 19:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 277
Standaard

Gewoon zelf handmatig in DFU mode zetten.

Hier staat uitgelegd hoe je dat moet doen(en let op de tijden kijken nauw dus gebruik liefst een stopwatch ofzo)
https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html
  #16  
Oud 9 January 2010, 19:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Als je mijn berichten had gelezen weet je dat dat niet kan, hijmoet in dfu zonder werkende powerknop. Ilibert en ziphone heb ik al gebruikt zonder resultaat, wat kan ik nog doen???
  #17  
Oud 9 January 2010, 22:42
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

Hoe weet je Zeker dat de knop kapot is?
  #18  
Oud 9 January 2010, 22:49
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

Omdat ie nergens op reageert en ik al meerdere maken hersteld, het lijkt alsof ie ingedrukt is zonder dat je het aan t knopje kunt zien. Maar als je de iPhone van de voeding haalt gaat ie aan en uit, aan en uit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 4: powerknop kapot suzanne79 iPhone algemeen 2 22 February 2011 08:21
Nieuwe Powerknop en nieuw Scherm StommePowerKnop iPhone algemeen 2 17 December 2009 17:33
iPhone doet niets meer + defecte powerknop Gigiiphone iPhone algemeen 2 7 December 2009 22:25
Barst in glas en defecte powerknop: Repareren? TriXal0ne Archief 1 21 September 2009 08:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:52.