Scherm gaat steeds aan in sleep stand

Scherm gaat steeds aan in sleep stand discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb gister een iphone 3G van mijn zwager gekregen. Het jailbreken en unlocken is met het behulp van dit forum zeer goed gegaan. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 January 2010, 09:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard Scherm gaat steeds aan in sleep stand

Hallo,

Ik heb gister een iphone 3G van mijn zwager gekregen. Het jailbreken en unlocken is met het behulp van dit forum zeer goed gegaan.
Ik heb hiervoor blackra1n gebruikt en voor het unlocken blacksn0w.

Nu heb ik echter het volgende probleem. Als de iphone in sleepstand staat gaat het scherm om de 20 sec. aan en een paar sec. later weer uit

Heeft er iemand een idee / oplossing voor

Met vriendelijk groet
Ger
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2010, 10:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Vreemd ik heb hier nog nooit van gehoord. p.s. wat is een scherma?
  #3  
Oud 13 January 2010, 10:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Hahaha ... tikfoutje van mijn kant
  #4  
Oud 13 January 2010, 10:36
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

De powerbutton werkt wel prima?
Ik heb hetzelfde soort probleem, alleen vermoed ik bij mij een kapotte, vastzittende powerknop
  #5  
Oud 13 January 2010, 11:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Powerbutton werkt prima ...
Ik heb zelf het vermoeden dat er een programma of iets anders dit veroorzaakt.

Of kan het een instelling zijn ?

Greetz Ger
  #6  
Oud 13 January 2010, 11:42
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

als je dat vermoedt, herstel em even

( of even harde reset -> powerknop met middelste knop even 10seconden inhouden )
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #7  
Oud 13 January 2010, 12:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Ook dit helpt niet .... jammer, ben ondertussen wel enthousiast geworden over het fenomeen Iphone. Zou dus jammer wezen als ik hem hierom weer terug ga geven.

Greetz Ger
  #8  
Oud 13 January 2010, 12:28
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

ja het is een mooi stukje kunst haha maar herstel heeft ook niet geholpen? via itunes en herstellen. ( mss komt et door een jailbreak applicatie ( of door de jailbreak ))
  #9  
Oud 13 January 2010, 12:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hem al diverse keren hersteld. jailbreak hem daarna met blackra1n. Daarna met Blacksn0w geunlockt. Iedere keer komt dit probleem terug. Het rare is echter als hij aan de PC hangt dan doet hij het niet .... zodra ik hem loskoppel begint het probleem.

Greetz Ger

Laatst gewijzigd door Gerenco; 13 January 2010 om 12:51.
  #10  
Oud 13 January 2010, 13:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Ik kan je verzekeren dat na een restore alles weer normaal zou moeten werken. Een foutje in blackra1n zou kunnen, dat is geen prachtig manier om te jailbreaken. Je zou kunnen proberen te herstellen met een custom firmware. Als je het probleem daar ook mee hebt weet je vrij zeker dat het een hardware probleem is.
If not, dan weet je dat het aan blackra1n ligt. Echter als je de kans krijgt om het probleem ook te ervaren als je em origineel restored kun je nu al zeker weten dat het een hardware probleem is.
  #11  
Oud 13 January 2010, 13:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

@Nemisis2003. Wat is volgens jou dan een mooie manier om te jailbreaken en te unlocken. Eigelijk heb ik aan alleen het unlocken wel genoeg ...

Ik ben hem nu terug aan het zetten naar de originele restore.
Kijken of het probleem dan ook aanwezig is.

Greetz Ger
  #12  
Oud 13 January 2010, 14:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Tot mijn spijt doet hij het na de orginele restore het nog steeds ....
Kijken en vragen of het de moeite nog waard is om het te laten repareren.

In ieder geval iedereen die gereageerd heeft bedankt voor het meedenken.

Greetz Ger
  #13  
Oud 13 January 2010, 14:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

You're welcome.

Pwnagetool is de jailbreaktool waar ik het over had. Daarmee kun je een custom restore maken. Dat wil zeggen, een originele restore die aangepast wordt. Na herstel met zulke firmware is je iPhone ook meteen gejailbreaked, nog niet geactiveerd.
Maar als je zelfs na een originele restore de problemen nog hebt is het zeer waarschijnlijk een hardware probleem.
Ik zou een nieuw topic starten waarin je uitlegt dat het een hardware probleem is en waarin je vraagt of het gerepareerd kan worden. Er zijn hier denk ik mensen op het forum die meer ervaring hebben met hardware reparaties.

p.s. ik heb zelf bij de 2g een probleem gehad met de sleep/wake knop. Hij reageerde gewoon bijna niet meer. Soms wel 10 keer drukken voor hij het drukken registreerde. Ook erg vervelend. Heb dat niet op kunnen lossen en hem verkocht. Nu zal verkopen iets lastiger worden als je zo'n hardnekkig probleem heb als je hier beschrijft.
  #14  
Oud 13 January 2010, 14:11
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ik ben benieuwd welke hardware er dan niet zou functioneren....
  #15  
Oud 13 January 2010, 18:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik ook .... misschien dat een techneut een antwoord heeft. Ik lig eruit.

Greetz Ger
  #16  
Oud 14 January 2010, 02:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

De oorzaak van het probleem is gevonden.
Linksboven op de hoek aan de achterkant is "valschade" te zien. Klein scheurtje richting het knopje voor normaal of trillen.
Hierop het knopje van de trilmodus op trillen gezet ..... en niet meer aangaan het scherm. Teruggezet op normale stand en ja hoor, probleem weer terug.

Nogmaals iedereen bedankt voor het meedenken en de hulp.

Greetz Ger
  #17  
Oud 14 January 2010, 08:36
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

mooi zeg, maar het is niet de echte oplossing natuurlijk. en daar ben ik benieuwd naar
  #18  
Oud 14 January 2010, 13:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 10
Standaard

LOL, de oplossing is dat deze iphone terug gaat naar mijn zwager (deze zal hem wel laten liggen verstoffen ergens in een kast) en ik op zoek ga naar een nieuwe.

Het laten maken van deze Iphone zal wel in de papieren gaan lopen

Greetz Ger
  #19  
Oud 14 January 2010, 15:41
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ik heb dus net de 2g via de hulpsite ifixit geopend.
heel voorzichtig allemaal. Ging vrij eenvoudig.
Het powerknopje eruit gehaald, wat een stof opgehoopt zeg!!!
alles schoongemaakt en om te checken even aan de lader gedaan, en ja hoor de powerknop werkt weer PERFECT!!
voorzichtig alles weer dichtgeschroefd, achterklepje bevestigd en de 2g doet het weer perfect.

Het probleem was dus het vele opgehoopte stof rond de powerknop en chipje.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gaat wel aan maar naar stand by telkens White screen lexdas iPhone algemeen 5 23 June 2010 21:31
Verbinding gaat steeds aan en uit Abu Wi-Fi 5 18 August 2008 18:59
iPhone gaat steeds aan. jeremy14 iPhone algemeen 2 8 July 2008 08:24
Scherm gaat automatisch aan cosmos iPhone algemeen 4 21 October 2007 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.