autolock werkt niet meer

autolock werkt niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een probleem waar ik nergens antwoord op kan vinden. Mijn iphone gaat niet meer zelf op slot. als ik het ding op tafel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 January 2010, 01:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2010
Locatie: Emmen
Berichten: 7
Standaard autolock werkt niet meer

Ik heb een probleem waar ik nergens antwoord op kan vinden.
Mijn iphone gaat niet meer zelf op slot. als ik het ding op tafel leg dan blijft het scherm volop branden, hij dimt ook niet. Ik heb er nu de quicklock opgezet maar vindt het vervelend dat als ik het vergeet en hem uit mijn hoesje haal het scherm nog brand en de batterij weer s leeg is. heb hem al gereset, het autoslot al uitgezet en opnieuw aan maar niets werkt. alleen met de aan en uitknop of de quicklock app.
wie kan me helpen???? ik erger me dood.
groeten Fred
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2010, 01:05
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

heb je herstelt , en geen reservekopie terug gezet? Want het kan zomaar dat een app van jailbreak dat uitschakelt en instellingen opslaat in je reservekopie. En dat het je instellingen functie auto slot blokkeert
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #3  
Oud 15 January 2010, 01:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frednoot Bekijk bericht
Ik heb een probleem waar ik nergens antwoord op kan vinden.
Mijn iphone gaat niet meer zelf op slot. als ik het ding op tafel leg dan blijft het scherm volop branden, hij dimt ook niet. Ik heb er nu de quicklock opgezet maar vindt het vervelend dat als ik het vergeet en hem uit mijn hoesje haal het scherm nog brand en de batterij weer s leeg is. heb hem al gereset, het autoslot al uitgezet en opnieuw aan maar niets werkt. alleen met de aan en uitknop of de quicklock app.
wie kan me helpen???? ik erger me dood.
groeten Fred
instellingen ==> algemeen ==> Automatisch-slot
Staat dat toevallig op "nooit"?
If so: veranderen naar 1 minuut ofzo en probleem opgelost
  #4  
Oud 15 January 2010, 01:08
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

zo makkelijk kon het toch niet zijn denk ik ?
Citaat:
heb hem al gereset, het autoslot al uitgezet en opnieuw aan maar niets werkt.
  #5  
Oud 15 January 2010, 01:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
zo makkelijk kon het toch niet zijn denk ik ?
owja, heb het duidelijk te vlug gelezen. Last van vermoeidheid denk ik (examen periode leidt tot een zwaar slaap tekort )
  #6  
Oud 15 January 2010, 10:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2010
Locatie: Emmen
Berichten: 7
Standaard

waar zou ik een reservekopie moeten hebben dan?
hij heeft 3 maanden probleemloos gewerkt, en bij mijn weten heb ik het pas opgemerkt toen ik er een taplock op heb gezet, dit wertke prima maar heb het er weer afgegooid toen ik er achter kwam dat de iphone zelf niet meer op automatisch slot ging.
Heb ook mijn complete winterboard er al afgehaald maar niets helpt.
  #7  
Oud 15 January 2010, 10:54
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frednoot Bekijk bericht
waar zou ik een reservekopie moeten hebben dan?
hij heeft 3 maanden probleemloos gewerkt, en bij mijn weten heb ik het pas opgemerkt toen ik er een taplock op heb gezet, dit wertke prima maar heb het er weer afgegooid toen ik er achter kwam dat de iphone zelf niet meer op automatisch slot ging.
Heb ook mijn complete winterboard er al afgehaald maar niets helpt.
Een Reservekopie is een backup die je maakt van je iPhone met iTunes. Wanneer je je iPhone hebt hersteld, dan kan je deze backup terugzetten. Heb je al geprobeerd je iPhone te herstellen, zonder Reservekopie terug te zetten; lost vaak het probleem op?
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #8  
Oud 15 January 2010, 11:52
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

Ik heb precies hetzelfde gehad.(3Gs 3.1.2)
Ga naar Instellingen-->Algemeen-->Stel opnieuw in en kies Herstel alle instellingen.
Alle instelllingen worden gereset, maar je kan een backup vinden in /var/mobile/Documents/Backup/OldPreferences.
Heel veel van deze instellingen kan je weer terugplaatsen in /var/mobile/Library/Preferences
  #9  
Oud 15 January 2010, 12:36
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

waarom niet gewoon je knopje rechtsboven indrukken ?
  #10  
Oud 15 January 2010, 16:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2010
Locatie: Emmen
Berichten: 7
Standaard

Yippie, jongens je mag topic sluiten het werkt.
Gewoon alle instellingen terugzetten, even je iphone met winterboard etc. terugzetten zoals je het wilt en het werkt. Supeeeeerrrrr bedankt. zo zie je gewoon een simpele oplossing terwijl ik al 3 weken bezig ben geweest en dingen van cydia verwijderen met het risico de unlock ook te verknallen. nogmaals dank Wim
groeten Fred
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 22:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 13:46
Kan niet meer op FTP inloggen, installer werkt niet dennis3 iPhone algemeen 0 7 May 2008 18:14
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 16:19
bij autolock geen ontvangst svekke Unlock [archief] 21 15 February 2008 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:44.