Telefoonnummers op computer zetten

Telefoonnummers op computer zetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan ik al mijn telefoonnummers van mijn iphone op computer zetten of op een nieuwe iphone zetten...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-01-10, 23:59
930 930 is offline
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 5
Standaard Telefoonnummers op computer zetten

Hoe kan ik al mijn telefoonnummers van mijn iphone op computer zetten of op een nieuwe iphone zetten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-01-10, 00:34
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Door te synchroniseren.

Met alle respect, maar als je hier al een topic voor moet aanmaken... Misschien is het handig je ff in te lezen in de verschillende wiki's en tips die hier op de site te vinden zijn
  #3  
Oud 28-01-10, 01:16
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 33
Standaard

Ik zelf heb Windows 7 op mijn pc.. Daarin staat bij mijn documenten een mapje genaamd contactpersonen.

Als ik synchroniseer komen daar automatisch mn contactpersonen in te staan.. Weet alleen niet of dit op XP werkt (meen dat dat met outlook moet).
  #4  
Oud 03-09-10, 18:06
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 264
Send a message via twitter to paulT
Standaard

In xp kan het ook. Hoeft niet via outlook. Je kunt ook het adresboek selecteren dat onder bureauacc. staat.
  #5  
Oud 29-12-10, 17:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 1
Standaard

telefoonnummers van iphone naar pc, hoe werkt dat...!!? is veel over geschreven...., maar waar staat dat dan..??
  #6  
Oud 29-12-10, 19:10
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Heb je er geen speciale applicatie voor? Sorry ik heb een Mac en ik weet dat je daar een speciale app voor hebt namelijk Adresboek
  #7  
Oud 01-01-11, 17:16
» iPhone 5c 8GB (Wit) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 15
Standaard

Ik heb het via phonecopy gedaan. Is een app in de store.

Van iphone naar iphone is het makkelijkst: eerst je gegevens uploaden naar Phonecopy, vervolgens op de nieuwe iphone weer synchen.

Je kunt dit ook doen met andere merken telefoons. Op de site staat precies vermeld hoe het werkt (en het werkt!)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto: fotos op computer zetten lukt niet rubenowns Muziek, foto & video 9 30-06-11 04:26
flimpjes vanaf iPhone op computer zetten Nax Muziek, foto & video 3 24-04-11 22:01
Apps op de computer zetten Jens123 iTunes 4 09-04-11 13:45
Hoe kan ik mijn oude telefoonnummers in mijn iphone zetten michel1984 Archief 1 20-02-08 12:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:33.