probleem alpine autoradio

probleem alpine autoradio discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nadat ik de nieuwste software 4.2.1 heb geinstaleerd doet mijn I phone het niet meer in mijn autoradio een alpine IDA X001. Ik krijg in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2011, 17:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2010
Berichten: 1
Standaard probleem alpine autoradio

Nadat ik de nieuwste software 4.2.1 heb geinstaleerd doet mijn I phone het niet meer in mijn autoradio een alpine IDA X001. Ik krijg in het scherm nu de melding I Phone error. Wie weet een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3GS met een Alpine autoradio cyberchase iPhone algemeen 39 2 July 2010 15:55
Iphone OS 3.0 & Alpine Auto Radio Probleem Rocco iPhone algemeen 2 8 July 2009 14:12
Alpine CDE-104BTi autoradio Kilroy iPhone accessoires en onderdelen 1 9 May 2009 21:48
Probleem met Alpine autoradio Superglijer iPhone algemeen 1 17 October 2008 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:19.