Iphone 3GS met een Alpine autoradio

Iphone 3GS met een Alpine autoradio discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gister mijn nieuwe Iphone opgehaald. In mijn auto heb ik een Alpine Headunit de ida-x100. Deze radio is speciaal voor de Ipod , daar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 July 2009, 15:37
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard Iphone 3GS met een Alpine autoradio

Gister mijn nieuwe Iphone opgehaald.
In mijn auto heb ik een Alpine Headunit de ida-x100.
Deze radio is speciaal voor de Ipod, daar ik nu een Iphone heb, heb ik gister mijn Iphone gesynchroniseerd en dus nu alle muziek die ik op mijn Ipod had ook op mijn Iphone.

Vervolgens de Iphone aangesloten op de Alpine. er kwam een bericht op het scherm te staan dat de Alpine niet geschikt is voor de Iphone.
Echter na 1 Error melding de Iphone opnieuw aangesloten
Alles doet het perfect, en hij laadt zelfs op , wel aangesloten op de USB aansluiting.

De kwaliteit van de muziek is nu zelfs beter. De muziek gaat keurig uit als je gebeld wordt en gaat verder op hetzelfde punt waar die gestopt is.

De ipod kan dus nu verkocht worden.....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 August 2009, 09:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 47
Standaard

Ik kan je zelfs vertellen dat wanneer je gaat navigeren met de Iphone de muziek stopt en de gesproken instructie uit de luidsprekers komt. Echt zeer handig !
  #3  
Oud 25 August 2009, 11:03
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Dat heb ik nog niet geprobeerd.

Ik krijg ook nog steeds de melding dat deze accessoire niet geschikt is voor de Alpine, hij doet het perfect.....

Ik heb inmiddels de TomTom applicatie op de Iphone en dus de TomTom go 730 verkocht.

Wat me wel opvalt als je de Ipodfunctie gebruikt en de navigatie dat het laden wel gebeurt, maar dit het stroomverbruik niet bijhoudt...
  #4  
Oud 25 August 2009, 12:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Berichten: 68
Standaard

Ik heb zelf een alpine 104bti, ook voor de ipod/iphone maar als ik alles aan heb staan word de iphone keurig tot 100% opgeladen hoor..
  #5  
Oud 25 August 2009, 12:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 47
Standaard

Ik moet ook nog eens goed testen, ben nog aan het wachten op een Brodit houdertje. Maar volgens mij wordt mijn telefoon ook volledig opgeladen wanneer de Ipod gebruikt wordt icm de GPS. Push en 3G staat bij mij ook voortdurend aan.

De melding krijg ik ook, maar dat maakt niet veel uit, na op NEE te drukken werkt alles gewoon verder zoals het hoort!

Ikzelf heb de XDA-001, de voorloper van de nieuwe modellen dus ...
  #6  
Oud 25 August 2009, 16:57
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Je hoeft niet eens op nee te drukken, dat verdwijnt na een paar seconden..
  #7  
Oud 25 August 2009, 20:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 87
Standaard

Dat de 3GS icm gps en muziek op de idax100 heel langzaam ontlaadt is normaal.
De maximale stroomtoevoer van de iphone batterij is 1500mAh en de alpine laad maar tegen 700mAh bij.
Als je alleen met muziek laad gaat hij wel keurig naar de 100% ,maar gps is hier dus de grote verbruiker. En als je wat ssh werk ervoor over hebt kan je de melding op je iphone ook verwijderen.(ivm niet compatibel zijn)
En op deze manier blijft je beltoon ook over je radio gaan wat zonder de mod te doen na een half uurtje niet meer het geval is.(door de incompatibel met ... boodschap)
Super head unit
  #8  
Oud 25 August 2009, 21:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 5
Stuur een bericht via Skype™ naar remykemner
Standaard

heb een pioneer DEH-P49001-B radio met i-pod aansluiting.. maar als ik m`n iphone 3GS erop aansluit laadt hij de tel niet op maar speelt wel gewoon de muziek af.. iemand een idee of daar iets aan te doen is.. heb al een aantal uurtjes op google zitten snuffelen maar kan daar niets vinden..

greetzzzz
  #9  
Oud 25 August 2009, 21:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 59
Standaard



Zelf heb ik deze sinds een week, helemaal super! Vooral Bluetooth bellen is ideaal, kan me iPhone gewoon in m'n zak houden en hij schakelt gelijk over. Maar hoe zit dat met de Tom Tom dan precies, want als ik hem aansluit voor muziek, dan komt er altijd een soort screen van alpine te staan. Kan dan niet meer met m'n telefoon spelen volgens mij! (niet heel goed gekeken nog hoor).

Want klopt het dat als je je ipod/iphone aangesloten hebt, alleen via de radio door je ipod/iphone kan heen bladeren?

groeten
  #10  
Oud 25 August 2009, 21:39
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Ja, dat klopt. De Alpine neemt de hele bediening over van je Ipodgedeelte op je Iphone.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door o3vegeta Bekijk bericht
Dat de 3GS icm gps en muziek op de idax100 heel langzaam ontlaadt is normaal.
De maximale stroomtoevoer van de iphone batterij is 1500mAh en de alpine laad maar tegen 700mAh bij.
Als je alleen met muziek laad gaat hij wel keurig naar de 100% ,maar gps is hier dus de grote verbruiker. En als je wat ssh werk ervoor over hebt kan je de melding op je iphone ook verwijderen.(ivm niet compatibel zijn)
En op deze manier blijft je beltoon ook over je radio gaan wat zonder de mod te doen na een half uurtje niet meer het geval is.(door de incompatibel met ... boodschap)
Super head unit
Ik ben helemaal niet op de hoogte van ssh, dus dat wordt hem niet.
Het ontladen gaat idd erg langzaam. Er is inmiddels ook al een headunit speciaal voor de Iphone. Misschien geeft die meer Amperage.

Ik vind het zelf wat te gek om hiervoor een andere headunit te kopen.

En idd, deze Alpine is een super headunit...

Laatst gewijzigd door iMario; 12 September 2009 om 23:16. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #11  
Oud 1 September 2009, 18:35
» iPhone 5c 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberchase Bekijk bericht
Ja, dat klopt. De Alpine neemt de hele bediening over van je Ipodgedeelte op je Iphone.
Maar als je je ipod wegdrukt met de homeknop kun je de rest van je iphone wel gewoon gebruiken...

Bij mijn, nieuwe, Alpine, laadt mijn iPhone ook helemaal op.
  #12  
Oud 1 September 2009, 19:13
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Ik heb nu met mijn navigatie de dure TOMTOM steun niet nodig.
Ik heb een simpele steun aan mijn ventilatie rooster en klaar......
  #13  
Oud 9 September 2009, 23:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberchase Bekijk bericht
Ik heb nu met mijn navigatie de dure TOMTOM steun niet nodig.
Ik heb een simpele steun aan mijn ventilatie rooster en klaar......
Wat voor simpele steun heb je?

Mijn alpine 104bti geeft trouwens steeds vaker ineens de melding 'ERROR' als ik muziek luister vanaf mijn iPhone. Iemand idee hoe dit kan? Soms na 1 minuut spelen al, soms na 20 minuten.
  #14  
Oud 10 September 2009, 00:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rood1987 Bekijk bericht
Wat voor simpele steun heb je?

Mijn alpine 104bti geeft trouwens steeds vaker ineens de melding 'ERROR' als ik muziek luister vanaf mijn iPhone. Iemand idee hoe dit kan? Soms na 1 minuut spelen al, soms na 20 minuten.
Denk dat alpine met update komt op hun site staat coming soon...
  #15  
Oud 10 September 2009, 01:00
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

Ik heb nooit storingen op mijn radio met de Iphone..

Coming soon----> is daar een link van??
  #16  
Oud 12 September 2009, 21:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 2
Send a message via twitter to jannijkamp
Standaard

Als ik de iPhone 3gs aan heb met iPod en nav en bellen gaat hij binnen een half uur leeg. Dan sluit hij af en start niet meer op totdat ik hem thuis aan de lader leg. Iemand een idee ?
  #17  
Oud 14 September 2009, 22:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberchase Bekijk bericht
Ik heb nooit storingen op mijn radio met de Iphone..

Coming soon----> is daar een link van??
Zou ik ook wel willen zien!

Nu krijg ik zelfs om de 5 minuten een ERROR-01 op mijn radio te zien als ik afspeel via mn iPhone!! Erg frustrerend
  #18  
Oud 30 September 2009, 00:21
» iPhone 5c 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 47
Standaard

Stomme vraag misschien, maar hoe kun je je alpine radio updaten?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remcos Bekijk bericht
Denk dat alpine met update komt op hun site staat coming soon...
  #19  
Oud 30 September 2009, 13:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2009
Berichten: 68
Standaard

Misschien een domme vraag, maar hoe kan deze radio worden ge update?
In de handleiding van de Alpine 104 bti staat alleen dat je de bluetooth firmware kan updaten.
  #20  
Oud 2 November 2009, 09:39
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2
Standaard

Hey allen. Ik open liever geen nieuw topic aangezien er al een vergelijkbaar topic bestaat. Vraagje m.b.t. de Alpine 104 bti,

Kan ik bluetooth bellen?
Zit er een losse microfoon bij, en is dit makkelijk te bevestigen?
Is het error probleem al opgelost in combinatie met een 3gs toestel en mp3?
Kan ik muziek afspelen vanaf mijn iphone, carkit functionaliteit en navigatie tegelijk gebruiken?
Reageren

Labels
3gs


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem alpine autoradio jare9395 iPhone algemeen 0 1 January 2011 18:45
Autoradio voor iphone 3gs met bluetooth/navi LenS iPhone accessoires en onderdelen 2 21 April 2010 10:03
Alpine CDE-104BTi autoradio Kilroy iPhone accessoires en onderdelen 1 9 May 2009 22:48
Probleem met Alpine autoradio Superglijer iPhone algemeen 1 17 October 2008 11:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:26.