Alpine CDE-104BTi autoradio

Alpine CDE-104BTi autoradio discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Tijdje terug de Alpine CDE-104BTi aangeschaft. Connector voor iPhone / iPod wordt erbij geleverd. Werkelijk een subliem apparaat. Ik rij VW Caddy (nou niet de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 March 2009, 16:34
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Berichten: 10
Standaard Alpine CDE-104BTi autoradio

Tijdje terug de Alpine CDE-104BTi aangeschaft. Connector voor iPhone / iPod wordt erbij geleverd. Werkelijk een subliem apparaat. Ik rij VW Caddy (nou niet de meest stille auto....) en het bellen via bluetooth (de connector is voor de muziek) werkt perfect. Geluid van de radio is ook mooi en het afspelen van de muziek werkt ook prima. Aanrader wat mij betreft, had hiervoor een JVC maar dat was 3 keer niks.

Zie voor een uitgebreidere review (onder rbojanssen) Alpine CDE-104BTi reviews -autoradio KIESKEURIG op kieskeurig.nl (ik neem aan dat linken naar andere site geen probleem is).
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2009, 21:48
GTE GTE is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik heb na aanleiding van enkele posts, ook deze Alpine CDE-104BTi gekocht.
Het probleem is ik krijg de ipod functie niet werkend.
Als ik mijn iPhone aan sluit en selecteer de ipod funtie , krijg ik "searching" in het scherm te staan, daarna gaat de iphone naar mijn muziek lijst en zegt daarna met een scherm "ipod accessoire"
Na een tijdje geeft de radio in het scherm "NO SONG"

En zegt de iphone dat deze accessoire niet geschikt is voor de iphone.

Ik heb in het setup menu AUX off gezet zoals de handleiding zegt.

Wat doe ik verkeerd?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem alpine autoradio jare9395 iPhone algemeen 0 1 January 2011 17:45
Iphone 3GS met een Alpine autoradio cyberchase iPhone algemeen 39 2 July 2010 15:55
Alpine IDA X100 nielzr6 iPhone accessoires en onderdelen 33 31 October 2008 13:06
Probleem met Alpine autoradio Superglijer iPhone algemeen 1 17 October 2008 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.