iphone touchscreem probleem.

iphone touchscreem probleem. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen Mijn iPhone deed het eerst gewoon goed. Geen enkel probleem, wat liedjes erop gezet beetje gebelt, gewoon wat een mens met een tellefoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2008, 10:55
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard iphone touchscreem probleem.

Beste mensen

Mijn iPhone deed het eerst gewoon goed.
Geen enkel probleem, wat liedjes erop gezet beetje gebelt, gewoon wat een mens met een tellefoon doet.
Als ik nu de aanknop van mijn iphone indruk dan krijg ik, zoals het hoort, het slide to unlock sherm.
Hier is alleen het probleem dat het touchscreem niet werkt.
Ik heb hem al gereset, door 10 sec. de homeknop en aan/uit knop tegelijk ingedrukt te houden, maar daarna start die weer op maar het probleem is dan nog niet verholpen.
Ik heb hem niet geupgrade via itunes, dus daar ligt het ook niet aan.
het enige wat werk is soms gewoon lang, heel lang te wachten ( soms wel 2 dagen ) voordat die het opeens weer doet. De vraag is dan altijd voor hoelang die het doet. ( meestal niet erg lang ).

heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan verhelpen?

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2008, 11:12
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Dus je zegt dat het soms toch nog werkt? Dan is het waarschijnlijk een software probleem? Probeer desnoods eens te restoren, tenzij hier iemand anders met een betere oplossing zit..
succes
  #3  
Oud 19 January 2008, 11:21
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

dat meen je toch niet ik heb meer dan 20 uur aan al mijn contacten erin gewerkt:S
is er een manier die, te behouden, of op te slaan ergens en daarna weer erop te zetten?

zitten meer dan 500 contactpersonen in met adresgegeves e-mail enz.
  #4  
Oud 19 January 2008, 11:30
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Volgens mij kan je met iSim je contacten opslaan op je sim kaart... Het kan zijn dat de naam niet klopt maar iets met sim... Check installer een

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 19 January 2008, 11:38
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

oke bedankt, trouwens, als ik op dat programma installer op mijn iPhone druk dan komt er iets te staan van: would you like to give a donation.
yes
i have done already

heel vaag, wat moet ik daar dan doen,
  #6  
Oud 19 January 2008, 13:45
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alo-b Bekijk bericht
oke bedankt, trouwens, als ik op dat programma installer op mijn iPhone druk dan komt er iets te staan van: would you like to give a donation.
yes
i have done already

heel vaag, wat moet ik daar dan doen,
Hier hoef je niks te doen, maar mag natuurlijk wel als je wilt. Omdat dit een gratis programma is die iedereen kan gebruiken, heb je een keuze om een donatie te doen aan de ontwikkelaars die uren/dagen/weken hebben gewerkt aan dit programma.

Mocht blijken dat je probleem niet software matig is kan je altijd (in het laatste) geval, dit topic volgen, misschien heb je er wat aan: *KLIK*
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #7  
Oud 20 January 2008, 14:26
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

dan hier mijn probleem opnieuw

als ik hem herstel via itunes, is dan mijn simlockvrijheid weg

want hij is nu simlockvrij en dat moet die blijven ook,

en ook vroeg ik me af wat ik met dat programma installer kan en of als ik mijn iPhone herstel die erop blijft
  #8  
Oud 20 January 2008, 15:27
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 394
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alo-b Bekijk bericht
dan hier mijn probleem opnieuw

als ik hem herstel via itunes, is dan mijn simlockvrijheid weg

want hij is nu simlockvrij en dat moet die blijven ook,

en ook vroeg ik me af wat ik met dat programma installer kan en of als ik mijn iphone herstel die erop blijft
LET OP!! als je restore klikt dan je dan ook selecteert dat die naar 1.1.1 moet restoren dus hier hebt je het ispw file van nodig anders update die naar 1.1.3 en nog een ding volgens mij hebben aantal iphones hier een probleem mee en was dit geen software maar een hardware matig probleem
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #9  
Oud 21 January 2008, 08:50
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb ook het probleem dat mijn onderste 1,5 cm niet meer reageert..
Ik heb de wiki gelezen, maar waar kan ik de map vinden "Apllications/preferences.app" zoals uitgelegd in de Wiki?
Ik ben namelijk niet zo een computer specialist..
  #10  
Oud 21 January 2008, 13:42
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unpre Bekijk bericht
Ik heb ook het probleem dat mijn onderste 1,5 cm niet meer reageert..
Ik heb de wiki gelezen, maar waar kan ik de map vinden "Apllications/preferences.app" zoals uitgelegd in de Wiki?
Ik ben namelijk niet zo een computer specialist..
Kijk in de Wiki bij WinSCP...
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #11  
Oud 21 January 2008, 17:17
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 10
Standaard

OK THX !

Hij doet het nog steeds niet door de gevoeligheid aan te passen..
Is er nog iets dat ik kan doen? Of waar kan ik hem naartoe sture?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone probleem lennardude Unlock 4 30 March 2011 18:46
iPhone 4, 3G + Wi-Fi probleem DeadRow94 iPhone algemeen 0 19 January 2011 15:57
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 00:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 15:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:03.