Netwerk uitschakelen 3G

Netwerk uitschakelen 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik lees hier overal dat je naar Netwerk > EDGE > APN moet gaan maar dat kan ik nergesn vinden ik krijg alleen Schakel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-02-10, 22:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 14
Standaard Netwerk uitschakelen 3G

Hallo

ik lees hier overal dat je naar Netwerk > EDGE > APN moet gaan
maar dat kan ik nergesn vinden ik krijg alleen Schakel 3g in DATAROAMING VPN WI-FI

moet ik dan VPN uitzetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Moet 3g uitschakelen om netwerk te krijgen dutchduc iPhone algemeen 9 01-03-11 11:22
3g netwerk naar 2g netwerk Cayenneke iPhone algemeen 4 09-10-10 19:41
3g uitschakelen hrorije iPhone algemeen 0 18-08-10 14:22
T9 uitschakelen MisterM24 Archief 1 09-10-08 11:37
3G uitschakelen. karta iPhone algemeen 10 22-09-08 13:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:06.