Moet 3g uitschakelen om netwerk te krijgen

Moet 3g uitschakelen om netwerk te krijgen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi medeforummers, ik zit met het volgende probleem, ik raak sinds een week regelmatig mijn netwerk (T mobile is mijn provider) kwijt als 3g is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2010, 10:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 87
Standaard Moet 3g uitschakelen om netwerk te krijgen

Hi medeforummers,

ik zit met het volgende probleem, ik raak sinds een week regelmatig mijn netwerk (T mobile is mijn provider) kwijt als 3g is ingeschakeld.

Er staat dan op de display, geen server. Of hij geeft nog 1 blokje signaal, maar kan daar niet mee bellen of sms' en.

Zodra ik dan 3g uitschakel, krijg ik weer een goed signaal en dus ook netwerk.

Op zich zou het kunnen dat je in een gebied zit zonder 3g. Maar dat maakt het nu juist zo gek omdat ik mijn iphone al bijna een jaar heb zonder dat ik ooit 3g heb moeten uitzetten. Mijn vrouw heeft ook een 3gs en draait goed met 3g altijd ingeschakeld.

Mijn iphone is altijd gejailbreaked geweest, maar heb hem nu naar de laatste firmware gebracht zonder succes
Uiteraard heb ik de optie "herstel netwerkinstellingen" al zonder succes geprobeerd.

Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn, antenne kapot of zo iets?
__________________
Ciao
Jeroen

Laatst gewijzigd door dutchduc; 18 December 2010 om 11:18.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2010, 12:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik zit met precies hetzelfde probleem!
Heb ook al van alles geprobeerd: nieuwe simkaart via Vodafone, Jailbreak eraf gehaald, maar ik krijg maar geen verbinding als de 3G staat ingeschakeld. Zodra ik de 3G inschakel zakt het bereik naar 1 streepje en na 5 sec komt er GEEN SERVICE te staan. Niemand een oplossing voor dit probleem?
  #3  
Oud 20 December 2010, 12:41
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.883
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchduc Bekijk bericht
Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn, antenne kapot of zo iets?
Het kan ook een mast van T-Mobile zijn... (die tijdelijk stuk is)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 20 December 2010, 16:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 87
Standaard

Ben bang dat het een hardware probleem is. Ik bied mijn iphone na de kerst aan voor reparatie.
Zodra ik meer weet zal ik dit topic updaten
  #5  
Oud 20 December 2010, 18:00
TheMask's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 6
Standaard

Dacht dat ik de enige was, ik heb mijn iPhone 4 vanaf begin augustus en nooit geen problemen gehad dat ik niet bereikbaar was, ondanks wat er toen allemaal over de antenne geschreven werd. Per 6 december is mijn nieuwe iPhone abonnement officieel ingegaan en heb toen 3G ingeschakeld, ik zag al gelijk dat er een paar streepjes bij de antenne weg vielen. Nadien krijg ik steeds vaker klachten van mensen dat ik niet bereikbaar ben en heb de 3G functie maar weer uitgezet. Dusss HELP!
  #6  
Oud 13 January 2011, 22:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 87
Standaard

4 januari naar Rijswijk opgestuurd, 13 januari "refurb" teruggekregen.
Was dus inderdaad een hardware prob. Ben nu weer blij met een smetteloze "my precious"
  #7  
Oud 23 February 2011, 11:53
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 25
Standaard

mijn viendin heeft zelfde probleem met haar 3gs. wanneer je 3g aan zet valt ontvangst weg en staat er, GEEN SERVICE.

als het niet je hardware is, dan ligt probleem bij je provider(t-mobile)
heb ff gebelt met t-mobile, en ze zijn een onderzoek gestart.
wat er uit zal komen is niet bekend. waarschijnlijk word het gemaakt
en anders tel opstuuren, want elke nieuwe toestel heeft 2 jaar garantie,
en voor mensen die verzekerd zijn is het helemaal geen probleem. gewoon opsturen die handel...!!!!
  #8  
Oud 27 February 2011, 01:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2011
Berichten: 3
Standaard

Dit heeft blijkbaar met de laatste update te maken!
Lees hier maar eens, deze mega topic is nog steeds actief, Apple - Support - Discussions - iOS4 update - now iPhone now reboots ...
  #9  
Oud 1 March 2011, 11:16
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 87
Standaard

Mijn probleem met ingeschakelde 3g, geen netwerk had niets met firmware te maken. Ik had dat probleem met meerdere firmwares.

Naar mijn mening gewoon een hardware fout in de iphone.
  #10  
Oud 1 March 2011, 11:22
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.226
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchduc Bekijk bericht
Mijn probleem met ingeschakelde 3g, geen netwerk had niets met firmware te maken. Ik had dat probleem met meerdere firmwares.

Naar mijn mening gewoon een hardware fout in de iphone.
Het heeft ook absoluut niets te maken met firmware updates. Het is een hardware fout in de 3GS.

Ik had dit probleem ook met een 3GS. De 3G veldsterkte op twee iPads en een Nokia N95 was op mijn locatie uitstekend, maar niet met een 3GS.

T-Mobile heeft die 3Gs dan ook binnen een week zonder het minste gedoe omgeruild.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 4 herhaaldelijk opstarten om netwerk te krijgen chris-008 iPhone algemeen 0 11 April 2011 12:59
3g netwerk naar 2g netwerk Cayenneke iPhone algemeen 4 9 October 2010 19:41
Netwerk uitschakelen 3G SilenTDoGgIPHONE iPhone algemeen 0 4 February 2010 22:39
melding dat ik me beltegoed moet opwaarderen en dat ik 1233 moet bellen djmur-c Unlock [archief] 2 1 May 2008 13:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:41.