Toetsblokkering

Toetsblokkering discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heey! Misschien ben ik heel scheef maar volgens mij kon ik het nergens vinden . Hoe blokkeer je de toetsen op je iPhone ? Zodat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 January 2008, 20:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard Toetsblokkering

Heey!

Misschien ben ik heel scheef maar volgens mij kon ik het nergens vinden . Hoe blokkeer je de toetsen op je iPhone? Zodat je het schermpje 'slide to unlock' ziet?

Bedankt

Tjedemich

P.s. Dit topic mag na het antwoord snel weer dicht!
__________________
iPhone: 21-01-2008,
Fw. 3.0 NL
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2008, 20:39
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Hier wil ik zelfs niet op antwoorden. Maar toch, op de zwarte knop bovenaan je iPhone duwen. En dit topic mag nu inderdaad onmiddelijk dicht.
  #3  
Oud 21 January 2008, 20:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Haha Okee

Ik heb hem pas een paar uurtjes he
  #4  
Oud 18 March 2008, 09:04
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 4
Standaard

haha ik wist 't ook niet! thnx voor dit topic
  #5  
Oud 18 March 2008, 09:38
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

is tie niet voor niets open gebleven
  #6  
Oud 18 March 2008, 12:47
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 34
Standaard

Kan je naar mijn weten toch instellen via je iPhone,beetje zoeken kan geen kwaad;de mijne staat op 1minuut ingesteld.

De iphone volledig uitleggen is de zwarte knop bovenaan blijven ingedrukt houden en niet zoals velen beweren je dit eenmalig op duwt.Jaja,je krijgt zwart scherm te zien dan maar duw dan eens terug op die knop onderaan en dan verschijnt het opnieuw(alle icoontjes).Als je de knop bovenaan blijft inhouden dan komt er vanzelf op;zet uit en dan schuif je naar rechts en ligt je iphone volledig uit se.
  #7  
Oud 6 April 2008, 17:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 273
Standaard

xD, wat'n topic =D
__________________
1.1.2 OTB > 1.1.4 | 04.04.05_G @ 4.6 <3 Bootneuter
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:56.