hoe alles overzetten?

hoe alles overzetten? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Stel, ik koop een 16GB, momenteel bezit ik een 8GB... kan ik via mac (of itunes ) mijn VOLLEDIGE inhoud, incl muziek enz. backuppen en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 April 2008, 15:49
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard hoe alles overzetten?

Stel, ik koop een 16GB, momenteel bezit ik een 8GB...
kan ik via mac (of itunes) mijn VOLLEDIGE inhoud, incl muziek enz.
backuppen en overzetten naar mijn 16GB?

Met dank voor jullie reactie

Iwan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 April 2008, 16:08
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

itunes maakt toch altijd backup
je nieuwe iphone unlocken,aansluiten op itunes en die vraagt zelf om je backups van je eerste iphone terug te zetten
__________________
at your service
  #3  
Oud 1 April 2008, 16:18
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

van mijn muziek ook?
Ik gebruik hem nog niet zo lang als ipod ook, vandaar de vraag
  #4  
Oud 1 April 2008, 16:24
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

wordt allemaal gedaan
  #5  
Oud 1 April 2008, 17:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Ervaringen (niet-modding)

Verplaatst naar een ander forum gedeelte. Dit is toch niet iets typisch Belgische vraag?
  #6  
Oud 1 April 2008, 17:24
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

zijn wij Belgen niet iets dommer

mag slotje
  #7  
Oud 1 April 2008, 17:33
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Nee joh..

En voor de mensen die ooit eens dezelfde vraag hebben hou ik m open. Topics met een slotje worden op een gegeven moment verwijderd namelijk.
  #8  
Oud 2 April 2008, 08:19
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

Ik heb dus gesynct met mijn 8GB op mijn mac...
vervolgens de 16GB unlocked enz...
alles stond er op behalve mijn muziek dus...
nu was dit niet moeilijk, enkel alles wat me interesseerde terug uit bibliotheek overgesleept, dus was het toch niet wat ik verwachtte.

Ik meen op pc ergens in itunes bovenaan echt in een tabblad 'backup' maken gevonden te hebben doch niet vindbaar op apple...
overzag ik iets misschien?
  #9  
Oud 5 April 2008, 16:28
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Berichten: 1
Standaard

kan je als je een iphone hebt met gegevens op die gegevens op de computer zetten? hoe doe je dit??
  #10  
Oud 6 April 2008, 17:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 273
Standaard

Of je kunt de iPhone PC Suite downloaden via internet, is een handig programma voor backups, foto's af en op te zetten, ringtones enz ...

Let op: Framework .NET 2.0 moet je hebben als windows gebruiker
__________________
1.1.2 OTB > 1.1.4 | 04.04.05_G @ 4.6 <3 Bootneuter
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Nieuwe computer alles overzetten van itunes sannetjeislief iTunes 9 1 May 2011 10:13
Windows: Iphone Herstellen. Hoe Blijft Alles in Itunes? frederik7 iTunes 0 21 March 2011 22:05
Nieuwe iPhone, alles overzetten??? Younistyle iPhone algemeen 5 7 November 2010 11:45
Muziek: Equalize iTunes overzetten naar iPhone, hoe??? Boeki Muziek, foto & video 0 30 June 2010 10:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:15.