Locate Me zit er naast

Locate Me zit er naast discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben hier aan het spelen met de Locate Me applicatie. Het werkt wel maar hij zit er bij mij ongeveer een km naast. Enig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2008, 15:21
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 52
Standaard Locate Me zit er naast

Ik ben hier aan het spelen met de Locate Me applicatie.

Het werkt wel maar hij zit er bij mij ongeveer een km naast.

Enig idee of dit kan opgelost worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2008, 15:29
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Het is geen GPS-systeem dus enige onnauwkeurigheid zal er blijven bestaan. LocateMe is afhankelijk van de GSM-torens van mobiele telefonieproviders aan de hand waarvan de app jouw lokatie bepaalt. Hoe dichter bevolkt jouw omgeving (zeg, Amsterdam of Rotterdam) hoe nauwkeuriger de app jouw positie kan bepalen. Is dus geen oplossing voor
  #3  
Oud 22 January 2008, 16:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 218
Standaard

Bij mij zit hij er ook wel een kilometer naast denk ik. Kun je niks aan doen.
  #4  
Oud 22 January 2008, 16:29
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Bij mij zit hij er zowel thuis als op school dik naast ook ong een km, maarja, wat wil je, anders was het wel een goedkope oplossing geweest van GPS!
  #5  
Oud 22 January 2008, 16:41
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

mij geeft hij elke keer gewoon een error dus dat lijkt ook niet zo best te werken
  #6  
Oud 22 January 2008, 19:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 218
Standaard

Als ik op Wi-Fi zit krijg ik wel de juiste plaats
  #7  
Oud 22 January 2008, 19:41
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Bij mij merkt die eigenlijk zeer goed zit er maar een paar straten naast.
  #8  
Oud 28 January 2008, 20:54
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Zit er bij mij 2 dorpen naast lang leve de Randstad
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #9  
Oud 28 January 2008, 20:59
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

20 meter ernaast, en hij herkende maar 3 gsm masten van de 7
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #10  
Oud 28 January 2008, 21:10
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Hahaha een Km of 80 bij mij xD

Greetz, Stiruam
  #11  
Oud 28 January 2008, 22:19
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

Het valt mij op dat ik in Almere een veel grotere cirkel te zien krijg dan in Amsterdam.
Hij is in Amsterdam ook veel nauwkeuriger.
Maar wel altijd in de cirkel
Conclusie; het systeem weet zijn eigen nauwkeurigheid.
  #12  
Oud 29 January 2008, 01:05
hsl hsl is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 42
Standaard

het hangt niet van de hoeveelheid masten af.. maar van mensen die met GPS en een speciale app rondrijden en de masten noteren... check maar als je in de trein zit.. navizon of locate me zullen altijd zeggen dat je op de snelweg zit.. logisch.. daar rijden de auto's met gps

locateme in google maps zuigt big time.
  #13  
Oud 29 January 2008, 01:43
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

1 KM ernaast ? Dan heb je geluk want bij mij beweerde die dat ik in New Jersey was ! :S
  #14  
Oud 29 January 2008, 02:44
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik weet met Locate me in ieder geval waar de dichtsbijzijnde T-Mobile antennepaal staat.
  #15  
Oud 29 January 2008, 06:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52°18'51.59"N 4°56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik weet met Locate me in ieder geval waar de dichtsbijzijnde T-Mobile antennepaal staat.
Dat is dan ook de enige juiste informatie welke er uit het programma kan komen
  #16  
Oud 30 January 2008, 00:24
hsl hsl is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 42
Standaard

nee,.. hij laat niet de locatie van een paal zien, maar hij laat het kruispunt van meerdere palen zien waar ooit een keer een apparaat is geweest, dat daar verbonden was met die palen en de gps locaties heeft opgeslagen en naar google of navizon gestuurd heeft...
  #17  
Oud 2 February 2008, 00:05
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, België
Berichten: 144
Standaard

bij mij zat hij er 15 km ofzo naast
  #18  
Oud 4 February 2008, 16:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: rotterdam
Berichten: 29
Standaard

hmmm bij mij doet hij helemaal niets... ik hoef toch niets te installeren of in te stellen voor deze "locate me" functie?
  #19  
Oud 4 February 2008, 17:21
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jonas Bekijk bericht
hmmm bij mij doet hij helemaal niets... ik hoef toch niets te installeren of in te stellen voor deze "locate me" functie?
Topic gaat over programma Lacate Me en niet de functie die in Google Maps zit bij 1.1.3
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cannot locate package Ief_DR Jailbreak apps en thema's 0 31 January 2011 17:49
[OS3] Locate me werkt niet? Reloader iPhone algemeen 1 22 June 2009 12:58
[1.1.3 & 4.6 BL] Locate Functie werkt ! Undertaxxx iPhone algemeen 9 28 March 2008 10:35
Locate me werkt niet onder 1.1.3 eddonkers iPhone algemeen 11 3 March 2008 14:49
goolge locate je dsimons Archief 1 8 February 2008 14:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:05.