Antenne of commboard stuk?

Antenne of commboard stuk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iphoners, Ik heb sinds een tweetal weken last van slechte ontvangst van het GSM-netwerk. Vaak komt er na een tijdje "geen service" op het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 February 2010, 15:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 9
Standaard Antenne of commboard stuk?

Beste iphoners,

Ik heb sinds een tweetal weken last van slechte ontvangst van het GSM-netwerk. Vaak komt er na een tijdje "geen service" op het scherm.

Heb reeds vele topics doorlezen, maar een echte oorzaak wordt niet aangegeven (omdat de meeste iphones opgestuurd worden & een nieuwe wordt geleverd).

Om de oorzaak te kunnen vastleggen (om vervolgens het juiste onderdeel te laten herstellen), zit ik met volgende vraag:

het blijkt nu ook dat ik slechte Wi-Fi - ontvangst heb.

Zou het commboard het probleem zijn, of eerder de antenne? Wie kan mij helpen?

alvast dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 March 2010, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 19
Standaard

Hier hetzelfde probleem....
  #3  
Oud 1 March 2010, 12:58
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 628
Standaard

Dit had ik ook met een iphone 2G. Slechte Wi-Fi-ontvangst en slechte GSM/GPRS-ontvangst. Het eerste symptoom was dat hij niet meer wilde opladen, en het helemaal niet meer deed tenzij ik hem aan een firewire(!)-oplader hing.

Hebben jullie ook problemen met het laden? Dan is het waarschijnlijk het commboard.

EDIT: ik heb de iphone een paar keer hersteld, en toen deed hij het helemaal niet meer! Opgestuurd voor onderzoek naar Spark, die meldden dat zowel commboard als logic board moesten worden vervangen €240,-!

Dus dat heb ik niet gedaan, dan liever een nieuwe die het hopelijk twee jaar zal doen...

Laatst gewijzigd door remundo7000; 1 March 2010 om 13:03.
  #4  
Oud 1 March 2010, 14:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 9
Standaard

heb tot op heden dus nog altijd geen herstelling laten uitvoeren.
wil eerst weten wat de oorzaak is alvorens kosten te doen...

timboo heb jij je iphone laten vallen of zo? Of is het probleem ook plots verschenen?
  #5  
Oud 1 March 2010, 15:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja ik heb hem gekocht via mp en unlocked via tmobile en toen gaf hij dit probleem... maar heb nu via de eigenaar geregeld dat hij word gerepareerd woensdag.
Ik laat je dan wel horen wat het probleem bij mijn iphone was.
  #6  
Oud 1 March 2010, 15:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timboo Bekijk bericht
Ja ik heb hem gekocht via mp en unlocked via tmobile en toen gaf hij dit probleem... maar heb nu via de eigenaar geregeld dat hij word gerepareerd woensdag.
Ik laat je dan wel horen wat het probleem bij mijn iphone was.
dat zou een heel grote hulp zijn,
alvast dank!
  #7  
Oud 1 March 2010, 18:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FloR_ Bekijk bericht
dat zou een heel grote hulp zijn,
alvast dank!
er zit hier en daar wel wat val schade op de iphone door de vorige eigenaar.
Dus het zou best kunnen hoor dat dit hierdoor ook gekomen is.
Maar het word netjes opgelost
  #8  
Oud 3 March 2010, 15:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 19
Standaard

Helaas! moederboard storing... kosten vervangen? 200 euro
  #9  
Oud 4 March 2010, 23:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timboo Bekijk bericht
Helaas! moederboard storing... kosten vervangen? 200 euro
wow, dat zijn grote kosten..

waar laat je de iphone herstellen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G antenne kapot? ProMac Archief 4 9 January 2011 21:47
antenne vervangen jaimiefanatic iPhone algemeen 5 1 September 2010 23:19
Antenne booster tommytroop iPhone algemeen 11 9 January 2010 14:59
Commboard kapot? of software probleem? zuhoor Archief 11 27 June 2009 21:37
Antenne kapot ? jurref iPhone algemeen 16 12 September 2008 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:13.