3G + mobiel datanetwerk?

3G + mobiel datanetwerk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoogstwaarschijnlijk een domme vraag maar ik sta op het punt om men eerste iPhone te kopen en ik wil niét voor verrassingen staan Ik woon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 March 2010, 19:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 3
Standaard 3G + mobiel datanetwerk?

Hoogstwaarschijnlijk een domme vraag maar ik sta op het punt om men eerste iPhone te kopen en ik wil niét voor verrassingen staan

Ik woon in België en ga morgen een iPhone 3G 8gig kopen. Nu heb ik nog 1 probleem i.v.m internet.

Ik heb een Proximus abonnement zonder enige internetoptie (momenteel nog) dus moet ik ten allentijde vermijden dat hij op een of andere manier mails binnenhaalt, updates downloadt wanneer ik niét op Wi-Fi werk.

Ik heb wat opgezocht en er zijn blijkbaar 2 mogelijke verbindingsmogelijkheden voor internet op de iPhone?

3G = Deze diensten bevatten o.m. VoIP (internet telefonie), Videoconferentie en breedband internettoegang, in een mobiele omgeving.

en dan ook nog de tab "Mobiel Datanetwerk".

Proximus vertelt mij, indien in internet wil op men iPhone moet ik 3G inschakelen en bij mobiel datanetwerk de APN internet.proximus.be invullen.

Dus lijkt het me logisch dat indien ik 3G UITZET en niets invul bij mobiel datanetwerk, dat hij dan onmogelijk verbinding kan maken met een mobiel internet netwerk?!

Ben ik nog juist aan het denken? Of zorgt die 3G ook nog voor andere diensten?

Want ik wil de eerste tijd gewoon mijn iPhone gebruiken voor te bellen/sms/ipod/Wi-Fi-internet/applicaties...

Ik heb een iPod touch dus eigenlijk wil ik nu een iPod touch waar ik mee kan bellen en sms'en en niet voor onvoorziene kosten staan als ik een datafactuur krijg

Dus ik zet 3G AF + datanetwerk géén APN invullen = klaar is kees?

Excuus voor de bij voorbaat domme vraag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Geen mobiel datanetwerk apengebaar Unlock 3 11 February 2011 18:49
mobiel datanetwerk arie1961 iPhone algemeen 0 4 August 2010 23:01
mobiel datanetwerk Hoppieee iPhone algemeen 16 2 July 2010 15:34
Telfort en mobiel datanetwerk Gerben90 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 18 5 May 2010 15:26
melding 'mobiel datanetwerk' wegkrijgen friemelke74 iPhone algemeen 0 11 October 2009 20:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:19.