mobiel datanetwerk

mobiel datanetwerk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb sinds een paar minuten iOS4 op me iphone 3G zitten. nu wil ik gaan interneten maar nu komt er telkens mobiel datanetwerk activeren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 June 2010, 00:25
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard mobiel datanetwerk

ik heb sinds een paar minuten iOS4 op me iphone 3G zitten.
nu wil ik gaan interneten maar nu komt er telkens

mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk

''u hebt geen abonnement op mobiel dataservice''

Terwijl hij ervoor het altijd deed en nooit problemen gehad
en het gekke is dat er bovenin el gewoon 3G internet staat:S

heb me apn nog ff gechect en die klopte ook.


ik zit trouwens bij vodafone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 June 2010, 08:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar wjrecourt
Wink problemen met data verkeer na update 4.0

ik heb sinds gisteren de update iOS4 gedaan.

Net zoals jij heb ik dat probleem

mobiel datanetwerk activeren niet mogelijk

''u hebt geen abonnement op mobiel dataservice''

Hen jij hier al een oplossing voor gevonden?

Groet,
Willem
  #3  
Oud 29 June 2010, 10:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Berichten: 103
Standaard

Ik heb ook geen internet meer op m'n iPhone. Safari niet, hyves, twitter etc. kan allemaal geen verbinding maken.

Bij mij zegt ie dat de server niet reageerd.
  #4  
Oud 29 June 2010, 11:14
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

klopt bij mij precies hetzelfde na de update naar iOS 4
iemand al een oplossing ??????
  #5  
Oud 29 June 2010, 11:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Berichten: 103
Standaard

Schijnt als dat je hem helemaal weer restored dat het dan opgelost KAN zijn
  #6  
Oud 29 June 2010, 11:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar wjrecourt
Standaard geen mobile data verbinding / geen abonnement

Hi all,
Bij mij doet hij het weer!
Ik heb Vodafone en hij had de instellingen niet mee over genomen.
het gaat als volgt (voor vodafone)
VODAFONE IPHONE INSTELLINGEN
Kies Instellingen in het hoofdmenu
Kies Algemeen
Kies Netwerk
Kies mobiel data netwerk
Vul nu de volgende gegevens in:
APN: live.vodafone.com voor particulieren abonnementen, of office.vodafone.nl voor zakelijke abonnementen
Username: vodafone
Password: vodafone
Druk op de Home-toets
Kies Safari
Druk op de adres balk-toets
Voer het volgende adres (URL) in: iPhone 3G S Instellingen - Alle instellingen voor internet, email, nieuws en veel meer voor uw Apple iPhone
Druk op Go
Druk op + en daarna op Save om de pagina toe te voegen als favoriet
Sterkte !

Laatst gewijzigd door Bomans; 29 June 2010 om 11:58.
  #7  
Oud 29 June 2010, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wjrecourt Bekijk bericht
Hi all,
Bij mij doet hij het weer!
Ik heb Vodafone en hij had de instellingen niet mee over genomen.
het gaat als volgt (voor vodafone)
VODAFONE IPHONE INSTELLINGEN
Kies Instellingen in het hoofdmenu
Kies Algemeen
Kies Netwerk
Kies mobiel data netwerk
Vul nu de volgende gegevens in:
APN: live.vodafone.com voor particulieren abonnementen, of office.vodafone.nl voor zakelijke abonnementen
Username: vodafone
Password: vodafone
Druk op de Home-toets
Kies Safari
Druk op de adres balk-toets
Voer het volgende adres (URL) in: iPhone 3G S Instellingen - Alle instellingen voor internet, email, nieuws en veel meer voor uw Apple iPhone
Druk op Go
Druk op + en daarna op Save om de pagina toe te voegen als favoriet
Sterkte !

Ik kom tot het Netwerkmenu, maar dan heb ik niet de optie mobiel data netwerk.....

Laatst gewijzigd door Bomans; 29 June 2010 om 11:57.
  #8  
Oud 29 June 2010, 17:46
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

hmmm bij werkt het niet hoor:S
want om naar die site te gaan ( iphoneinstellingen.nl )
heb ik toch internet nodig en dat heb ik nou juist niet
  #9  
Oud 30 June 2010, 12:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 104
Send a message via twitter to Mazereeuw
Standaard

Ook even last van gehad. Zoals bij elke Firmware update neemt iPhone mijn APN instellingen niet mee.

Ik heb eerst instellingen->algemeen->netwerk->Mobiel datanetwerk->stel opnieuw in gedaan en daarna live.vodafone.com vodafone vodafone ingevuld. Probeer dit anders nog een keer als het niet direct lukt.
  #10  
Oud 30 June 2010, 19:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dexizzle Bekijk bericht
Ik kom tot het Netwerkmenu, maar dan heb ik niet de optie mobiel data netwerk.....
bij mij dus het zelfde verhaal.
ik weet absoluut niet hoe ik dit te voorschijn kan krijgen.

wel verbinding via Wi-Fi maar geen verbinding via de sim.

ik heb zelfs handmatig het .plist bestand aangepast! zonder succes jammer genoeg
  #11  
Oud 30 June 2010, 21:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2010
Locatie: almelo
Berichten: 5
Standaard

hallo,

jullie moeten allemaal ff naar www.unlockit.com.nz/unlockit. dan moet je dat programma ff downloaden je netwerk installeren en dan werkt hij weer als het goed is.

Let op: Moet je wel met je Iphone op je wivi netwerk gaan en het prog. dll op je iphone anders werkt het natuurlijk niet

als het goed is zijn dan je problemen weer over.

of google ff naar ANP ulocker
  #12  
Oud 30 June 2010, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 21
Standaard

ik had ook het probleem dat hij mijn netwerk kwijt was met apn en heel de mikmak maar na effe uit en aan te zetten na het invoeren er van was alles weer normaal
  #13  
Oud 1 July 2010, 11:30
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard

ik heb het omgekeerde probleem.
Geen instellingen in datanetwerk en toch zegt telfort dat ik voor 70 euro aan MB's heb gebruikt elke maand voor de afgelopen 3 maanden.

Als ik safari start buiten Wi-Fi bereik krijg ik de melding die ik wil krijgen "kan geen verbinding maken". En toch zeggen ze "die MB's worden toch echt via uw simkaart gebruikt hoor meneer, het systeem is waterdicht"
  #14  
Oud 1 July 2010, 21:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 2
Standaard

Ook ik had na de update 4.0 geen 3G verbinding, wel Wi-Fi.
Dankzij de uitleg van wjrecourt doet mijn iphone 3g internet het weer! Thnxx
  #15  
Oud 2 July 2010, 14:13
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to grik
Standaard

Mijn dataverkeer werkt ook niet, zit bij TMobile, klantenservice zegt software reset doen of netwerkinstellingen resetten. Helpt beide niet. Iemand een tip?
Wi-Fi werkt wel. 3 G netwerk wel beschikbaar.
  #16  
Oud 2 July 2010, 14:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grik Bekijk bericht
Mijn dataverkeer werkt ook niet, zit bij TMobile, klantenservice zegt software reset doen of netwerkinstellingen resetten. Helpt beide niet. Iemand een tip?
Wi-Fi werkt wel. 3 G netwerk wel beschikbaar.
Ik moest wel na het invullen van mijn ANP gegevens een internet adres in mijn favorieten zetten middels Safari en de IPhone opnieuw opstarten. S6
  #17  
Oud 2 July 2010, 14:34
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to grik
Standaard

Bedankt! Gelukt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Geen mobiel datanetwerk apengebaar Unlock 3 11 February 2011 17:49
mobiel datanetwerk arie1961 iPhone algemeen 0 4 August 2010 22:01
Telfort en mobiel datanetwerk Gerben90 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 18 5 May 2010 14:26
3G + mobiel datanetwerk? Tom. V iPhone algemeen 0 9 March 2010 18:44
melding 'mobiel datanetwerk' wegkrijgen friemelke74 iPhone algemeen 0 11 October 2009 19:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:05.