Dataverkeer uitzetten

Dataverkeer uitzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal, Sinds een week ben ik in het bezit van een iPhone 3GS met 3.1.3 , het bevalt me uitstekend icm wifi via eigen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 March 2010, 12:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Smile Dataverkeer uitzetten

Hallo Allemaal,

Sinds een week ben ik in het bezit van een iPhone 3GS met 3.1.3 , het bevalt me uitstekend icm Wi-Fi via eigen netwerk, echter als ik vergeet Wi-Fi in te schakelen gaat de data kosten meter lopen.

Nou heb ik deze forum grondig gelezen, en ook elders maar de post zijn van 2008/2009 en niet recentelijk , kan iemand mij vertellen of dit uitgezet kan worden zo ja hoe, zo niet weet ik dat ook.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 April 2010, 10:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: groningen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar k3v1n-15 Stuur een bericht via Skype™ naar k3v1n-15
Question IPhone vraag over netwerk enzo

Hallo , ja misschien klink ik een beetje opdringerig sorry daarvoor , maar ik ga morgen naar berlijn toe en wil mijn telefoon graag mee, het gaat om een 3gs met t-mobileicon abonnament . nu was mijn vraag hoe ik alles er op blokkeer?? zodat ik geen extra abonnaments kosten krijg?
Alvast bedankt ! kevin.
  #3  
Oud 5 April 2010, 10:33
wim66's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 386
Send a message via twitter to wim66
Standaard

In de vernieuwde SBSettings zit nu een "Data" toggle, zet die gewoon uit.
  #4  
Oud 5 April 2010, 12:13
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Instellingen netwerk dataroaming uitzetten.
Dan maakt ie geen gebruik meer van internet via gsm/UMTS .je kunt nog wel gebruik maken van Wi-Fi en je gps.
  #5  
Oud 5 April 2010, 12:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door momorun40 Bekijk bericht
Hallo Allemaal,

Sinds een week ben ik in het bezit van een iPhone 3GS met 3.1.3 , het bevalt me uitstekend icm Wi-Fi via eigen netwerk, echter als ik vergeet Wi-Fi in te schakelen gaat de data kosten meter lopen.

Nou heb ik deze forum grondig gelezen, en ook elders maar de post zijn van 2008/2009 en niet recentelijk , kan iemand mij vertellen of dit uitgezet kan worden zo ja hoe, zo niet weet ik dat ook.
Hoi Momorun,

Ik had hetzelfde probleem maar ik denk dit opgelost te hebben op een eenvoudige manier. Ik heb een Hi simmonly abb. en versie 3.1.3 op mijn Iphone.
Ga naar instellingen - algemeen - netwerk.
Zet de optie 3G en de dataroaming uit. Daarna onder mobiel datanetwerk bij de APN onder mobiele data een foutief adres erin gezet. Voor HI (kpnicon) moet hier eigenlijk staan portalmmm.nl. Hier heb ik een extra M aan toegevoegd en ik kan nu niet meer op internet. Kan alleen nog verbinding maken via Wi-Fi en mijn teller blijft nu netjes op dezelfde stand staan. En als je de telefoon aan en uit zet blijft dit er ook gewoon in staan. Check wel even na een update of het dan nog goed staat.
Mocht je een andere provider hebben moet je eens kijken hoe je internet handmatig kunt instellen op je telefoon. Bij Hi kreeg ik op deze manier hun link door.
Ik hoop dat je er iets aan hebt.
  #6  
Oud 5 April 2010, 12:33
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #7  
Oud 5 April 2010, 20:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: groningen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar k3v1n-15 Stuur een bericht via Skype™ naar k3v1n-15
Standaard

Ik heb geen sb settings, omdat ik 3.1.3 heb .. perongeluk upgedate... dus kortom 3g en dataroaming uit , plus die apn geval ? en dan krijg ik geen problemen?
bedankt !
  #8  
Oud 5 April 2010, 20:59
Scooter's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.152
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door k3v1n-15 Bekijk bericht
Ik heb geen sb settings, omdat ik 3.1.3 heb .. perongeluk upgedate... dus kortom 3g en dataroaming uit , plus die apn geval ? en dan krijg ik geen problemen?
bedankt !
Inderdaad als dit allemaal uitstaat maakt hij geen verbinding
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #9  
Oud 5 April 2010, 23:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb een Orange prepaid enig idee hoe of wat ik dan moet intikken.
  #10  
Oud 6 April 2010, 09:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door momorun40 Bekijk bericht
Ik heb een Orange prepaid enig idee hoe of wat ik dan moet intikken.
Momorun40 misschien kun je het adres proberen wat ik hierboven heb gezet. Je kunt heel snel zien of dit werkt door daarna proberen in te loggen op safari of Itunes. Je krijgt dan als het goed is een foutmelding.
Als dit toch nog werkt dan moet je even op de website kijken van je provider.
  #11  
Oud 6 April 2010, 12:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik geen apn staan onder netwerk maar wel Schakel 3G in optie dataroaming en VPN meer staat er bij mij niet op.

waar kan ik APN dan vinden
  #12  
Oud 6 April 2010, 12:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door momorun40 Bekijk bericht
Ik geen apn staan onder netwerk maar wel Schakel 3G in optie dataroaming en VPN meer staat er bij mij niet op.

waar kan ik APN dan vinden
Ga naar Instellingen - Algemeen - Netwerk - Mobiel datanetwerk. De APN onder de mobiele data moet hier invullen met een onjuiste sitename.
  #13  
Oud 6 April 2010, 13:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Standaard

Beste Mensen,

Ik heb een 3gs 16GB en geloof me er staat niets met APN of mobile data op mijn iPhone...
  #14  
Oud 6 April 2010, 13:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door momorun40 Bekijk bericht
Beste Mensen,

Ik heb een 3gs 16GB en geloof me er staat niets met APN of mobile data op mijn iPhone...
Ik heb je een pb gestuurd met een link. Kijk daar eens even. Want ik vindt het een beetje vreemd dat je dit niet op je toestel hebt.
  #15  
Oud 6 April 2010, 13:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 133
Standaard

Heb ik ook hoor staat niks
  #16  
Oud 6 April 2010, 15:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb je een PB verstuurd echt het staat er niet tussen..
  #17  
Oud 6 April 2010, 16:44
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2010
Locatie: Ergens
Berichten: 13
Standaard

Hier precies het zelfde, heb twee toestellen en beide niets.
  #18  
Oud 6 April 2010, 18:32
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 261
Send a message via twitter to paulT
Standaard

SB settings??
Wie waar hoe?
Als ik die wil uitzetten waar moet ik dan wezen?
Dan bedoel ik dus niet de prullenbak of hamer.
  #19  
Oud 6 April 2010, 20:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 10
Thumbs up

Ik heb een oplossing wat o zo gemakkelijk is maar blijkbaar niemand op deze forum er even op komt om het door te geven.
Geloof me het werkt!!!

ga op je iPhone naar unlockit.co.nz site toe, of volg daar het youtube filmpje en alles gaat werken, bij mij wel..
het is jammer dat er niemand op deze forum is die o zoveel mensen die hier op ziten te wachten even uit de brand helpt..
  #20  
Oud 11 April 2010, 12:35
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 110
Send a message via twitter to heijdemann
Standaard APN

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door momorun40 Bekijk bericht
Ik geen apn staan onder netwerk maar wel Schakel 3G in optie dataroaming en VPN meer staat er bij mij niet op.

waar kan ik APN dan vinden
Denk dat dit te maken heeft met simlock, unlock zodra officieel unlocked krijg je deze instelling te zien? Bij lock wordt automatisch instelling voor t-mobileicon ingevoerd en deze is niet aan te passen (jb wel?).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
dataverkeer iphone en pc digibeet Desktop-applicaties 1 9 December 2010 17:06
3G dataverkeer op de iPad? lhbraber iPad algemeen 2 2 August 2010 15:25
Mobiel dataverkeer pieterwillems iPhone algemeen 8 9 February 2009 18:47
Mobiel dataverkeer Miguelb iPhone algemeen 3 9 February 2009 14:07
Hoeveel dataverkeer hayphone Chat en geruchten 8 1 September 2008 23:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.