internet laad maar één pagina

internet laad maar één pagina discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een ipod touch, al twee maanden maar het wifi doet raar al vanaf het begin en ik dacht ga toch een keertje navragen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 May 2010, 14:46
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Berichten: 4
Question internet laad maar één pagina

Ik heb een ipod touch, al twee maanden maar het Wi-Fi doet raar al vanaf het begin en ik dacht ga toch een keertje navragen.

Als ik verbinding met mijn thuisnetwerk maak
Instellingen ->wi-fi -> aan -> het netwerk (ik noem hem ff HOI,
als ik HOI aanklik kun je uit drie dingen kiezen
DHCP, BootP, Statisch
ik heb hem op DCHP staan.
dan geeft hij gewoon drie streepjes. (bij de andere ook drie streepjes)
ga nu weer terug naar begin scherm
als ik dan bijvoorbeeld de appstore aanklik, dan laad hij hem vaak wel gewoon, (vaak ook niet) wil ik dan bijvoorbeeld de top 25 zien en ik klik erop dan zegt hij laden... ... ... ...
And thats it..
hij loopt niet vast dat niet, ik kan gewoon nog de ander pagina's (onderin scherm) aanklikken. maar dan gaat hij ook weer laden...
en dat kan dan heeeeeeeel lang duren.
en dat heb ik met andere internet apps ook(daar waar je internet voor een deel voor nodig hebt)

Kan iemand mij helpen dit op te lossen?
Ik ben niet heel erg goed in instellingen op de computer veranderen, dus graag een uitgebreide uitleg :$

kan iemand ook uitleggen wat het verschil tussen DHCP, BootP, Statisch is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 May 2010, 15:56
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Reset je netwerkinstellingen eens. Kan via Instellingen > Algemeen.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 24 May 2010, 19:50
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Berichten: 4
Standaard

ja, heb ik geprobeerd,
nu geeft hij niet eens meer het vorige, dus een pagina,
hij geeft nu alleen
"Verbinding met iTunes store mislukt
Invalid argument"
  #4  
Oud 25 May 2010, 16:21
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Berichten: 4
Standaard

weet iemand andersd een oplossing?
  #5  
Oud 25 May 2010, 17:04
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Standaard

Heb je al eens geprobeerd in te loggen op het Wi-Fi netwerk van iemand anders, bijvoorbeeld van een vriend/vriendin/ouders? Als dat wel lukt, dan weet je in ieder geval bijna zeker dat je je op je PC en router moet richten i.p.v. op de iPhone..
  #6  
Oud 26 May 2010, 09:50
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Berichten: 4
Standaard

ja in de buurt kan ik elk onbeveiligd netwerk gewoon internetten, en een beveiligd netwerk van een vriend kon ook gewoon.
de mijne is onbeveiligd dus ik vind het raar dat ik er niet op kan.
  #7  
Oud 26 May 2010, 12:56
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 20
Standaard

Dan zal het waarschijnlijk aan je router liggen.. Kun je wel inloggen met andere apparaten (zoals een laptop)?
Haal de stekker van de router eens 30 seconden uit het stopcontact en daarna weer erin. Kan soms al helpen.

Ook kan het zijn dat je veel storing van andere routers in de buurt hebt (doordat de routers van je buren uitzenden op hetzelfde Wi-Fi-kanaal). Hier heb ik zelf veel last van. Mijn laptop kan dan gewoon verbinding maken, maar de iPhone op de 1 of andere manier niet.
Eens in de zoveel tijd wijzig ik dan m'n Wi-Fi-kanaal naar kanaal 1, 6 of 11. Voor mij is dit de oplossing. Om te bepalen welk kanaal het beste is, kun je bepaalde programma'tjes gebruiken zoals netstumbler of vistumbler.

Hoe je instellingen kunt veranderen van je router is afhankelijk van het merk. Daar zal je dus even op moeten googlen...
Reageren

Labels
dchp, geen internet, itouch, laden


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiele internet pagina waarom? speedro iPad algemeen 1 13 March 2011 10:45
iphone laad niet op maar maakt wel contact Merlin iPhone algemeen 0 16 November 2010 15:06
intellingen van internet uit, maar toch internet rekening... -tim- iPhone algemeen 20 26 September 2010 11:12
Iphone blijft maar met het laad rondje staan.. sannetjeislief iPhone algemeen 4 6 September 2010 14:51
iPhone 4: wel een tethering verbinding, maar geen internet pdewildt iPhone algemeen 0 16 August 2010 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.