intellingen van internet uit, maar toch internet rekening...

intellingen van internet uit, maar toch internet rekening... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hey, ik heb een probleem ik heb een iphone 3gs gekocht alleen heb geen abbo voor internet. Ik doe alles met wifi alleen ik had ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 May 2010, 12:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Exclamation intellingen van internet uit, maar toch internet rekening...

hey, ik heb een probleem ik heb een iphone 3gs gekocht alleen heb geen abbo voor internet. Ik doe alles met Wi-Fi alleen ik had 10 euro beltegoed en ineens weg dus ik ben erachter gekomen dat het via internet wegloopt. dus weet niet wat ik moet doen...... ik denk dat ik EDGE niet uit kan zetten.

WIE KAN MIJ HELPEN

alvast bedankt!!

gr Tim
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 May 2010, 13:07
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Probeer dit eens: Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free
  #3  
Oud 11 May 2010, 13:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Standaard

hoe moet ik dit op mijn iphone zetten dan?
  #4  
Oud 11 May 2010, 13:16
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

De uitleg staat hier: Disable Edge and 3G data on iPhone
  #5  
Oud 11 May 2010, 13:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Standaard

ik heb hem nu geinstaleerd, dankje!! ben er erg blij mee ik ga strax proberen om er weer beltegoed op te zetten en uit te proberen

maar ik zie verder geen verandering geen app ofzo klopt dat?
  #6  
Oud 11 May 2010, 13:34
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Dat klopt, er is alleen een profiel ge´nstalleerd. Je kan het vinden onder Instellingen > algemeen. Daar staat een profiel met naam disabled-EDGE-3G. Als je ooit een abonnement met mobiel internet wil, kun je dit profiel verwijderen en dan werkt mobiel internet weer.

Wi-Fi werkt sowieso!
  #7  
Oud 11 May 2010, 13:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Standaard

ja ik zie het, probeerde net de weer app en die zegt ook van geen internet dus HARTSTIKKE BEDANKT als jij er niet was wist ik niet wat ik nog moest doen...
  #8  
Oud 11 May 2010, 14:47
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Heel graag gedaan, ik heb hetzelde probleem gehad, en dus ook beltegoed weg. Een iphone zoekt constant contact met internet, ook als het scherm uit is.

Wi-Fi is dan uit, dus gaat het via 3G of GPRS. 3G kun je wel uitzetten, GPRS uitzetten zit NIET in de standaard-instellingen.
En zonder data-abonnement lopen de kosten snel op.
Dit is een fout van apple, daar kunnen T-Mobile of Vodafone niet zoveel aan doen.

Je moet zelf zorgen dat de iphone geen contact maakt via een mobiel datanetwerk. Na zoeken op internet kwam ik daarom op die website iphonenodata.com.

Nou schijnt de "verlossing" nabij te zijn: in iphone OS 4, dat eind juni uitkomt, kan GPRS wel worden uitgezet.
  #9  
Oud 11 May 2010, 19:27
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 22
Standaard

sorry maar kan je lokatievoorziening weer aanzetten?
  #10  
Oud 14 May 2010, 19:50
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -tim- Bekijk bericht
sorry maar kan je lokatievoorziening weer aanzetten?
Excuus, ik zie dit nu. Maar ik snap het niet, bij een iphone 2G waar ik het heb toegepast werkt de locatievoorziening!

Nu is bij een 2G de locatievoorziening niet echt geweldig, het werkt via GSM-masten.

Laatst gewijzigd door remundo7000; 21 August 2010 om 22:03.
  #11  
Oud 22 August 2010, 13:09
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 410
Standaard

Het probleem met deze oplossing is dat je ook niet meer kunt mms,en. En die optie zou ik graag behouden. Is er geen ander oplossing?
  #12  
Oud 23 August 2010, 12:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Op een kustvaarder...
Berichten: 49
Standaard

Ik heb onder Instellingen -> Algemeen -> Netwerk de 3G uitgeschakeld en daarnaast ook Mobiele data uitgezet.
Thuis heb ik gewoon verbinding via Wi-Fi en als ik buiten ben en probeer naar nu.nl te gaan dan zegt-ie dat er geen verbinding is. Dus dan is dat toch voldoende? Of zie ik iets over het hoofd?

Ook zie ik onder Algemeen -> Gebruik bij 'Gegevens mobiele netwerk' staan dat ik maar 16,0 KB verstuurd heb en 111 KB ontvangen heb. Dat zag ik meteen na de eerste aanmelding van de KPN sim toen ik die in de telefoon deed. Sindsdien is dat onveranderd.
  #13  
Oud 24 August 2010, 17:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2010
Berichten: 5
Standaard

Zet onder instellingen de push notifications uit...
Je batterij gaat drie keer langer mee
En je iphone zoekt niet meer naar internet
  #14  
Oud 25 August 2010, 14:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Op een kustvaarder...
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door redvision Bekijk bericht
Zet onder instellingen de push notifications uit...
Je batterij gaat drie keer langer mee
En je iphone zoekt niet meer naar internet
Ik heb dat niet kunnen vinden. Waar staat dat precies?
  #15  
Oud 25 August 2010, 15:19
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 410
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door webferret Bekijk bericht
Ik heb dat niet kunnen vinden. Waar staat dat precies?
Die optie staat niet standaard op je Iphone. Bij mij kwam het erop nadat ik een app ge´nstalleerd had die gebruik maakt van push. Nu staat het onder instellingen/berichtgeving.
  #16  
Oud 8 September 2010, 11:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

ik kom er net achte dat ik een ander probleempje heb.

alle apn gegevens heb ik ingevuld alleen het wachtwoord gewijzigd ivm onnodige kosten in het buitenland. (ook dataroaming uit) maar in NL kan ik gewoon internet op ondanks dat ik het wachtwoord heb gewijzigd. Waarschijnlijk zal dit dan voor extra kosten zorgen en niet via mijn internet blox lopen. Weet iemand hierop antwoord?
  #17  
Oud 8 September 2010, 16:42
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonk Bekijk bericht
ik kom er net achte dat ik een ander probleempje heb.

alle apn gegevens heb ik ingevuld alleen het wachtwoord gewijzigd ivm onnodige kosten in het buitenland. (ook dataroaming uit) maar in NL kan ik gewoon internet op ondanks dat ik het wachtwoord heb gewijzigd. Waarschijnlijk zal dit dan voor extra kosten zorgen en niet via mijn internet blox lopen. Weet iemand hierop antwoord?
Wachtwoord wijzigen helpt niet. Gelukkig kun je in ios 4 alle dataverkeer makkelijk uitzetten, onder
Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiele data
Zet de "schakelaar" uit. Nu gebruik je geen data, handig als je geen onbeperkt mobiel internet hebt, bijvoorbeeld met een prepaid simkaart.

Zo te lezen wil je alleen in het buitenland geen kosten maken voor dataverkeer. Dan ga je naar:
Instellingen > Algemeen > Netwerk > Dataroaming
en zet de "schakelaar" uit.
Nu maakt de iphone alleen contact via het "eigen" mobiele netwerk van je telefoonprovider, bijvoorbeeld Vodafone NL. In je eigen land maakt het geen verschil. In het buitenland heb je daarentegen geen mobiel internet.

Let op dat gebruik van een ander netwerk met dezelfde naam als jouw eigen netwerk, bijvoorbeeld Vodafone UK, ˇˇk dataroaming en dus peperduur is. Als je een Nederlands T-Mobile of Vodafone-abonnement hebt, levert dat weinig tot geen voordelen op bij hun niet-Nederlandse netwerken.

Laatst gewijzigd door remundo7000; 9 September 2010 om 07:20.
  #18  
Oud 26 September 2010, 00:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Koksijde
Berichten: 18
Standaard

Wel ik heb nu een iphone 4g en ik heb 3G , mobiele data uitgezet en mobiel datanetwerk niet geconfigureerd maar het probleem is wanneer ik vb een sms aan het typen ben krijg ik een melding met mobiele data is uitgeschakeld ofzo in die vorm en hij zegt dat heel de tijd opnieuw :| heeft iemand enig idee om dit uit te schakelen ofzo?

En weet iemand voor op de iphone 4g met ios 4.1 rotatie uit te zetten want dit begint op mijn zenuwen te werken wanneer ik in men bed lig en alles draait mee grrr...
  #19  
Oud 26 September 2010, 02:21
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.756
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Citystars Bekijk bericht
Wel ik heb nu een iphone 4g en ik heb 3G , mobiele data uitgezet en mobiel datanetwerk niet geconfigureerd maar het probleem is wanneer ik vb een sms aan het typen ben krijg ik een melding met mobiele data is uitgeschakeld ofzo in die vorm en hij zegt dat heel de tijd opnieuw :| heeft iemand enig idee om dit uit te schakelen ofzo?

En weet iemand voor op de iphone 4g met ios 4.1 rotatie uit te zetten want dit begint op mijn zenuwen te werken wanneer ik in men bed lig en alles draait mee grrr...
Om te beginne snap ik niet zo goed waarom mensen een iphone kopen maar geen data abo hebben? . Meteen geen miserie met opeens 25 euro van je rekening enzo....(tenzij je in den buitenland bent je moet oppassen of je over je bv 500MB gaat).

Hetgeen ik nu ga zegge weet ik wel niet of dit je probleem zal oplossen maar als je naar instellingen gaat en dan naar aanbieder; staat dit bij mij altijd op automatisch. Waarom ik dit zeg; ik ben in ibiza geweest en had zelf een provider enzo genomen, nadien terug in belgie had ik niks gedaan en toen kwam er ook telkens zo'n ***** tekst op, enorm vervelend tot wanneer ik wat aan het prutsen ging en terug automatisch instelde, probleem was meteen opgelost, nogmaals; ik weet niet of dit bij u zal helpen.

Dat roteren is simpel; 2maal snel op de home button duwen en dan verschijnt onderaan de apps die je het laatst hebt gebruikt (multitasking), als je helemaal naar links gaat kan je op dat tekentje mee zo'n pijl tikken en klaar is kees .
  #20  
Oud 26 September 2010, 07:10
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Citystars Bekijk bericht
Wel ik heb nu een iphone 4g en ik heb 3G , mobiele data uitgezet en mobiel datanetwerk niet geconfigureerd maar het probleem is wanneer ik vb een sms aan het typen ben krijg ik een melding met mobiele data is uitgeschakeld ofzo in die vorm en hij zegt dat heel de tijd opnieuw :| heeft iemand enig idee om dit uit te schakelen ofzo?
(...)
Ga naar Instellingen/Berichten en zet MMS-berichten uit.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onbeperkt internet, maar toch kosten? En e-mail versturen lukt niet meer martijn1108 T-Mobile 6 22 February 2011 11:02
internet rekening sa-jaws T-Mobile 0 22 February 2010 16:32
KPN/Hi rekening internet Missbaksel KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 11 10 September 2008 17:18
geen Wi-Fi, maar toch internet perozie Archief 4 22 February 2008 20:27
Geen Wi-Fi verbinding maar toch internet? JasperrrB Archief 11 10 January 2008 16:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.