Geen WIFI verbinding maar toch internet?

Geen WIFI verbinding maar toch internet? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een iPhone FW 1l.1.2 met boatloader 4.6 Hij is gejailbreakt, dus kan hem als iPod touch gebruiken. Ik heb thuis geen draadloos ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 09-01-08, 22:16
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard Geen Wi-Fi verbinding maar toch internet?

Hallo,

ik heb een iPhone FW 1l.1.2 met boatloader 4.6
Hij is gejailbreakt, dus kan hem als iPod touch gebruiken. Ik heb thuis geen draadloos internet, en ik zette hem vandaag in de dock om hem op te laden. Zogauw hij erin kwam gaf hij aan dat hij wl draadloos internet heeft gevonden, het netwerk heet linksys2006.
Hoe kan dit? Is het misschien een functie van 1.1.2 om gewoon internet via de dock toch als Wi-Fi te zien?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-01-08, 22:23
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JasperrrB Bekijk bericht
Hallo,

ik heb een iPhone FW 1l.1.2 met boatloader 4.6
Hij is gejailbreakt, dus kan hem als iPod touch gebruiken. Ik heb thuis geen draadloos internet, en ik zette hem vandaag in de dock om hem op te laden. Zogauw hij erin kwam gaf hij aan dat hij wl draadloos internet heeft gevonden, het netwerk heet linksys2006.
Hoe kan dit? Is het misschien een functie van 1.1.2 om gewoon internet via de dock toch als Wi-Fi te zien?
Dan ziet de Iphone een Draadloos netwerk in je buurt, van de buren of overburen. Dus dat is de reden
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #3  
Oud 09-01-08, 22:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard

We wonen alleenstaand dus dan zou dat netwerk verder dan 50 meter moeten komen?
  #4  
Oud 09-01-08, 22:28
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

is er een andere verklaring?
  #5  
Oud 09-01-08, 22:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard

Geen idee eigenlijk, ben nog redelijk noob op het gebied van iPhones verder
  #6  
Oud 09-01-08, 22:30
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 522
Standaard

ik ken er ook niet veel van hoor, maar dat netwerk moet toch ergens vandaan komen....
  #7  
Oud 09-01-08, 22:33
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Vertrouw me, er is echt een draadloos netwerk

De meeste mensen krijgen van hun internet provider een modem, router en accespoint in 1 tegenwoordig, dus het verbaasd me niks dat er heel veel mensen niet eens weten dat ze een draadloos netwerk hebben.

Kijk eens op de modem van je internet provider, staat daar toevallig Linksys op??
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #8  
Oud 10-01-08, 13:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard

Zogauw ik hem uit de dock haal is er geen internet meer,
en op mijn modem staat geen linksys
Wtf?
  #9  
Oud 10-01-08, 14:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

@Jasper ,.. ik denk dat deze AccesPoint bij jouw in de buurt is,... als je je Iphone in je dock zet,.. dan heeft hij een klein beetje beter wireless ontvangsignaal... daardoor ontvang je het waarschijnlijk alleen in je dock.

Maar,..denk wel,.over iemand anders Access point surfen is strafbaar,...

Als je al een router thuis hebt, koop voor een paar Euris je eigen Access Point,..je zult blij ermee zijn
  #10  
Oud 10-01-08, 16:43
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frits Bekijk bericht
@Jasper ,.. ik denk dat deze AccesPoint bij jouw in de buurt is,... als je je Iphone in je dock zet,.. dan heeft hij een klein beetje beter wireless ontvangsignaal... daardoor ontvang je het waarschijnlijk alleen in je dock.

Maar,..denk wel,.over iemand anders Access point surfen is strafbaar,...

Als je al een router thuis hebt, koop voor een paar Euris je eigen Access Point,..je zult blij ermee zijn
Oh oke bedankt voor de info..
Wat is een paar euro? en hoe installeer ik zon Access Point precies?
  #11  
Oud 10-01-08, 16:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits
Standaard

tussen 40 en 60 Euris een AP instalieren is makkelijker als een Iphone,.. dat lukt je ook nog !
  #12  
Oud 10-01-08, 16:51
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 23
Standaard

Haha oke, bedankt voor de bemoedigende woorden
Zal dr naar gaan kijken
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel 3G, maar toch geen verbinding? Buttercup iPhone algemeen 8 07-10-10 15:21
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29-07-10 00:46
wel Wi-Fi netwerk maar geen internet verbinding? Marc Doorakkers Archief 1 06-05-08 21:50
Wi-Fi verbinding maar geen internet/installer aer0101 Archief 0 14-04-08 08:01
geen Wi-Fi, maar toch internet perozie Archief 4 22-02-08 20:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:37.