Landscape-mode werkt niet na update iOS4

Landscape-mode werkt niet na update iOS4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Update iOS4 op iPhone 3GS is goed verlopen maar zit wel met volgende probleem, nl. de automatische landscape bij het draaien van de iPhone werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2010, 12:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 15
Standaard Landscape-mode werkt niet na update iOS4

Update iOS4 op iPhone 3GS is goed verlopen maar zit wel met volgende probleem, nl. de automatische landscape bij het draaien van de iPhone werkt niet meer bij alle app's.
Enkel bij de Apple-app's (zoals berichten, mail, iTunes enzo) werkt het wel nog maar dan wel zeer traag. Het kan soms tot 10 ŗ 20 seconden duren vooralleer het scherm gaat draaien.

Bij de andere app's werkt het totaal niet meer (behalve TomTom).
Zo had ik de app "de standaard", een krant, deze kan je dus niet meer automatisch in landscape krijgen bij het draaien van je iPhone. Dit lukt dan wel als ik dit manueel doe door het drukken op het nieuwe icoontje draaien/lock draaien. Dan komt de app wel in landscape of niet in landscape te staan. Bij lock doet hij het natuurlijk niet.
Zo ook bij de app van Teletekst werkt dit niet meer (en bij andere). Ook de multi-touch functies werken niet meer. Dus vergroten van je tekst werkt niet meer sinds de update naar iOS4.

Weet iemand meer, wat doe ik hiermee (terug install doen?), maar ja kan je wel de software terug inlezen als iOS4 erop staat ?

Let op, de lock staan niet aan van het schermdraaien!!

Wie kan helpen, wie heeft oplossing ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2010, 12:10
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Probeer eerst een harde reset, als dat niet helpt zal je opnieuw moeten herstellen.
  #3  
Oud 22 June 2010, 12:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 15
Standaard

Harde reset gedaan... werkt nog steeds niet. Enkel app's van apple doen draaien het scherm bij het draaien van de iPhone (veelal vrij traag of ook niet). Andere app's (behalve TomTom) doen het totaal niet meer.

Herstellen, doe je dit via iTunes en daarna terug de update van iOS4 installeren?
Zijn je gegevens (mail, verbinding enzo) dan niet verloren?
  #4  
Oud 22 June 2010, 12:23
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Niet als je een reservekopie maakt. Als je op herstellen drukt wordt firmware 4.0 overigens automatisch geÔnstalleerd.
  #5  
Oud 22 June 2010, 12:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 15
Standaard

Reservekopie, is dit dan gewoon sync. doen?
Of moet ik dit ergens anders instellen in iTunes om speciaal een reservekopie te maken?
  #6  
Oud 22 June 2010, 12:31
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jules00 Bekijk bericht
Reservekopie, is dit dan gewoon sync. doen?
Of moet ik dit ergens anders instellen in iTunes om speciaal een reservekopie te maken?
Kan je doen door te synchroniseren of door met je rechtermuisknop te klikken op "iPhone van.." en Reservekopie te selecteren.
  #7  
Oud 22 June 2010, 13:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 15
Standaard

OK, we proberen opnieuw en laten resultaat weten
  #8  
Oud 23 June 2010, 09:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 15
Standaard

Er is geen verbetering met het herstellen ervan. Denk trouwens dat dit niet ligt een slecht werkende OS maar gewoon de instellingen van de app zelf.
Zo werkt het draaien van je iPhone met bijgevolg de automatische landscape-view wel bij alle apple app's zoals mail, safari, notitie's, rekenmachine, enz. Bij deze app's werkt ook de multi-touch zoals bij safari en iphoto om je pagina/foto te vergroten.
Maar bij andere app's werkt dit dan niet meer zoals Navigon (panoramaview 3D), Teletekst Een, app De Standaard. Zo krijg ik bij sommige app's gewoon een zwart menubalkje onderaan met -T/+T (verkleinen/vergroten tekst), gekantelde/staande iPhone (draaien naar landscape of niet). Als je op een van de knopjes drukt, voert de iPhone je commande uit. Multi-touch werkt dus NIET meer bij deze app's.
Dit is heel spijtig, wellicht ligt het aan de makers van de app's zelf, maar dit geeft aan dat ze niet de volledige functie's gebruiken van de iPhone. Het kan ook zijn dat ze deze aangepast hebben naar de combinatie iPad/iPhone, maar dan nog, ook op de iPad zijn zaken zoals multi-touch en automatisch draaien aanwezig... Meer en meer komen we in de situatie terecht dat we eigenlijk een Android-app krijgen ipv een iPhone-app. Dit noem ik het gemak van de makers van deze app's. Als je dan bedenkt dat je binnenkort nog eens iAds krijgt (zonder dat je het vraagt), voor een iPhone die ong. 150/200 euro duurder is dan de duurste Android, is dit alles een spijtige vaststelling. Hopelijk komt er vanuit Apple een update voor dergelijke werkende app's.
  #9  
Oud 23 June 2010, 18:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Mijn ervaringen zijn anders.
Waar het eerder werkte werkt het nu nog steeds, een enkele uizondering daargelaten. Bij zo'n uitzondering moet de ontwikkelaar ws. nog aan de bak om de app op iOS 4 af te stemmen; Apple zelf heeft (ook gezien je eigen ervaringen) de zaak al voor elkaar.

Zou het toch niet een (softwarematig?) probleem van jouw iPhone kunnen zijn?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoofdtelefoon werkt niet of met veel storing na update iOs4 merijnw88 iPhone algemeen 1 3 July 2010 21:23
berichten werkt niet goed na update ios4 Aeron iPhone algemeen 0 22 June 2010 16:04
Bitesms: Landscape werkt niet. 21bis Archief 5 20 February 2009 13:17
App gaat niet in landscape mode BadSide Ontwikkelen voor iOS 6 20 September 2008 00:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:58.