hoe switchen tussen ned t9 en engels

hoe switchen tussen ned t9 en engels discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allen, Ik heb netjes de wiki uitgevoerd: http://www.iphoneclub.nl/forum/f1/ip...-nl-maken.html Helaas heb ik toch wat problemen met T9. Ik kreeg te horen dat er naast de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 February 2008, 11:36
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard hoe switchen tussen ned t9 en engels

Hey allen,

Ik heb netjes de wiki uitgevoerd: https://forum.iculture.nl/f1/ip...-nl-maken.html

Helaas heb ik toch wat problemen met T9.

Ik kreeg te horen dat er naast de spatie een bolletje moet verschijnen om te switchen tussen ENG en NL? Ik heb er geen.

Heeft iemand wat tips?

Oh.. ik draai 1.1.2. (liever 1.1.3 als dat kan)

S
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 February 2008, 21:36
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard hoe switchen tussen ned t9 en engels

Instellingen-Algemeen-Landinstellingen-Toetsenborden-Nederlands aanzetten en dan heb ik een wereldbolletje op mijn toetsenbord en kan dan wisselen tussen engels en nederlands.
  #3  
Oud 15 February 2008, 21:46
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deur12 Bekijk bericht
Instellingen-Algemeen-Landinstellingen-Toetsenborden-Nederlands aanzetten en dan heb ik een wereldbolletje op mijn toetsenbord en kan dan wisselen tussen engels en nederlands.
Kleine toevoeging:

Dus zowel Nederlands als Engels aanzetten om te kunnen switchen, als je een taal aanzet dan valt er ook niet te switchen.
  #4  
Oud 15 February 2008, 21:54
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

Ik kan nergens het nederlandse toetsenbord vinden. Misschien licht daar het probleem

Hoe installeer ik deze?
  #5  
Oud 15 February 2008, 22:14
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefsegers Bekijk bericht
Ik kan nergens het nederlandse toetsenbord vinden. Misschien licht daar het probleem

Hoe installeer ik deze?
Door T9 van de iFoneGuide te instaleren
  #6  
Oud 15 February 2008, 22:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard hoe switchen tussen ned t9 en engels

Ik snap niet precies wat je bedoelt met nederlandse toetsenbord? Er is maar 1 toetsenbord en de taalinstelling kan je veranderen door het "Bolletje".
  #7  
Oud 17 February 2008, 16:13
Lau's schermafbeelding
Lau Lau is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 138
Standaard

Als je meerdere talen aanzet, dan krijg je een knopje met het wereldbolletje en daardoor kun je switchen in taal. De nerderlandse taal staat niet default in het talen lijstje, dus die moet je apart installeren. De t9 van Ifoneguide voorziet hierin.
__________________

  #8  
Oud 17 February 2008, 17:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iFilip Stuur een bericht via Skype™ naar iFilip
Standaard

Troubles: ik heb gemerkt dat wanneer je de NL taalinstelling gebruikt dat je bij Google maps geen tijdsvermelding meer krijgt bij een een routeberekening. Na het verwijderen van de NL instelling werkte alles weer naar behoren, wel in het Engels wel te verstaan. Toch nog wat ruwe kantjes die eruit moeten. O ja ik zit op 1.1.3 met 3.13 baseband.
  #9  
Oud 17 February 2008, 18:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 164
Send a message via twitter to fedorr
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deur12 Bekijk bericht
Ik snap niet precies wat je bedoelt met nederlandse toetsenbord? Er is maar 1 toetsenbord en de taalinstelling kan je veranderen door het "Bolletje".
Nee hoor, er zijn er meerdere. Zet Duits of nog leuker Japans (gebruik ik de laatste tijd steeds vaker) maar eens aan.
  #10  
Oud 17 February 2008, 18:07
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fedorr Bekijk bericht
Nee hoor, er zijn er meerdere. Zet Duits of nog leuker Japans (gebruik ik de laatste tijd steeds vaker) maar eens aan.

Kijk daar kunnen we wat mee en leren we weer wat, dank je wel
  #11  
Oud 17 February 2008, 18:13
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Zal wel niet zo slim als de meeste hier zijn, maar hier krijg ik het ook NIET voor elkaar iPhone 1.1.2. Wacht wel even, voor ik straks met 2 iPhone's zit die niet doen wat ze moeten doen, en ik de boel vernaggel
  #12  
Oud 17 February 2008, 18:23
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Oke heb dus even de boel unstal gedaan en zie nu 2 keer T-9 instal mogelijkheden waarbij de 5.0 versie aangeeft dat deze voor 1.1.2 is. Als je deze wilt installen krijg je een melding iets van niet zo stabiel o.i.d iemand die me hierbij even kan helpen.

ja heb zelf al gezocht in forum en wiki maar kom er niet uit

hulp is zeer welkom
  #13  
Oud 20 February 2008, 19:35
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

neem de T9 woordenboek vo 112 die gemaakt is door Mathijs en mij van ifoneguide.nl/112 repo
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #14  
Oud 20 February 2008, 21:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: oldenzaal
Berichten: 19
Standaard t9 zit niet in mijn installer

wie weet waar ik t9 nl taal kan vinden. tot nu toe heb ik alleen frans of japans. niet echt leuk, omdat ik niks aan deze taal heb. duit en nl en en daar kun je wat mee. wie kan mij helpen deze talen te vinden.
  #15  
Oud 20 February 2008, 21:26
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

NL T9 vind je op source "ifoneguide.nl/112" in installer.
je moet die source wel toevoegen, let op er zijn er 3 een voor 111, een vo 112 en ene vo 113. da je de juiste hebt voor jouw firmware.
  #16  
Oud 15 March 2008, 13:06
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Berichten: 25
Standaard

ondertussen zijn er a 4
maar ik kan die niet op mijn iPhone krijgen, ik heb al 20x gerefreshed maar de ifonguide.nl/114 blijft uncategorized staan en untitled
in heb al een restore gedaan niks helpt, tis juist geschreven, daar ligt het niet aan
wie heeft de oplossing
groetjes
  #17  
Oud 15 March 2008, 13:56
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Locatie: Berkel-Enchot
Berichten: 8
Standaard T9/Toetsenbord Nederlands

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
NL T9 vind je op source "ifoneguide.nl/112" in installer.
je moet die source wel toevoegen, let op er zijn er 3 een voor 111, een vo 112 en ene vo 113. da je de juiste hebt voor jouw firmware.
Ik heb bovenstaande voor 112 uitgevoerd. Kan nu bij instellingen>algemeen>landinstellingen>Toetsenborden* maar liefst 13 talen 'aan' zetten (inclusief Engels (Ver. Kon.)).

Nederlands blijft echter 'grijs'. Enig idee hoe ik dit op kan lossen?

* Taal staat wel op Nederlands, Regionotatie ook.

iPhone 1.1.2

Opgelost!
Ben er al achter (denk ik): T9 is nu standaard Nederlands. Bedankt.

Opgelost?
Alhoewel... Als ik bij landinstellingen>toetsenborden ook nog Engels 'aan' zet, geeft mijn iPhone bij 'landinstellingen' 1 aan. Dus krijg ik ook geen wereldbolletje te zien op het toetsenbord en kan ik dus ook niet switchen tussen Ne en Eng.

Laatst gewijzigd door Bertil; 15 March 2008 om 14:17. Reden: Opgelost?
  #18  
Oud 15 March 2008, 14:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stippel2003 Bekijk bericht
ondertussen zijn er a 4
maar ik kan die niet op mijn iPhone krijgen, ik heb al 20x gerefreshed maar de ifonguide.nl/114 blijft uncategorized staan en untitled
in heb al een restore gedaan niks helpt, tis juist geschreven, daar ligt het niet aan
wie heeft de oplossing
groetjes
mss een ip ban?????
  #19  
Oud 15 March 2008, 14:05
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Berichten: 25
Standaard ip ban

graag wat meer uitleg over de ip ban
zou niet weten wat het betekend
groetjes
  #20  
Oud 15 March 2008, 14:33
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

IP ban komt er op neer dat je te vaak c.q. teveel gedownload hebt van een bepaalde site. Als iedereen dat doet, krijgt de beheerder van zo'n site een probleem met de hosting. Om dit te voorkomen gaat voor 'veelvraten' de deur op slot op basis van je IP.
Als je net zo omgaat met iFoneguide als met het posten op dit forum, kan ik me er iets bij voorstellen dat je even de toegang geweigerd wordt. Ik bedoel: op hoeveel plaatsen op dit forum heb je nu al niet deze zelfde vraag over het niet kunnen bereiken van iFoneguide gesteld? Ik denk dat de helft van je posts hierover gaat? Beetje geduld graag.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: makkelijk switchen tussen meerdere PDF's mkrve iPad Apps 2 24 November 2010 09:32
Geen bereik bij switchen tussen GPRS en 3G na update 3.1.2. thalee86 iPhone algemeen 1 25 November 2009 14:10
ned-eng-ned namastee iPhone Apps 2 19 October 2008 09:58
Ned. menu lutom00 Archief 2 28 March 2008 16:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:26.